Ahha 0 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 Mitu g valku ma peaksin sööma iga kilo kohta kui ma soovin lihast säilitada ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
0ttt 12 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 Soovitatav on 2g/kg kohta. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Henritamm 0 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 Et lihast säilitada, peaks trenni tegema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Amarillo 1 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 Soovitatav on 2g/kg kohta.haha 2g? rohkem nagu 1-1.5 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vinny the Jones 0 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 1,2—1,7g/kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
oss 0 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 Siin öeldud normid on vajalikud lihase kasvatamiseks, mitte säilitamiseks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Toivo295 0 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 Siin öeldud normid on vajalikud lihase kasvatamiseks, mitte säilitamiseks.1,2—1,7g/kg Selline kogus on paras just säilitamiseks, kasvatamiseks läheb kuskil 2,0 - 2,5g/kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
undisputed 0 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 Mitu g valku ma peaksin sööma iga kilo kohta kui ma soovin lihast säilitada ?Laienda oma küsimust. Teed trenni või lihtsalt elus püsida jne. Sellest sõltub, mis on su eesmärk ......... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahha 0 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 Laienda oma küsimust. Teed trenni või lihtsalt elus püsida jne. Sellest sõltub, mis on su eesmärk .........siis ei ole midagi laiendada küsimus on niigi konkreetne see on juba sinu probleem kui sa sellest aru ei saa Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahha 0 Teavita postitusest Postitas Märts 29, 2008 1,2—1,7g/kg tänud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides