Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2008 (edited) http://www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leht=art07metsakaameraPraegu just hirmus suur metssigade kari seal sööb, üle 20 seaMul vähemalt koduarvutis Windows Media Playeriga (mida arvatavasti enamus kasutab videote vaatamiseks) ei avanud seda, avasin BS Playeriga ("Ava URL" ja sinna kirjutada mms://tv.eenet.ee/siga), aga eks proovige järgi. Edited March 3, 2008 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted March 3, 2008 ok... ja miks me seda nüüd vaatama pidime? st point gde? Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted March 3, 2008 (edited) Tee update WMP... Mul igatahes töötab ja mul kõige uuem ver.No, mind näiteks huvitab selline asi. Sõber endal kah jahimees. Edited March 3, 2008 by Sarge Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted March 3, 2008 palju sigu on jah Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted March 3, 2008 ok... ja miks me seda nüüd vaatama pidime? st point gde?seal ei peagi mingit pointi olema vaid et me näeksime oma ümber loodust ikka ka, mitte ainult rauda jõusaalis Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2008 (edited) ok... ja miks me seda nüüd vaatama pidime? st point gde?Oled sa kunagi metssiga vabas looduses näinud? Ok, võibolla ühte-kahte korraga, aga sellist karja ja keda nii pika aja jooksul saab reaalajas jälgiga? Vaevalt, sest päeval nad eriti ei liigu ringi ja pimedas palja silmaga ega tavalise kaameraga ei näe ka midagi. Et suhteliselt haruldane vaatepilt minu arust, eriti loodust ja loomi armastavate inimeste jaoks. Edited March 3, 2008 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
past 0 Report post Posted March 3, 2008 ükspäev vaatasin lihtsalt 1h jutti, kuidas üks üksik kult seal oli. vahepeal hiilis üks kass ja 2 kährikut ka ligi:D Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2008 (edited) ükspäev vaatasin lihtsalt 1h jutti, kuidas üks üksik kult seal oli. vahepeal hiilis üks kass ja 2 kährikut ka ligi:DMa nägin ka kährikut, aga see jooksis ühel hetkel kiiresti ära ja varsti oli ka põhjust näha: metssigade kari tuli. Nüüd just enne kui see suur kari tuli, siis panin selle video käima, vaatasin et maa valge (jälgi ei olnud) ja kedagi seal ei ole, natuke siis sirvisin netti ja järsku hakkas kõlaritest röhkimist ja ruigamist kostma. Edited March 3, 2008 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted March 3, 2008 Ma ise olen autoga 8st metsseast(kõik olid täiskasvanud) mööda sõitnud, kes rahulikult tee peal kõndisid ja isegi minust välja ei teinud, aga asukohta ei avalda, sest mulle meeldisid nad elusana , kuigi kohalikud jahimehed teavad niikuinii, kust neid leida. Kuna möödusin neist aeglaselt, siis oli päris lahe neid vaadata, mõnusad prisked, lihastes Share this post Link to post Share on other sites
tarmps 0 Report post Posted March 3, 2008 Pole eales nii palju sigu näinud... Vinge! Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2008 (edited) ...mõnusad prisked, lihastes FAST on isegi vastava toidulisandi välja toonud, et selliseks kergem saada oleks, see uudis kajastus mõni aeg tagasi ka siin portaalis:http://www.fitness.ee/lehed/pilt/tekstid/4021.jpg"Kuivaks nagu metssea poeg". Nüüd siis notsudel kõht täis ja lasid jalga. Edited March 3, 2008 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
ants16 0 Report post Posted March 3, 2008 Nüüd jooksid kõik järsku minema Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2008 (edited) Varsti võibolla võib näha inimesi, kes sinna sööki juurde viivad, päev-paar tagasi nägin mõnda aega peale seda kui sigade kari oli ära läinud. Sead vast enam täna tagasi ei tule (vähemalt samast karjast mitte), aga võibolla mõni kährik või rebane.Tohoh, jälle kari platsis (natuke väiksem), kas tõesti samast pundist? Edited March 3, 2008 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
peugeot 0 Report post Posted March 3, 2008 terve persetäis neid, 20 tükki umbes. ajab isu peale küll, lihaisu Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2008 (edited) terve persetäis neid, 20 tükki umbes. ajab isu peale küll, lihaisuJah, kulturistidele peaks see liha küll meeldima, väga vähe rasva, süsikaid üldse mitte, palju valku. metssealiha (100 g): - 155 Kcal, 4 g rasva, 28 g valgud, 0 g süsivesikudJa kusjuures metsloomade lihas pidavat kreatiinisisaldus ka mitmeid kordi suurem olema kui kodustatud loomadel. Tee update WMP... Mul igatahes töötab ja mul kõige uuem ver.Ei hakkagi jamama selle Media Playeriga. BS Player tundub paremgi, hea mugav "screenshotte" ka teha, vajuta ainult "P"-tähte ja pilt salvestub ise programmi kausta. Edited March 3, 2008 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
eriktoom 0 Report post Posted March 3, 2008 Tükk aega tagasi oli ka Reporteris sellest teema,pidavat olema rekordiliselt palju vaatajaid:)Mõnus vaade igatahes Share this post Link to post Share on other sites
LB 0 Report post Posted March 3, 2008 Haiged orikavennad:D klassivend ka koguaeg lihtsalt passib orikaid:D:D Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted March 3, 2008 Siin siis paar huvitavamat salvestust : http://www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leht=art08seatv Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted March 3, 2008 Eelnevate päevade notsarite tegemiste kokkuvõtteid on ka päris muhe lugeda, sellised toredasti kirjutatud nupukesed. Share this post Link to post Share on other sites
riorijkaard 0 Report post Posted March 3, 2008 Jumala lahe ju, vahepeal tuli mingi suur-suur võõras kult, teised panid algul jooksu aga siis tulid ikka uuesti sööma Share this post Link to post Share on other sites
j6mm 0 Report post Posted March 3, 2008 ma olen kah seda ükskord vaatand pool ööd jutti..seal kus see kaamera on.. tartu lähedal..täpsemalt igaks juhuks ei avalda on seda karja ainult 1. Peaks olema üle 30 sea selles karjas. Endal kodus ulukiliha paar korda nädalas laual..käin vanaisaga jahis ajamas ja metsavahel nendega kokku juhtuda on päris pull:D Ahjus tehtud põdra või metssealiha on überhea ikka tõesti Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted March 3, 2008 Lahedad hääled matsmatsmats...röhhhhh Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted March 3, 2008 No on seakari Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted March 3, 2008 Ära läksid Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2008 (edited) See vist oli rebane, kes seal vahepeal hiilis, nägite? Ma üsna viimasel momendil vaatasin, just siis kui kaardist välja läks, ei saanud täpselt aru. Või oli kährikkoer? Edited March 3, 2008 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites