Haitsi 0 Report post Posted April 29, 2008 Tere!Sooviksin abi toidu lisandite kohta naistele. Kuna poerubriigi all on neid päris palju, siis ei oska otsustada. Teen trenni 3-4 korda nädalas, vahel ka 5.Enamati spinn ja BodyPump. Toitumine on kehv ja seedimine ka soovin kaalust alla võtta...ja ehk on mingeid nõuandeid. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 29, 2008 http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=626selleks puhuks parim komplekt Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted April 29, 2008 Arvad et teeb seedimise ka korda ? Aga Haitsi võiks oma elust ja muredest ja rõõmudest natuke konkreetsemalt rääkida Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 30, 2008 seedimist vast mitte jah:P Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted April 30, 2008 Tere...kirjeldan siis nati pikemalt oma mure ja igapäevast elu...ehk on abi rohkem pean ilmselt mainima ka seda, et mul on istuv töö ning päevane liigutamine on suhteliselt väike kahjuks tööle minek ja tulek on suhteliselt pikad maad jala...õnneks ärkan 7.00pesusöön:erinevalt...1.väikese jogurti ja puuvilja2.vahest ainult puuvili3.puder moosiga4.kohvi5. 2 võileiba juustu ja singiga(kurk või tomat)oleneb siis kui kiire ontööle jõuan kella 9.00-ksjoon ühe kohvioode: puuvililõuna 12-13 vahel:1.poolik praad (tavaliselt peedi salatiga)-kartul ja kala-hautised(erinevad)kohviumbes kell 3-4 paiku väike oode:puuvili, mõni jogurt, kodujuust, tuunikala või salat kohvikäin trennis vahest kell 17.00 vahest 19.00. treeninguks siis spinn või bodypump(raskused on suhteliselt suured- võrreldes teistega) ...ja tavaliselt teen nati jõusaalis ka umbes 30 min midagi, oleneb jõuvarudest ja võimalustest.ilus algus või mis jõuan koju kell 21.00-21.30 vahel ja siis läheb käest ära koju jõudes on nälg nii suur, et söön oma kõhu nii täis kui vähegi saan...ei saa pidama...jubeilmselt see ka mu probleemi põhjus...seega vajangi miskit, mis vähendaks ehk isu ja aitaks põletada rasvu, kuid säilitada lihaseid. olen 168 cm ja kaal kõigub 68-71 vahel kogu aeg...oleneb siis kas suudan õhtul end taltsutada või ei. mainimisväärne on ka see, et olen sünnitanud ja terve suguvõsa naised on ülekaalulised.Ja sellised on kõik 5 päeva nädalas. Nädalavahetused üritan ka olla aktiivne ja käija vähemalt ühel päeval trenniski.Nädala sees käin tavaliselt 2-3 korda.käin juba pea aasta aega nii trennis aga kaalulangust ei ole toimunud Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted April 30, 2008 Õige toitumisega on võimalik ka ilma lisanditeta hakkama saada.Sinu menüüs on liiga palju süsivesikuid ja vähe rasvu, jogurtid asenda hapukoorega, puuviljad juurviljadega ja kartuleid söö 1-2 tk päevas. Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted April 30, 2008 Õige toitumisega on võimalik ka ilma lisanditeta hakkama saada.Sinu menüüs on liiga palju süsivesikuid ja vähe rasvu, jogurtid asenda hapukoorega, puuviljad juurviljadega ja kartuleid söö 1-2 tk päevas.Kas need süsivesikud tulevad puuviljadest ja jogurtitest?...ma aimasin seda aga juurviljad? kas need peaks olema toored või keedetud??? asi selles, et tööpäevad suhteliselt pikad ja vabanen nii hilja, siis selleks ajaks on kõik koduteele jäävad poed kinni ja ainuke pood kus saan käija ei müü juurvilju toorel kujul vaid külmutatuna ja purkides...kas need sobivad ka? On äkki mingeid soovitusi, mis juurviljad need parimad on...ilmselt mitte mais, uba ja kartul...nii palju kui mina olen lugenud. ja kuidas ma siis rohkem rasvu saaks?...hapukoor paljalt Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted April 30, 2008 Kas need süsivesikud tulevad puuviljadest ja jogurtitest?...ma aimasin seda aga juurviljad? kas need peaks olema toored või keedetud??? asi selles, et tööpäevad suhteliselt pikad ja vabanen nii hilja, siis selleks ajaks on kõik koduteele jäävad poed kinni ja ainuke pood kus saan käija ei müü juurvilju toorel kujul vaid külmutatuna ja purkides...kas need sobivad ka? On äkki mingeid soovitusi, mis juurviljad need parimad on...ilmselt mitte mais, uba ja kartul...nii palju kui mina olen lugenud. ja kuidas ma siis rohkem rasvu saaks?...hapukoor paljalt Juurviljadest kapsas, brokkoli, lillkapsas jt. kapsasordid. Nii keedetult kui toorelt. Veel tomat, paprika.Rasvadest 80% või, 30% hapukoor, kookoshelbed, kookosrasv praadimiseks, avokaado, oliiviõli, erinevad pähklid, heeringas, lõhe kõhuääred, rasvane juust, pardi-, haneliha. Iga päev paar muna. Alusta ainult tasapisi portsjone suurendades. