Jump to content
Ott Kiivikas

ARNOLD CLASSIC WEEKEND REPORT

Recommended Posts

Ohh Dziisas Kraist .... millised naised ... :)

Kas messil ülekaalulisi naisi oli ka uudistamas näha või ainult sellised liikusid ringi nagu kaameraga "tädi"? :)

Kas tervislikust toitumisest ka räägitakse või on ainult esindatud toidulisandite tootjad?

Muudetud kasutaja klumiste poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma küsiks siis ka, mis eelmise aasta amatööride absoluutse maailmameistri nabaga juhtunud on? Markus Ruhl-i sündroom? Mõne amatööri keha toodab vist Jintropini ja lausa mega koguses.

Ühel pildil on kõrvuti kaks "ahvi" kes näikse ühe ja sama nõela otsas istuvat. Tugev güne, rinnalihaste peal on väikesed tissid. Sellised parajad pubeka omad. Või siis on meestel neerupealsete ja munandite kasvaja, et nende keha niipalju testot toodab. :) Paras kaader. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no nii selleks korraks pidu läbi, hakkan materiali üles panema kell on 2.18 öösel. Ütlen nii, et sõnatuks võttis Arnold Classicu finaalvõistlus, uskumatu show ja elamus,selle nimel tasub elada. Seda sõnadega edasi ei anna, selleks peab kohale tulema, sain Suurele Arnoldile kätt anda, see oli kogemata kui turvameeste saatel talle koridor tehtud ja sheff mööda seda liikus, juhtusin õigest uksest uksest õigel ajal sisse minema ja sain käpa pihku panna, nüüd ei pese ka tükk aega, kes katsu soovivad, need tulgu Telliskivi 51. Kui nüüdka biitseps kasvama ei hakka peab küll midagi muud viga olema.

Murumets lõpetas 4. kohaga, viimasel alal pidanuks tõstma 166 kilost kangi 6 korda, kuid tõstis 5 , 1 kordust ei loetud kuna ei fikseerinud käsi, nii oli, midagi pole teha, Savitskas võitis.

Meeste finaal 6, koht Gustavo Badell, 5. koht Silvio Samule, 4. koht Branch Warren (Most Muscular tiite lisaks - täitsa friik vana), 3. Gay Green , 2. Phil Heath - päris võimas, kuid natuke viimistlust puudu, muidu massiivne, 1.koht Dexter Jackson - minu arust teenitult, panin esineliku 100% paika peale eelvõistlust ja nii ka läks.

Vaheesinemised - suurim elamus võistlusest seda nägin midagi uskumatut, esiteks mustade grupp hüppasid ja tegid vigureid ja siis kaks venda, kelle esinemist sõnadega ei saa edasi anda akrobaadid ja ei allunud gravitatsioonile, nii et kananahk tuli ihule.

Arnold pidas ca 15 min kõne, rääkis oma kogemustest kuidas alustas, mis teda motiveeris, meenutas Reg Parki, kes lahkus meie hulgast eelmise aasta novembris, viskas nalja ja jättis väga hea mulje. Kogu maailma selle ala paremik kutsuti lavale, kes 20 aasta jooksul on võitnud Arnold Classicu - ühesõnaga kogu selle ala koorekiht oli ühe katuse all korraga koos, midagi sellist mida lapsepõlves unes nägin.

Ma ei oskagi esimese hooga rohhkem emotsiooni edasi anda eks ma natuke kogelen ja kui rääkima uuesti hakkan, siis kirjutan, seniks pakun pildireportaazi, mis räägib ise enda eest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega sul sellest messist rohkem pilte ole?

Muidu üritus tundus väga huvitav olevat, eriti mess ja jõutõstmine. Tahaks ise ka seal kunagi ära käia. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ah sa rsk, legendi endaga kätelda! Kadedaks teeb:-).Aga kuidas vana enda vorm tundus? Niipalju kui seda pintsaku alt aimata võis?

Pakun, et vana vaatab kaugelt, kuidas teised trenni teevad :) Tal muudki teha :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ooojaaa, ise oleks seal tahtnud olla, sellist elamust kogeda :):D Warren on ikka väga tegijaks saanud, jõhker! Vb kunagi veab ja sattun sinna, aga selleks ajaks ei pruugi ma praeguseid tegijaid enam näha :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×