biic50 0 Report post Posted November 29, 2003 palju kellegi käe ümber mõõt siis on ka siin eestis? mul 49,5 pingul biitseps täispumbatult kindlasti yle 50 cm; ise olen pax kah Share this post Link to post Share on other sites
punamtsike 0 Report post Posted November 30, 2003 kui paks oled siis ei lähe arvesse. võta rasv maha ja siis näed palju sest 50 järele jääb. Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted November 30, 2003 Enne Eesti MV-seid hommikul ärgates oli 50cm. Kaal oli siis111kg. Kui kaal oli 120, siis oli vastav näit 52. Share this post Link to post Share on other sites
biic50 0 Report post Posted November 30, 2003 kuivana paistab sul väääga suur nagu olex rohkem kui 50 aga palju vabalt rippudes? Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted October 22, 2006 55 pumbatult Share this post Link to post Share on other sites
Levron 0 Report post Posted October 22, 2006 Aga mul on ainult 36sm aga kull kasvab veel Share this post Link to post Share on other sites
Kuup 0 Report post Posted October 22, 2006 35cm pumpamata. 73kg. Share this post Link to post Share on other sites
SHOXi 0 Report post Posted October 22, 2006 36, aga sain just ületreeningust üle, 40 pole kaugel Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted October 22, 2006 40.5 Share this post Link to post Share on other sites
randx 0 Report post Posted October 22, 2006 mis tähendab pumbatult?? Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted October 22, 2006 (edited) mis tähendab pumbatult??Siis,kui lihas on verd täis. ..Kui ma õieti ennast väljendan. Edited October 22, 2006 by bugati Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted October 22, 2006 mis tähendab pumbatult??kui käe lihased piits ja triic verd täis pumbata siis annab paar senti juurde. et siis pumpamata 52 cm ja käepäeval peale trenni 55 tuleb ära-pingutades mitte vabalt rippudes Share this post Link to post Share on other sites
lortt 0 Report post Posted October 22, 2006 Praegu mõõtsin oli 28cm natuke vähe tean mul on veel arengu ruumi.... Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted October 22, 2006 Samuti mingi 35 käsi ... aga ma praegu töötan selle kallal Share this post Link to post Share on other sites
ShawnRay 0 Report post Posted October 22, 2006 Praegu mõõtsin oli 28cm natuke vähe tean mul on veel arengu ruumi....Vana sa oled? Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted October 22, 2006 mul 70 aga pilti polenäidake ikke pilti ka,siis saab asjast parema ülevaate:) see number niisama siin ei ütle ju eriti midagi Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted October 22, 2006 Ilma kvaliteeti teadmata ei tähenda see number suurt midagi.Ilmselt võib ka mõnel paskul Vene mammil tippkulturistiga võrdselt jäme käsi olla. Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar Sein 0 Report post Posted October 22, 2006 punni aetult sis mingi 32 ja lõdavalt 29mingi kuu...või poolteist olen trenni teinud..minu arust vähe..ise olen 17 a ja kaal 62kg..ma ei tea kas se on muidu hea näitaja või mitte.. Share this post Link to post Share on other sites
zon 1 Report post Posted October 22, 2006 (edited) 174 pikk meessoost olen ja 39,5 cm õlavars . 190 cm mehe jaoks oleks see kindlasti väike e arvan et inimese pikkus ja sugu loeb ka kui propotsionaalselt asjale läheneda. Nt mul vend on 185 cm pikk ja tal on 33 cm biitseps -suhteliselt kilu näeb välja. Kui oled lühemat kasvu on juba yle 40 norm kui aga kipud 190 ja enam kanti peaks biits ikka 45 ja enam olema et "kulturist" välja näha. See on minu asjatundmatu algaja arusaam asjast. Edited October 22, 2006 by zon Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted October 22, 2006 ma tean ühte naist kellel on 55cmOli meiega kulturistide laagris jaanuaris.kui ei usu siis küsige oleg andla käest ise järgi Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted October 22, 2006 ma tean ühte naist kellel on 55cmOli meiega kulturistide laagris jaanuaris.kui ei usu siis küsige oleg andla käest ise järgivõimalik. mis rahvusest ta oli? kas mõni tuntud kulturist? pilte, nime pole siin üles panna? Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted October 23, 2006 ilma pumbata 41 cm - rasva % 11 - pikkus 178! Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted October 23, 2006 võimalik. mis rahvusest ta oli? kas mõni tuntud kulturist? pilte, nime pole siin üles panna?Eestlane... tegeles rohkem pikamaa suuusatamisega... Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted October 23, 2006 Eestlane... tegeles rohkem pikamaa suuusatamisega...ah mida ######? nais suusatajal käsi lambist 55?? mis koll ta siis oli. krt kulturistid, rammumehed jne. kes spets pumpavad oma musklit et olla max jäme ja vastav toitumine ja keemia ei saa ka paljud nii jämmeks ju.isegi meestel annab sinnani jõuda rääkimata naistest.ei usu enne kui pildilt näen ja nimi? Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted October 23, 2006 46cm Share this post Link to post Share on other sites