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 1, 2008 Tere!Sooviksin abi toidu lisandite kohta naistele. Kuna poerubriigi all on neid päris palju, siis ei oska otsustada. Teen trenni 3-4 korda nädalas, vahel ka 5.Enamati spinn ja BodyPump. Toitumine on kehv ja seedimine ka soovin kaalust alla võtta...ja ehk on mingeid nõuandeid.Seedimisele on head praetud sibul ja kiivi. Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted May 1, 2008 Juurviljadest kapsas, brokkoli, lillkapsas jt. kapsasordid. Nii keedetult kui toorelt. Veel tomat, paprika.Rasvadest 80% või, 30% hapukoor, kookoshelbed, kookosrasv praadimiseks, avokaado, oliiviõli, erinevad pähklid, heeringas, lõhe kõhuääred, rasvane juust, pardi-, haneliha. Iga päev paar muna. Alusta ainult tasapisi portsjone suurendades.kas ma portsjone suurendades juurde ei hakka võtma? ja kas nii palju muna kõhule liiga ei tee? kas muna mõlemad osad või ainult vaget või kollast? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted May 1, 2008 ja kas nii palju muna kõhule liiga ei tee?Mis mõttes palju kas muna mõlemad osad või ainult vaget või kollast?Ainult koored Aga kui koored ei meeldi siis kõik ülejäänu. Share this post Link to post Share on other sites
H2rr2 0 Report post Posted May 1, 2008 Mis mõttes palju Ainult koored Aga kui koored ei meeldi siis kõik ülejäänu.HAHA, jah söö muna valget 3 korda kaks tükki päevas, muna kollast ära söö kuna see tekitab liiga kõrget kolesterooli taset Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted May 1, 2008 "Only dorks eat egg whites" (Poliquin) Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted May 1, 2008 no ma selle mõttega muidu küsisingi et see kollane ei ole tegelikult väga tervislik.ja muna ju soovitatakse süüa 2-3 nädalas? või on see mingi tobe müüt? ja muide purustatud ja peenestatud koortest saab kaltsiumi Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 1, 2008 kas ma portsjone suurendades juurde ei hakka võtma? ja kas nii palju muna kõhule liiga ei tee? kas muna mõlemad osad või ainult vaget või kollast?Ma pidasin silmas, et alguses oleksid portsjonid väiksemad, kuna suht rasvarikas menüü võib tekitada esialgu iiveldust. Rasvade kogust võiks olla alguses 1g/kehakaalu kg kohta, hiljem suurenda 1,5g/kg.Munad söö ikka tervikuna. Munakoor on väga hea Ca allikas, probleem ainult jahvatamises. Kui sa sööd päevas 3-4 kiivit ja lisaks praesibulat, peaksid seedeprobleemid lahenema. Samuti on kookoshelbed heaks kiudaineallikaks. Päevane kaloraaz peaks sul olema 2500 kcal piires. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted May 1, 2008 no ma selle mõttega muidu küsisingi et see kollane ei ole tegelikult väga tervislik.On küll. Võimalikult toorena.ja muna ju soovitatakse süüa 2-3 nädalas? või on see mingi tobe müüt?Variant B. Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted May 1, 2008 Ma pidasin silmas, et alguses oleksid portsjonid väiksemad, kuna suht rasvarikas menüü võib tekitada esialgu iiveldust. Rasvade kogust võiks olla alguses 1g/kehakaalu kg kohta, hiljem suurenda 1,5g/kg.Munad söö ikka tervikuna. Munakoor on väga hea Ca allikas, probleem ainult jahvatamises. Kui sa sööd päevas 3-4 kiivit ja lisaks praesibulat, peaksid seedeprobleemid lahenema. Samuti on kookoshelbed heaks kiudaineallikaks. Päevane kaloraaz peaks sul olema 2500 kcal piires.ok...tundub hetkel väga erinev sellest mis mina söön...aga teen proovi... nati keeruline muidugi...aga kas oleks palju palutud ehk näidismenüü Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted May 1, 2008 On küll. Võimalikult toorena.Variant B. siis hea, sest tundub suht kummaline osta muna ja loopida kollased minema Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted May 1, 2008 Kui käib üle jõu endal koostada, saad lasta tellida toitumiskava mõnel siinsel spetsialistil, maksab vist 500 ringis. Kui tundub kallis, pead natuke foorumis ringi surfama, siin on vihjeid küllaga ja näidismenüüsid. Võid ka näiteks kasutada http://www.ampser.ee/ -d ise koostamisel, kohe näed, palju mida sööd. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 2, 2008 ok...tundub hetkel väga erinev sellest mis mina söön...aga teen proovi... nati keeruline muidugi...aga kas oleks palju palutud ehk näidismenüü Näidismenüü.Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta või tatrapuder 80% võiga, 2 tk. muna, lillkapsas, kohv kookospiimaga ilma suhkrutaLõuna: grillkana nahaga ( üldse lihatoidud) rohelise salatiga, milles on oliiviõliÕhtu: ahjus küpsetatud lõhe (üldse kalatoidud), röstitud spargliga või brokkoliga.Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.Tulemusi hakkad nägema 2-3 kuu pärast. Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted May 2, 2008 Kui käib üle jõu endal koostada, saad lasta tellida toitumiskava mõnel siinsel spetsialistil, maksab vist 500 ringis. Kui tundub kallis, pead natuke foorumis ringi surfama, siin on vihjeid küllaga ja näidismenüüsid. Võid ka näiteks kasutada http://www.ampser.ee/ -d ise koostamisel, kohe näed, palju mida sööd.Oi väga asjalik koht, minu sugusele mitteteadjale...tänud Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted May 2, 2008 Näidismenüü.Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta või tatrapuder 80% võiga, 2 tk. muna, lillkapsas, kohv kookospiimaga ilma suhkrutaLõuna: grillkana nahaga ( üldse lihatoidud) rohelise salatiga, milles on oliiviõliÕhtu: ahjus küpsetatud lõhe (üldse kalatoidud), röstitud spargliga või brokkoliga.Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.Tulemusi hakkad nägema 2-3 kuu pärast. Suure tänud...sain palju targemaks. Eks ma siis teen proovi ja püüan siis jälgida Teie soovitusi.võin kirjutada üles ka kuidas päevad mööduvad, saate mind parandada, kui teel eksin Share this post Link to post Share on other sites
Haitsi 0 Report post Posted May 2, 2008 uurisin seda linki, mis arvutab mulle kõik välja...aga see ei klappi kuidagi spetsialisti soovitustega... toksisin sinna igasugu erinevaid menüüsid sisse...no ei saa normi neid küll on liiga palju valku, siis liiga palju rasva, liiga vähe B vitamiine jne...üks oli selline mis nagu oli ok...kriban selle siia üles...kommenteerige palun! aitähh!HOMMIKUSÖÖK:1. kohv koorega2. tatrapuder+ 1 spl võidLÕUNASÖÖK:1. 2 tk keedetud kartulit2. Broiler, kondita, praetud õlis kuna grillitud võimalust ei andnud3. peetVAHEPALA:1. 3tk kiivit2. riisipuding 100 grÕHTUSÖÖK:1. soolakala, lõhe 100 gr2. kurk 3 cm jupp3.tomat 1 tk4. hiina kapsas 50 grHILISÕHTUNE LISAPALA:1. taimetee, suhkruta2. porgand 1 tktekkis veel selline küsimus, et kuidas see menüü tellimine välja näeb? kas see on ühe päeva või palju erinevaid? et oleks valiku võimalus? nii oleks ilmselt lihtsam laiskus tapab ju Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 2, 2008 Kus munad on?Vahepalaks võta parem Ricotta kohupiim. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted May 2, 2008 uurisin seda linki, mis arvutab mulle kõik välja...aga see ei klappi kuidagi spetsialisti soovitustega... toksisin sinna igasugu erinevaid menüüsid sisse...no ei saa normi neid küll on liiga palju valku, siis liiga palju rasva, liiga vähe B vitamiine jne...Ära Ampseri soovitusi kuula, see sobib ainult arvutamiseks. Share this post Link to post Share on other sites