Nitrix 0 Teavita postitusest Postitas Märts 1, 2008 Et Oleks abi vaja nats.Ma olen suht kaua trenni teinud ja lihased on suht väljas juba aga need kõhulihased ei taha ültse tulla..Mida peaksin tegema kas rohkem kõhulihaseid või nii?Ise teen suht 5x nädalas trenni.(vahel6 kuni 7 päeva)äkki annate mõne uue kõhulihaste treenimis näite.NB! toitumine on enam-vähem Tipptopp. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Xunnar 0 Teavita postitusest Postitas Märts 1, 2008 Et Oleks abi vaja nats.Ma olen suht kaua trenni teinud ja lihased on suht väljas juba aga need kõhulihased ei taha ültse tulla..Mida peaksin tegema kas rohkem kõhulihaseid või nii?Ise teen suht 5x nädalas trenni.(vahel6 kuni 7 päeva)äkki annate mõne uue kõhulihaste treenimis näite.NB! toitumine on enam-vähem Tipptopp.Kõhu pealt saadakse rasv viimasena ära ja sealt on seda kõige raskem ka ära saada. Kõhulihastele saad harjutusi siit: http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har...k/koht/091.html Mingi aeg peaksid ka kõhulihased välja paistma rasvakihi alt. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LB 0 Teavita postitusest Postitas Märts 1, 2008 Kõige tähtsam on et sa teeks erinevaid harjutusi sest tavaliselt teevad enamus kõhul ainult 1 või 2 erinevat harjutust...tee parem rohkem harjutusi ja vähem kordusi kui vastupidi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Märts 2, 2008 Et Oleks abi vaja nats.Ma olen suht kaua trenni teinud ja lihased on suht väljas juba aga need kõhulihased ei taha ültse tulla..Mida peaksin tegema kas rohkem kõhulihaseid või nii?Ise teen suht 5x nädalas trenni.(vahel6 kuni 7 päeva)äkki annate mõne uue kõhulihaste treenimis näite.NB! toitumine on enam-vähem Tipptopp.Ei usu,et toitumine tipptopp.Kui on tipptopp,siis on kõhulihased ka väljas. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
centraL 0 Teavita postitusest Postitas Märts 2, 2008 mulle endale läheb väga see video peale kõhulihaste jaoks:http://www.youtube.com/watch?v=IOri5Tlm23cmõjub ka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SanderR 0 Teavita postitusest Postitas Märts 2, 2008 Ma küll ei ütleks ei davai davaihttp://youtube.com/watch?v=DmDoWKkB_U8&feature=related soovitan ka seda videotSamas kui eesmärk reljeefsed kõhulihased, siis jah toitumisel ja aeroobsel väga suur roll, kindlasti hulga olulisem kui kõhulihaste niisama punnitamine. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nitrix 0 Teavita postitusest Postitas Märts 4, 2008 Ma proovisin seda kolme minutulist värki see päris hästi mõjub eks vaatame kas aitab;D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rage 0 Teavita postitusest Postitas Märts 4, 2008 sa võid teha ka 1000 kõhulihast päevask,kuid kui ei tee aeroobset trenni ja ei pea dieeti, siis kõhulihast näha ei ole.korralik dieet ja aeroobne siis on 6pakk või 8 pakk kohe näha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Henritamm 0 Teavita postitusest Postitas Märts 4, 2008 Mina ei pea dieeti aga kõhulihased on näha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Märts 4, 2008 Aktiivse kilpnäärmega inimesel pole vaja pidada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Taavi701 8 Teavita postitusest Postitas Märts 5, 2008 Aktiivse kilpnäärmega inimesel pole vaja pidada.Olen õigesti aru saanud, et kilpnäärmest tuleneb ka ainevahetuse kiirus? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nitrix 0 Teavita postitusest Postitas Märts 5, 2008 Aga Mõnel Ongi nii et dieeti ei pea pidama aga ikka on kõhulihas näha.Et suhtt seff värk on neil ikka:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
