kid 0 Report post Posted February 28, 2008 Ma ei saa ikka päris hästi aru. Kui eesmärgiks on jõud ning lihased, mis ei paisuks LIIGA suureks, aga oleksid reljeefsed, siis peaksin tegema nii umbes 6-8 kordust? Kuid kas seeriate arv on samuti oluline. Nt kui teen ainult 6 kordust aga 10 seeriat siis kasvab ikka lihas jõudsalt või kuidas? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted February 28, 2008 (edited) Enam-vähem nii ma olen lugenud. Ise pole proovinud. Edited February 28, 2008 by blind12 Share this post Link to post Share on other sites
WinchesterMan 0 Report post Posted February 28, 2008 Ära karda, et su lihased kasvaks liiga suureks. Pigem karda seda, et nad ei hakkagi kasvama Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted February 28, 2008 Selleks, et nad sul LIIGA suureks kasvaksid, pead sa aastaid roppumoodi trenni tegema. Ma ei usu üldse, et sa kunagi avastad, et sul lihased liiga suured on. Ja lahti on neist saada palju lihtsam kui kasvatada. Mina sinu asemel selle pärast ei muretseks. Kui tahad, et nad reljeefsed oleksid, siis pead aeg-ajalt dieeti pidama lihtsalt. Share this post Link to post Share on other sites