Jump to content
antspower

kui kava tehtud..

Recommended Posts

Kava peab olema selline, et sa pärast seda ei jõuaks rohkem midagi teha ka suurema tahtmise korral. Pingutama peab kõvasti. Kui sul trenni lõpus veel tekib tahtmine midagi juurde teha, siis järelikult sa ei pingutanud piisavalt.

Ja lambist ei maksa küll midagi juurde teha. Siis ei saa lihased piisavalt puhkust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Alessandro, kas sa treenid tõesti alati failureni? Ja ma saan aru, et sa oled pigem jõu pärast treenija?

Paljud (just jõu kavatatmiseks mõeldud) kavad alustavad suhteliselt kergete raskustega esimesel nädalal/treeningul ja lisavad näiteks igal nädalal/treeningul raskusi juurde. Sellise kava puhul ei pea küll esialgu tunnet olema, et mitte midagi enam teha ei jõua. 5x5 näiteks

Aga kui on läbimõeldud kava, siis lisaks ei oleks küll vaja midagi teha. Kui sama kava peaks täiesti läbi võtma, siis soorita harjutusi hoolikamalt ja lisa lihtsalt raskusi juurde.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ma ei ütleks, et mul iga trenni lõpus päris "failure" oleks, aga ma olen ikka piisavalt väsinud, et pähe ei tuleks mõtet, et võiks midagi juurde teha. Kui ikka piisavalt ei pinguta, siis ei tule tulemusi ka. Need jõutõstmise kavad ei ole ka sellised, et trenni lõpus on tunne, nagu ei olekski eriti midagi teinud ja võiks veel midagi teha. Uuri, kuidas need Saaremaa imemehed treenivad. Nii palju, kui mina nende jutust aru olen saanud, siis iga trenni lõpus viiakse neid käruga saalist välja.

See, et progresseeruva kava puhul raskused suurenevad iga nädal, ei tähenda veel, et esimesed nädalad on kerged. Mängitakse kordustega ning arvestatakse sellega, et keha areneb iga nädal.

Noh, see, et "mitte midagi enam teha ei jõua", oli võib-olla tõesti natuke liiga rangelt öeldud, aga siiski peab ikka trenn igal juhul väsitama, muidu pole mõtet teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jeps, kui sa oma kavaga ei suuda ennast läbi töödata, siis sa ei pinguta piisavalt järelikult. Eks igalühel oma arvamus, selge on see et ei saa trennist trenni ennast süldiks teha. Aga mingi naist sinna mängima minna pole ka mõtet. Lihtsalt minu arvamus. Jõusaalis käib päris palju vendasid keda ma olen näinud seal üle aasta vähemalt ja teevad oma harjutusi mingi 21 kordust või siis mingi kerge raskusega 8-10 kordust, endal higimulligi ei ole otsa ees, selge see et nende areng on 0.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Uuri, kuidas need Saaremaa imemehed treenivad. Nii palju, kui mina nende jutust aru olen saanud, siis iga trenni lõpus viiakse neid käruga saalist välja.

Kui keegi nendega tegijate treeningu teeks, siis see oleks kindlasti põnev.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma juba korda 10 olen seda teemat üles tõstnud, et Joker & co nendega tegijate treeningu teeksid. Aga keegi pole reageerinud. Kui samamoodi edasi läheb, siis peame vist ise midagi organiseerima.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Trenni lõpus peaks tõesti selline tunne olema, et viimaste harjutuste jaoks ei jätku enam energiat, mitte et mida seekord otsa nuputada. Vaata asja niipidi: trenni lühendamine viib parema tulemuseni, mitte pikendamine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×