Jump to content
jorsik

foorumi kalad

Recommended Posts

Olin eemal foorumist päris mitu kuud, nüüd tagasi tulles on mõningad kalad hakanud silma. Näiteks pole enamuste emoticone ja nupukeste pilte näha, uut posti tehes tuli üldse selline jama välja: http://a.imagehost.org/view/0233/foorum.jpg

Ja selline asi ka veel, et kui klikkida mingis postituses asuvas fitness.ee artiklile suunaval lingil, siis laadib pealehe. Et artiklit ennast näha, pean back vajutama selles uues aknas, siis alles kuvab artikli.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

99% tõenäosusega olen kindle, et tegemist on kasutajapoolse IE seadistuste tõttu tekkinud vigadega (vähemalt selles, mida on näha pildil). IE on kuri loom ja seda näppides lendab tõenäosusega kõik vasta taevast. Kasuta näiteks FireFoxi...või Operat. Vaata kuidas asi siis emoticonide ja uute teemade tegemisega on (minu IE versioon 7.0.5730.13 ei suuda kuvada ühtki väljatoodud viga). Esialgne pakkumine on see, et sa kirjutad kasutatava CSS'i oma seadetega üle - aga see on ainult oletus.

Nii et proovi kuskilt pluginate vms kohast midagi maha keerata (kajuks ei oska öelda kust ja mida) ja ka asjad peaks nähtavale ilmuma. Või on kellegi teisel veel samasugused ilmingud?

Ja ka lingid paistavad minu arvutis (FireFoxis ja IE's - operat momendil pole installitud, seega ei saanud seal proovida) töötavat ilusti - ilma kirjeldatud ilminguteta.

Kasutusel on WinXP. Järsku on sul Vista? (Kuigi meil on ka kontoris 1 arvuti vistaga ning ka seal pole säherdusi vigu).

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.