Jump to content
Sign in to follow this  
Rando1

kaua on keegi jõusaalis käinud?

Recommended Posts

Ise arvan, et kui ma 1,5 aasta pärast seda asja veel edasi teen ( mida arvan, et teen kindlasti), siis selleks ajaks peaks olema juba tulemusega rahul.

Asjatu lootus,inimene pole kunagi millegagi tegelikult rahul, Ja hea ongi :rolleyes:

Edited by matti

Olen käinud ka juba 3-4 aastat. Suved on kõik vahele jäänud. Jõusaal pole põhitrenn, vaid teen seda ühe pallimängu ala kõrvalt, siis ei saa areng olla ka nii super võrreldes nendega, kes jõusaalile keskenduvad. Üritan ikka käia 2-3 korda nädalas. Olenevalt võistlusgraafikust võib mõni nädal üldse käimata jääda.

Kindel on siiski see, et jõusaal on kasuks kindlasti tulnud - kahetsema pole pidanud, isegi kui ei ole saanud käia nii regulaarselt, kui võimalik:)

Olen käinud jõusaalis 6 kuud, 1 kord nädalas ja järjest tavaliselt 2-4 tundi.

Mis sa teed seal jõusaalis 1 kord nädalas ja 2-4 tundi? :rolleyes:

Mina olen käinud jõukas kokku 11 kuud, siis kui suvel jõukas ei käind käisin kickpoksis. Enne jõukat polnud pmst mingisugust trenni teinud ja kaal oli 124 kilo,17 aastane.Nüüd on kaal 88.8 kilo ja kõhulihaseid on juba natuke näha.Muud lihased on ka korralikult arenenud ja jõuan juba igasuguseid erinevaid harjutusi teha (kätel kätekõverdused, lõuatõmbed).Mina olen väga rahul ja soovitan kõigile.trenni teen ühekorraga kokku umbes tund kuni maksimum 3 tundi, tavaliselt siiski 1-2 tundi aga vahetevahel kui väga lõbus on siis veits aeg venib :rolleyes:

ise olen jõusaalis nüüd käinud pool aastat, sellest viimased kolm kuud tõsisemalt. alguses jäi teadmistest natuke vajaka. nädalas 4-5 korda ja päevas siis kuni poolteist tundi koos soojendusega. arenguga olen seni rahul olnud ja kui õigesti ja hingega teha, siis ikka õigustab jõusaalis käimine ennast ära :rolleyes:

Krt avastasin et jõusaal pannakse järgmine nädal kinni :rolleyes:

Kui kauaks ja mille eest?

see ongi umbes aprillist- talveni kinni siis uuesti lahti.Peab kasutesele võtma hardcore koduse kava.Kuskilt pole kangi ega pinki saada pole :s

see ongi umbes aprillist- talveni kinni siis uuesti lahti.Peab kasutesele võtma hardcore koduse kava.Kuskilt pole kangi ega pinki saada pole :s

Kus kaugel sa elad siis ? ma ise elan metsas :rolleyes: ja saan väga normaalselt käia 12 km kaugusele jõukasse varem käisin ka 30 km kaugusele ... autot ple ega midagi....mingi variant ikka on, sest jõukas areneb ikka paremini kui kodus.

Krt avastasin et jõusaal pannakse järgmine nädal kinni :D

kust kuulsid, kes rääkis? Käin suga samas jõusaalis. Kurat see paks ******* Valdur :rolleyes: Peab midagi ette võtma. Lähim muidu sulle on Orus.

Ise olen mingi, poolaastat niisama käinud, teised pool aastat tõsisemalt.

Orus maksab ka midagi? suvel on see lahti v?

ei maksa, õpilasele tasuta. Suvel lahti pole. Saada mulle pm, et teemat mitte risustada, kes rääkis, et jõusal järgmisest nädalast kinni.

