Jump to content
ants16

Lihasevalu

Recommended Posts

3 nädalat jäi nüüd vahele tänu sellele et olin reisel ja enne seda ka veidi tõbine.

Nüüd siis tulin trenni tegin ilusti selja ja rinnapäeva ära koos soojenduse ja venitustega, kuid nüüd on rind ja selg peaaegu 5 päeva valutanud. Õlga ei anna ka teha sest selja lihased on töös ja tänu sellele lööb valu sisse. Motivatsioon hakkab kaduma, sest nüüd tundub jälle nädal vahet sisse tulema.

Kas see on tavaline kui peale vahet tulle trenni ja ennast rihmaks tõmmata? Kas see võib ka sellest olla et väike stress peal tänu koolile?

Muudetud kasutaja ants16 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peale nii pikka vahet peaks ikka mingi kergema nädala tegema, poole raskusega või seeriaid mitte suutlikkuseni

mingi kulturist rebestas endal nii rinnalihase üldse ära, et peale aastast pausi pani kohe 150 peale ja hakkas seeriat tegema vms, usakas, nime ei mäleta

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jaa, vaata! Kool on tõesti üks treeninguid häiriv tegur, nii mõnigi koolipoiss, kelle eesmärgid on spordis suured, võivad seda väita.

Õhtuse õppimise tõttu juhtume hilja magama saama, hommikul kauem magada ei õnnestu, kuna peab kellajalise täpsusega ärkvel olema ja päevaseid toimetusi alustama. Paraku nii kipub tekkima une puudujääk, mis ilmselt iga nädalapäevaga süveneb-reedeti on juba väga raske hommikuti üles saada. Füüsilise koormuse juures on selline magamatus küll üheks stressi tekitajaks.

Samas, kui õppimist pole, õnnestuks küll varem magama saada ja ennast välja puhata. Nagu mõningail tööinimesel.

Siiski, kuni käid veel koolis, siis väärtusta seda aega. Kasuta seda mõistlikult, sest vaid hea haridusega on sul tulevikku.

Õppimine peaks seega primaarne olema. Kuigi tõsi, meile eriti ei meeldi see, kui see nii on ja sätime trenni ikkagi teistest asjadest kõrgemale, nagu mul on kombeks tihti teha.

Ja eks nii pika treeningpausi tõttu on lihased muidugi pikema aja jooksul valusad, kuid see möödub. Peab olema vaid kannatust...see on voorus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina jaoks on see eriline nauding, kui pole paar nädalat trennis käinud. Siis ma võtan endale 2 nädalat, iga lihasgruppi otsast-lõpuni läbitegemiseks, et valu oleks maksimaalne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lihasvalu ikka kõige mõnusam asi. See ei loe, et korralikult ei saa midagi liigutada ja liikuda. Aga mulle meeldib. Siis ikka tunnen, et lihas sai korralikult vatti ^^

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

heh ma tegin ka nii :D kaks korda lausa et peale pisikest pausi läksin vanade raskustega tegema vms ... alguses läks trapets siis rinnalihas B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×