tonn999 3 Report post Posted October 20, 2012 Hinna (vanasti u. 99 eeki) ja kvaliteedi suhte poolest on kõige parem jõusaali jalanõu kets, sest tal on madal ja vähevetruv tald (sobib hästi küki ja jõutõmbe jaoks). Kasuks tulevad muidugi ka tõstesaapad - väga head kükkimiseks (eriti eesküki puhul) ja ilmselgelt ka klassikaliste tõsteteks... Share this post Link to post Share on other sites
scrappy-coco 0 Report post Posted October 20, 2012 Tantsutrennis Capezio või Sansha tantsutossud, aeroobikas-jõusaalis Reebok smooth fit all out kõrgemad tossud. Pärast ühte toredat "tööõnnetust" on vaja hüppeliigesele lisatoestust natuke, need tossud täitsa täidavad seda eesmärki. Julgen täitsa soovitada, eriti hinna tõttu, mis oli Tartu Zeppelini II korruse spordipoes (nime ei mäleta) 35€ Väga vinge naiste toss Share this post Link to post Share on other sites
TomiP 5 Report post Posted January 5, 2013 Ma kasutan tavaliselt kossujalanõusi, sest meeldib see, et need on kõrge servaga ning hoiavad ilusti hüppeliigest kinni Share this post Link to post Share on other sites
zaini 0 Report post Posted January 9, 2013 adi tossud Share this post Link to post Share on other sites
Diver 4 Report post Posted January 19, 2013 (edited) Pole eriline tossupede ... sain miskid sussid poest soodukaga ... "Nike" oli vist, pean vaatama järgi Edited January 19, 2013 by Diver Share this post Link to post Share on other sites
Diver 4 Report post Posted January 19, 2013 (edited) Nii naljaga pooleks... Suurema osa teadlikust elus jalatseid kontsaga alates 8cm. Kuna mitte mingisugust trenni ei tee siis pole ka trennijalatseid vaene sina Edited January 19, 2013 by Diver Share this post Link to post Share on other sites
Diver 4 Report post Posted January 19, 2013 Nii naljaga pooleks... Suurema osa teadlikust elus jalatseid kontsaga alates 8cm. Kuna mitte mingisugust trenni ei tee siis pole ka trennijalatseid Täpselt samad sõnad Pole kunagi elus midagi füüsilist teinud. Oma teadlikust elust olen kaarega käinud mööda kõikidest spordiasutustest ... Share this post Link to post Share on other sites
intertwinedfitness 1 Report post Posted March 7, 2013 Jõusaalis meeldib ketse kanda, täiesti tavalisi õhukesi, on mugav:D Jooksuks mingid spetsiaalsemad jalanõud. Share this post Link to post Share on other sites
AlvarS 0 Report post Posted October 28, 2013 Jooksmiseks olen alati kasutanud New Balance mudeleid. Peaaegu olematu kaaluga RX506 on hetkel.http://crosscountryrunningshoes101.com/new-balance-rx506-2/ Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted October 28, 2013 (edited) Võib ka kummikutega trenni teha, ega tulemust jalats ikka ei mõjuta Edited October 28, 2013 by Angelo Share this post Link to post Share on other sites
biggereveryday 73 Report post Posted October 28, 2013 (edited) Võib ka kummikutega trenni teha, ega tulemust jalats ikka ei mõjuta Ootan videot sust kükki tegemas kõrgete (10+ cm) kontsadega Edited October 28, 2013 by biggereveryday Share this post Link to post Share on other sites
Martin Mägi 51 Report post Posted October 28, 2013 Mulle meeldib järjest rohkem mõte mingeid tugeva ninaga turvasaapaid kasutada. Kujutle jõutõmmet sumo stiilis, kui lähedale oma varvastele kettad on. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hendrik.Ovir 14 Report post Posted October 29, 2013 Kui enne kangi alla laskmist varbad sisse ära keerad ja kui oled harjund tegema jõutõmmet, siis väga suurt tõenäosust haiget saada pole.Samas ohtu täielikult likvideerida ei saa, võibolla satub miskit libedat jalatsi alla ja jalg liigub üldse paigast ning kang kukub varbale,selleks on tõesti hea tugeva ninaga jalatsid, samas ei tea kui suurt koormust nad välja kannatavad siin stiilinäide Siim Rastilt: 2 Share this post Link to post Share on other sites
kristofeles1 10 Report post Posted October 29, 2013 shiiiiieeettt...varvas jäi terveks? mul endal 195kg seeriate ajal, paljajalu sumot tehes, kukkunud väikse varba peale. õnneks olid ketastel kummist ümbrised, niiet midagi hullu ei juhtunud. Share this post Link to post Share on other sites
BirgitPs 0 Report post Posted December 6, 2013 Adidase jooksujalatsid Share this post Link to post Share on other sites
KJakob 1 Report post Posted January 3, 2014 tavaliste botastega ajab jõusaalis asja ära küll Share this post Link to post Share on other sites
Keio58 0 Report post Posted January 14, 2014 Sokkide väel olen trennis , siis saab vähemalt jalad hingata . 1 Share this post Link to post Share on other sites
Draakon40 64 Report post Posted July 28, 2014 Leidsin head trennijalanõud Vibram,Fivefingersid.Väga ilusad, mugavad ja kergedSaan teha saalis, kasutada rühmatrennides ja joosta Share this post Link to post Share on other sites