undisputed 0 Teavita postitusest Postitas Märts 5, 2008 Mis värk on, mingi uus trend on tekkinud we, et kui kõhulihased paista, siis elu p............. we Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sarge 385 Teavita postitusest Postitas Märts 5, 2008 (muudetud) Aga Mõnel Ongi nii et dieeti ei pea pidama aga ikka on kõhulihas näha.Et suhtt seff värk on neil ikka:DNo, ei ole eriti sheff värk. Mass tuleb aeglasemalt.Ise teen kaldpingil 25 kg rinna peal 4x10 ja siis 4x20 kaldpingil "küljekõhulihast". (Kehapööretega nagu, ei oska seletada)Varem tegin jalad 90' ja 4 x max. Kõhuliahased on nende kahe harjutusega väga hästi arenenud. 2 kuud tagasi hakkasin umbes nii tegema ja tegin 1 kuu ja 3 nädalat. 3 kuud tagasi üldse alustasin jõusaaliga... http://www.fitness.ee/rate/SargeEdit: Ehk siis lisaraskusetaga ja 90' (Sellega ongi siis saavutatud sellised kõhulihased) Muudetud Märts 5, 2008 kasutaja Sarge poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2008 (muudetud) Olen õigesti aru saanud, et kilpnäärmest tuleneb ka ainevahetuse kiirus?Mitte ainult kiirus, vaid ka see kui vihaselt rasvarakud rasva kinni hoiavad. Mida vähem kilpnäärmehormooni, seda jõhkram nälg peab olema et puusa pealt midagi ära antaks.Testosteroon, kasvuhormoon ja teised mängivad ka rolli. Ja eks nad mõjutavad üksteist ka. Muudetud Märts 8, 2008 kasutaja blind12 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cust4rd 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2008 No, ei ole eriti sheff värk. Mass tuleb aeglasemalt.Ise teen kaldpingil 25 kg rinna peal 4x10 ja siis 4x20 kaldpingil "küljekõhulihast". (Kehapööretega nagu, ei oska seletada)Varem tegin jalad 90' ja 4 x max. Kõhuliahased on nende kahe harjutusega väga hästi arenenud. 2 kuud tagasi hakkasin umbes nii tegema ja tegin 1 kuu ja 3 nädalat. 3 kuud tagasi üldse alustasin jõusaaliga... http://www.fitness.ee/rate/SargeEdit: Ehk siis lisaraskusetaga ja 90' (Sellega ongi siis saavutatud sellised kõhulihased)Kas sa toidulisandeid ka kasutad? Ja dieeti pead? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sarge 385 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2008 Kas sa toidulisandeid ka kasutad? Ja dieeti pead?Need tulemused on ilma toidulisanditeta ja ilma dieedita. Aga rasva on kõvasti juurde tulnud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lahmaator 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2008 Et Oleks abi vaja nats.Ma olen suht kaua trenni teinud ja lihased on suht väljas juba aga need kõhulihased ei taha ültse tulla..Mida peaksin tegema kas rohkem kõhulihaseid või nii?Ise teen suht 5x nädalas trenni.(vahel6 kuni 7 päeva)äkki annate mõne uue kõhulihaste treenimis näite.NB! toitumine on enam-vähem Tipptopp.On välja mõeldud ka erinevaid masinaid kõhu sirglihasetreenimiseks, mis tegelikult imiteerivad kerevõi jalgade tõsteid. Mõned nendest on päris mugavad,aga mitte efektiivsemad kui põhiharjutused.Kui käteharjutuste juures sai märgitud, et onpeaaegu ükskõik, milliseid teha, siis sama kehtib kakõhuharjutuste kohta. Muidugi on vaheldusrikkamkasutada erinevaid harjutusi, kuid oma toimelt onneed üsna ühesugused. Küsimus on pigem selles,kui kõvasti me pingutame. Kes usub või tunneb,et saab koormust suunata kõhu sirglihase ühte võiteise otsa (üla- või alakõht), võib valida harjutusiselle järgi. Praktikas sellist vahet ei saa teha.KERE TÕSTED KÕVERATE JALGADEGASeda harjutust võib teha erineval viisil ja erineva raskusastmega.Kõige lihtsam variant on selili põrandal,puusa- ja põlveliigeses umbes täisnurk, jalad võiks(aga ei pruugi) olla fi kseeritud. Käed hoida kõrvalvõi rinnal, lõug suruda rinnale ja “rullida” end ülesnii kõrgele kui võimalik, pingutades tahtlikult kõhusirglihast. Keha langetada tagasi aeglaselt ja lõpuni,lasta õlad vastu põrandat, et sirglihas hetkeks väljavenitada. Ei ole mingit eelist hoida sirglihast staatiliseskontraktsioonis, tehes poolikut liigutust: sellega metegelikult vähendame sirglihase tööd.Koormuse tõstmiseks võib rinnal hoida lisaraskustvõi teha harjutust spetsiaalsel kaldpingil.JALGADE JA KERETÕSTEDSelili põrandal või pingil lamades tõsta üheaegseltjalgu ja ülakeha (põlved ja pea kokku!). Algul võibolla raskusi tasakaalu hoidmisega.JALGADE TÕSTEDKõige kergem on jalgu tõsta horisontaalpinnal,raskem kaldpinnal, rippes redelil või kangil. Jubaliigutust alustades peaks puusaliigeses olemanurk (põlvest võivad jalad olla kõverad või sirged),kindlasti peab tõstma puusi ehk siis selja kumerakstõmbama.Head Treenimist Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
HanzA 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2008 hah,no sama teema,juba mingi suht 6 jõusaalis käinud,kõhulihaseid teinud,nädalas mingi neli korda teen ja kahte eri kõhulihase harjutust kolmes seerias.,aga ikka,midagi ei paista.Rasva protsent on 7%.Eks ootan ja teen edasi,äkki saan kah need kätte:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tuki 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2008 hah,no sama teema,juba mingi suht 6 jõusaalis käinud,kõhulihaseid teinud,nädalas mingi neli korda teen ja kahte eri kõhulihase harjutust kolmes seerias.,aga ikka,midagi ei paista.Rasva protsent on 7%.Eks ootan ja teen edasi,äkki saan kah need kätte:Dkahte eri liiki harjutust pole küll mingi näitaja. Varieeri rohkem. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Hellboy 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2008 hah,no sama teema,juba mingi suht 6 jõusaalis käinud,kõhulihaseid teinud,nädalas mingi neli korda teen ja kahte eri kõhulihase harjutust kolmes seerias.,aga ikka,midagi ei paista.Rasva protsent on 7%.Eks ootan ja teen edasi,äkki saan kah need kätte:DIrw, mis arvad, et korra teed ja kohe väljas? Äkki kogud aasta kaks massi ka natuke ja siis loodad tulemusi...Hakka sööma, tee trenni, kogu massi ja siis põleta rasv maha. Kui sul kõhulihastel lihasmass puudub, siis olgu sul see rasva % nii madal, kui tahes, aga rahuldavat kõhulihast sul ikka pole. Millega ültse rasva % mõõtsid(?), ma arvan, et ta on sul hoopis suuurem... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
HanzA 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 10, 2008 (muudetud) Irw, mis arvad, et korra teed ja kohe väljas? Äkki kogud aasta kaks massi ka natuke ja siis loodad tulemusi...Hakka sööma, tee trenni, kogu massi ja siis põleta rasv maha. Kui sul kõhulihastel lihasmass puudub, siis olgu sul see rasva % nii madal, kui tahes, aga rahuldavat kõhulihast sul ikka pole. Millega ültse rasva % mõõtsid(?), ma arvan, et ta on sul hoopis suuurem... koormustestil treener mõõtis ning kodus on kaal mis mõõdab rasvaprotsenti(muidugi ma ei ole kindel ka see tõsi on),koguaeg teen trenni õhtuti jooksmas 60-90min,söön koguaeg,hommikul putru ikka,koolis,enne trenni,peale trenni veel,õhtul jne.Ning suhteliselt korralikult."Irw, mis arvad, et korra teed ja kohe väljas?"kust sa seda välja lugesid? Muudetud Aprill 10, 2008 kasutaja HanzA poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
EvilClown 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 10, 2008 koormustestil treener mõõtis ning kodus on kaal mis mõõdab rasvaprotsenti(muidugi ma ei ole kindel ka see tõsi on),koguaeg teen trenni õhtuti jooksmas 60-90min,söön koguaeg,hommikul putru ikka,koolis,enne trenni,peale trenni veel,õhtul jne.Ning suhteliselt korralikult."Irw, mis arvad, et korra teed ja kohe väljas?"kust sa seda välja lugesid?Kõhulihaste massi on niigi raske suurendada, kui sul teised lihased eriti kasva, siis ammugi need sul kasvavad. See, et sööd, pruugi tähendada, et sa sööd vajalike aineid piisavalt ..... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides