Jump to content
Kaspar90

Väike ettepanek.

Recommended Posts

Tekkis selline idee, et hinnake üks päev AC-C samuti -25% alla. Arvan, et ladu oleks siis korraks sellest tootest silmapilkselt tühi. :D

Minu teada saab AC-C niigi kiiresti otsa :P Pidevalt nurisetakse ju , et seda pole näha :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu, kui õpilase jaoks on see üsna kallis. 15 serveeringut 500.- eest. Jube lihtsalt. Selle raha eest saan endale pea 2 kilo vadakuvalku. Muidu kunagi tahaks ära proovida küll.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minu, kui õpilase jaoks on see üsna kallis. 15 serveeringut 500.- eest. Jube lihtsalt. Selle raha eest saan endale pea 2 kilo vadakuvalku. Muidu kunagi tahaks ära proovida küll.

Sama siin :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu ettepanek oleks selline, et Viljandi võistlustel võiks olla fitness.ee-l selline müügilaud teatud toodetega, nende hulgas ka siis AC-C ja tavalisest suurema soodukaga. Kõik kes on tulnud võistlust vaatama saaks lisaks vaimutoidule siis ka soodsalt oma lemmiktooteid osta. Allahindlus kehtiks ainult sel ajal kui kulturistid UGALA teatris toimetavad. Paar inimest ehk ikka oleks fitness.ee-l kes sinna lauataha panna sel päeval.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minu ettepanek oleks selline, et Viljandi võistlustel võiks olla fitness.ee-l selline müügilaud teatud toodetega, nende hulgas ka siis AC-C ja tavalisest suurema soodukaga. Kõik kes on tulnud võistlust vaatama saaks lisaks vaimutoidule siis ka soodsalt oma lemmiktooteid osta. Allahindlus kehtiks ainult sel ajal kui kulturistid UGALA teatris toimetavad. Paar inimest ehk ikka oleks fitness.ee-l kes sinna lauataha panna sel päeval.

Täpselt! :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mina tulen võistlusi vaatama, võiks jah siuke soodukas olla :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.