Maakohtade viga, et suvel jõusaalid kinni(närvi ajab :rolleyes: ), krt ise juba rohkem, kui pool aastat kodus pidanud tegema(sellepärast, et transport puudub lihtsalt nii isiklik, kui ka ühis), jubeeeee, vahest on ikka selline masekas peal, et jõuka ei saa, kodus jama teha, kui ainult kang ja hantlid on :D :D IRW, ei taha halada, aga jah lihtsalt nii närib sees, teades, et areng kannatab selle all, keegi sponsoreerida ei tahaks v? ;)

Maakohtade viga, et suvel jõusaalid kinni(närvi ajab :rolleyes: ), krt ise juba rohkem, kui pool aastat kodus pidanud tegema(sellepärast, et transport puudub lihtsalt nii isiklik, kui ka ühis), jubeeeee, vahest on ikka selline masekas peal, et jõuka ei saa, kodus jama teha, kui ainult kang ja hantlid on :D :D IRW, ei taha halada, aga jah lihtsalt nii närib sees, teades, et areng kannatab selle all, keegi sponsoreerida ei tahaks v? ;)

Kas te haldajatega ei saa kuidagi kauba peale? Võtate mingisugused ülesanded (nt jõuka korrashoid) enda peale ja saategi võib-olla nii suvel ka seal treenida? Väikeses kohas peaks selline kokkulepete asi vähe lihtsamini käima ehk.

Kas te haldajatega ei saa kuidagi kauba peale? Võtate mingisugused ülesanded (nt jõuka korrashoid) enda peale ja saategi võib-olla nii suvel ka seal treenida? Väikeses kohas peaks selline kokkulepete asi vähe lihtsamini käima ehk.

Meil on spordihoone ülem v asi täielik m***. Head loota pole, aga ehk küsida ikka võib. See eeldab seda, et me peaks igakord kui tahaks jõukasse minna, tema ukse taha minema manguma. Aga kui too otsustab puhkama sõita siis...

No see on ühe kooli oma ja seal midagi ära rääkida kahjuks ei saa(ise ma pole selle kooli õpilane ka), seal muidugi mingi trenni omad käivad, aga kuna ise ma seal trennis ei käi, siis mingit võimalust eriti pole, seal oli neil raskusi leida keegi valvama kooli ajal jõusaali, suvest siis rääkimata. Njah, treenida tahaks, geneetika poolest oleks kah nagu kõik enamvähem antud, aga võimalusi pole eriti ja kodus treenimine on ennast ammendanud. :D Üldiselt arvan(tean), et paljudel on selline probleem olnud või on just asukoha pärast, irw buss käib ka 3-4 korda linna poole(seda siis päeval õhtul pole midagi, just siis kui oleks aega jõuka minna)ja tagasi tuleb 3 korda, suvel hea, kui ültse maalt välja saab :D Varsti, aga linna õppima, aga siis pole jälle raha piisavalt, et süüa ja trennis käia, vahel mõtlen, et miks trenni teha, kui areneda eriti ei saa(sest pisik on sees ja areneda tahaks) ;) Jube hala, aga jah nii see on :rolleyes:

Jõusaalis olen käinud 6 kuud (päevi ei viitsi arvutada) vahepeal oli 4x nädalas, nüüd on 3x, E,K,R.

Trenn kestab nüüd siis keskmiselt koos kõigega 1.5h ja mis arengusse puutub siis ka täna tehti positiivne märkus minu pihta ;) Edeneb, kõik edeneb :D

Meil on spordihoone ülem v asi täielik m***. Head loota pole, aga ehk küsida ikka võib. See eeldab seda, et me peaks igakord kui tahaks jõukasse minna, tema ukse taha minema manguma. Aga kui too otsustab puhkama sõita siis...

Küll me selle võtme saame :D ja lihtsalt hoiame oma käes ja kõik. Ma olen küll nii laisk, et ei hakka Valduri ukse taha ronima. :rolleyes:

Edited by Ixus