Jump to content
Baracus

Eesti valk

Recommended Posts

Guest bohemianrhapsody

kui ma mäletan, siis pidid need tooted sisaldama sojavalku, mis ei ole just kõige tõhusam lihase kasvatamiseks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eesti piimatoodetest tundsin tõsist puudust kui olin Indias MM -il, kuid mitte Eesti toidulisanditest, kahjuks peab tõdema seda, et puudub kvaliteetne tooraine ja tehnoloogia millega valmistada kvaliteetset toodet. Kui alustasin treeninguid proovisin, kuna sel ajal muud ei olnudki saada, alustuseks käis küll ( nimetame seda õppevalguks, kui tekkib hiljem võimalus kvaliteetsemat osta, siis tunned vahet). Loomulikult kui valida kas olla söömata või süüa Eesti Valku, soovitan viimast varianti, kuid kui on võimalus valida kvaliteetsema ja kallima vahel valin viimase.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

maitse pole just hea aga piimaga kõlbab teha kui lahja teha ja pulbrit vähe panna piima rohkem, veega vastik aga mingi 82 või 80 %valk soja ja muna peax ka olema vähemalt odav osta oti pulbrid jm väljamaa omad on ju jube kallid läheb tuhandeid kuus nendepeale veneoma ka sama odav ja munavalgepulber talleggist saab odavam kui robocopi muna valk kõvasti!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selge on see, et toodetel on hinna vahe, kuid samas ka suur ja vaata et veel suurem kvaliteedi vahe. Kui teha tipptasemel läheb tuhandeid kroone, kuid tavaharjutajale piisab Lemonist täiesti 1 kuuks 460.- eeki. Tehke üks võiustlusvorm Talleggi muna või vägilase pulbriga ja näidake milline on tulemus - odav ja kehv.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tarbisin vägilase pulbrit nii mõni aastat . Iga kord oli ühel ja samal tootel natuke eelmisest partiist erinev maitse . Maitse just vastu ei hakanud , sellega harjus . Pulber tegi oma töö ära , mõju oli tunda .

Ma ei tundnudki mingite muud kallimate kraamide vastu mingit huvi . Ma isegi ei teadnud mis on vadak või kaseiin . Aminohapetest ei olnud mul mingit aimu . Kõik see kestis nii kaua , kuni ühel ilusal päeval sain oma raha eest pehmelt öeldes halvaksläinud kraami .

Viskasin kõik kilekotid pulbriga minema ja peale seda pole ma enam oma nägu sinna ukse taha näidanud . Ma ei tea kas nad tegutsevadki enam .

Ja ma ei tea kuidas nende kass elab , kes mul pidevalt jalus koperdas , kui ma seal oma pulbrivarusid käisin täiendamas .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Eesti piimatoodetest tundsin tõsist puudust kui olin Indias MM -il, kuid mitte Eesti toidulisanditest, kahjuks peab tõdema seda, et puudub kvaliteetne tooraine ja tehnoloogia millega valmistada kvaliteetset toodet.

Võru piimakombinaadis tehti ultrafiltreeritud vadakuvalku juba 90ndatel. Aga tehas läks pankrotti Vene topelttollide tulemusel, nagu paljud teisedki.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×