Jump to content
hartzzz

küsimus

Recommended Posts

Kui juba selliseks jutuks läks, siis lase blenderis naturaalne apelsinimahl ja tuunikalakonserv läbi.

on see nagu päris söödav või tuleb enne kolmeni lugeda ja siis ühe sõõmuga alla kallata?

peaks proovima uut hõrgutist pärast kaaluvõtmist.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
on see nagu päris söödav või tuleb enne kolmeni lugeda ja siis ühe sõõmuga alla kallata?

peaks proovima uut hõrgutist pärast kaaluvõtmist.

On ka paremaid asju, kuid päris naturaalse mahlaga ei hakkagi liiga palju vastu. Mahe, huvitav. Siiski, ära selle kallal liiga kaua maiusta, igaks juhuks joo kiiresti :D

Vanakooli maadlejate proteiinisheik.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
On ka paremaid asju, kuid päris naturaalse mahlaga ei hakkagi liiga palju vastu. Mahe, huvitav. Siiski, ära selle kallal liiga kaua maiusta, igaks juhuks joo kiiresti :D

Vanakooli maadlejate proteiinisheik.

Mis on selle eelised kodujuustuga tuunikala ees? Mahla võib ju niisama kõrvale rüübata, saab ühtlasi ka söögist mõnu tunda, mitte ei pea kugistama.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mis on selle eelised kodujuustuga tuunikala ees? Mahla võib ju niisama kõrvale rüübata, saab ühtlasi ka söögist mõnu tunda, mitte ei pea kugistama.

Kiirem on, see eelis ongi. Lased blenderist läbi ja jood kohe või paned trenni kaasa. Muidugi võid ju neid ka süüa, keegi ei keela, lihtsalt et see on hea ja kiire viis peale trenni valkude saamiseks. Ja see pole mingi soovitus või nii, lihtsalt tõin välja näite.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Sama siin , ise i tarbi proteiini ! Ja soovitan süüa kõike ehtsat mitte keemiat !

või jälle üks kes ei tarbi proteiini, no ma mitte ei usu! siis sa ei olex seda texti kirjutandgi arvan. usun et sa tarbisid proteiini juba enne sündi emakõhus!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ise ka aru said, mis sa ütlesid?

Proteiin = valk = see, mida sisaldavad munad, liha, kala.

<_< Loomulikult väljendasin valesti St. mitte seda proteiini tarvitada mis on purgis poes letis ,vaid ikka ehtsat , liha ,kala, muna, piimatooted jne :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
või jälle üks kes ei tarbi proteiini, no ma mitte ei usu! siis sa ei olex seda texti kirjutandgi arvan. usun et sa tarbisid proteiini juba enne sündi emakõhus!

Deem right , Ma ei söö Keemiat LOL <_< See mida sa arvad mind ei koti !

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
<_< Loomulikult väljendasin valesti St. mitte seda proteiini tarvitada mis on purgis poes letis ,vaid ikka ehtsat , liha ,kala, muna, piimatooted jne :(

Põhjendus on pikk aga üritan kirjeldada lühidalt. Enda tehtud hästi tehtud :D St. ilma keemiata !

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
räägi eesmärkidest ja rahakotist

<_< Eesmärgid on lihtsad aga kohe nende juurde siis enne natuke endast, ise olen 172 pikk, kaal on 69+-1 . Nii eesmärgiks on natukene veel kasvatada lihast ja siis hakata reljeefi , jõudu arendama , no saad aru küll... =) Lõuatõmbamine on juba päris hästi aidanud nii lihasmassi kasvatanud kui ka reljeefi ja jõudu andnud ja kui lõpetan varsti mingi 1 kuu pärast lõuatõmbamise siis plaanis üle minna sangpommile see on hea asi :D Sellega muide treenib 70 % kogu lihastest kui oskad tõsta =)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
<_< Eesmärgid on lihtsad aga kohe nende juurde siis enne natuke endast, ise olen 172 pikk, kaal on 69+-1 . Nii eesmärgiks on natukene veel kasvatada lihast ja siis hakata reljeefi , jõudu arendama , no saad aru küll... =) Lõuatõmbamine on juba päris hästi aidanud nii lihasmassi kasvatanud kui ka reljeefi ja jõudu andnud ja kui lõpetan varsti mingi 1 kuu pärast lõuatõmbamise siis plaanis üle minna sangpommile see on hea asi :D Sellega muide treenib 70 % kogu lihastest kui oskad tõsta =)

ujumine ka suht 99% va eeslihas

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui tahad süüa suures koguses valke,siis pead ka divesinikoksiidi piisaval määral tarvitama,vastasel juhul pole ka suurest valgukogusest kasu B)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
:unsure: Eesmärgid on lihtsad aga kohe nende juurde siis enne natuke endast, ise olen 172 pikk, kaal on 69+-1 . Nii eesmärgiks on natukene veel kasvatada lihast ja siis hakata reljeefi , jõudu arendama , no saad aru küll... =) Lõuatõmbamine on juba päris hästi aidanud nii lihasmassi kasvatanud kui ka reljeefi ja jõudu andnud ja kui lõpetan varsti mingi 1 kuu pärast lõuatõmbamise siis plaanis üle minna sangpommile see on hea asi :ph34r: Sellega muide treenib 70 % kogu lihastest kui oskad tõsta =)

Praegu treenid lõuatmmetega jah? Njaa.. võistlema ka plaanis minna? Edu!!! B)

Kreatiini võtad ma vaatasin su mingist postitusest... aga valk on keemia?

Muudetud kasutaja Wire poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.