Jump to content
Fdvk

Küsimused.

Recommended Posts

1.Kui ma kasutaks Edasijõudnute kava jaotuna kolmeks sealt kasutaks Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht esmaspäev,kolmapäev ja reede , kas see oleks liigne koormus lihastele või ma peaks jalgu ka tegema?

2.Kui ma kangi surun rinnalt kas siis on vahet kui ma surun ülesse ja hingan välja või sisse ja alla sama moodi?

3.Kumba peaks rohkem jooma piima või jogurtit või mõlemat?

4. Kui ma õieti ei toitu kas see on halb? Ma söön seda mida ema teeb ja siis koolis, hommikuti ei ole väga palju aega ja ma ei viitsi ka süüa teha.Kas see on halb?

Muudetud kasutaja Fdvk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti PEAD jalgu tegema!

Välja hinga üles surudes

Nii piimal kui jogurtil on mõlemal head küljed. Joo mõlemat

Hommikuti võiksid ikka süüa - toitumine mõjutab su arengut väga palju

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas sa kavatsesid teha rinda, biitsepsit, triitsepsit ja kõhtu iga päev E, K, R või neid jaotd neile kolmele päevale? See asi jäi silma. Mainin igaks juhuks, et kui teha korralikku trenni, siis võtab lihase taastumine aega 5-6 päeva.

Kui sul muid trenne pole, siis loomulikult tee jalgu. Kui sa teed kergejõustikku või rattasõitu, siis pole vast isegi vaja, kuna seal saab oma koormuse kätte.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See kava jaotuna kolmeks sealt teen seda esimest(rinda) ja kolmandat ( selga). Esmaspäev rind, kolmapäev selg siis ma mõtlesin et reedel teeks segamini, ma ei viitsi eriti jalgu teha.

Trennis ma kuskil ei käi.Eks vaatab.Aitäh kõigile

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ära siis tee jalgu, ma ei usu, et sa sellest ebaproportsionaalseks kuidagi muutuksid, nagu paljud ilmselt nüüd sulle väita üritavad.Sellised vennad, kes jalgu ei tee, ei arenegi üldse nii kaugele, et võiks tekkida mingi ebaproportsionaalsus.Jalalihased lihtsalt on väga suur lihasgrupp ja nende treenimine annab väga tugeva hormonaalvastuse, st. kasvuhormooni ja testosterooni kontsentratsiooni tõusu kehas.Sa jätad ennast lihtsalt paljust ilma niimoodi, sul mitte ainult jalad jäävad väikesteks vaid ka keha ei arene niipalju kui võiks.Ja jalgade treeningu all ei pea ma hetkel silmas sääretõuse või mõnda peent masinat saali nurgas <_<

Muudetud kasutaja maximus89 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×