nightq 9 Report post Posted April 11, 2011 Trennis kas Capezio tantsutossud või jazz-sussid, enamuse ajast möllan viimastega. Trenniväliselt fännan korralikke nahkkingi-ja saapaid Share this post Link to post Share on other sites
protein_pets 2 Report post Posted April 11, 2011 Ühed nahast madalad ketsitaolised jublakad on. Eest augud sisse kulunud ja sees 4 paari sisetaldu, aga mugavad on. (Y) Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted April 11, 2011 Pärast 2.5 aastat suvaliste jooksutossudega trennis käimist hankisin ma endale lõpuks paar kuud tagasi korralikud Do Win'i tõstespordi jalanõud: Vahe on väga märgatav: kükis suudan jõudu palju paremini rakendada ja igasuguste peakohal harjutuste juures (rebimine, tõukamine, peakohal kükk) on tunda oluliselt paremat stabiilsust. Jooksutossuga ajab asja ära kuid ta ikka ei ole tõstespordi jalanõu. Share this post Link to post Share on other sites
Viiking 0 Report post Posted April 11, 2011 Kas keegi oskaks öelda, kust Tartus otsida neid http://www.glaglashoes.com/fr/ jalatseid, korra oli nendest juttu, aga vist Soome ja Tallinna kohta Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted April 12, 2011 Pärast 2.5 aastat suvaliste jooksutossudega trennis käimist hankisin ma endale lõpuks paar kuud tagasi korralikud Do Win'i tõstespordi jalanõud: Vahe on väga märgatav: kükis suudan jõudu palju paremini rakendada ja igasuguste peakohal harjutuste juures (rebimine, tõukamine, peakohal kükk) on tunda oluliselt paremat stabiilsust. Jooksutossuga ajab asja ära kuid ta ikka ei ole tõstespordi jalanõu.Palju maksid? Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted April 12, 2011 (edited) Kannan tosse.Plätud on suvel (rannas) käimiseks, ja sokkidega trennis käivaid mehi on lihtsalt imelik vaadata.Kui jaksad jõusaali pileti või kuukaardi osta, jaksad ka tossud osta.+1 +1 +1http://www.glaglashoes.com/enülikerged ja üliõhulised Edited August 15, 2011 by viki667 Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted April 12, 2011 Palju maksid?http://www.pullum-sports.co.uk/clothing-an...s/prod_534.html65£ ehk 74€ kuid Eestisse see firma vist oma kaupa ei saada. Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted April 12, 2011 Kui tõstesaapaid otsid, siis astu läbi Fitshop Spartast. Meil on mõned veel jäänud. Nike ja Adidase omad. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted August 15, 2011 Papusid, mis pole mõeldud treeningsaali, kuid on end igati seal õigustanud - CROPP Share this post Link to post Share on other sites
RaulK 0 Report post Posted January 21, 2012 Kannan tavalisi tosse, talla all on muster küll, kuid täistald on ikka maas alati. Kannatab ntks kükki teha küll Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted January 21, 2012 (edited) nr 44 saapad DemarParimad jalavarjud, mis mul elus üldse on olnud!Ennast juba aastaid igati õigustanud. Tippkvaliteet!Sobib ideaalselt vabaaja jalatsiks, võib ka joosta ja muidu trenni teha.Väga head ka "enesekaitseks" (kuidas... selle mõtleb igaüks ise välja)Riietuse kohapealt sobivad väga hästi urban camo pükste ja nahktagiga.Miinus on see, et metall sees ja lennujaamades tuleb lasta alati läbi valgustada, kui ei taha ennast läbi otsida lasta. Edited January 21, 2012 by -TANK- 2 Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted January 21, 2012 (edited) Mis vahet seal on, peaasi, et plätu ei ole jalapäeval : )Muidu ise kannan sõjaväest kaasa saadud assicsi tosse Edited January 21, 2012 by Angelo Share this post Link to post Share on other sites
Silja992 3 Report post Posted January 26, 2012 kuna olen tegelikult sulgpallur, kasutan jõusaalis ja ka sisejooksu tehes kvaliteetseid Wilsoni sulgpallijalatseid. need üsna mugavad ja mõnusad sportimiseks Share this post Link to post Share on other sites
MartinP 0 Report post Posted February 25, 2012 Tavaliselt kannan nike jooksu tosse Share this post Link to post Share on other sites
Guest Rando. Report post Posted February 26, 2012 Olen nüüd mõnda aega kasutanud sporditossust täiesti erinevat jalanõud ning pean ütlema, et olen väga rahul. Ülimalt mugavad jalavarjud, nagu käiks paljajalu. Varbad on ilusti vabalt ja " laiali". Kasutan neid jõusaalis ning minule täiesti tip-top viks-vonks. Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted February 26, 2012 Sellised, keegi kunagi kirjutas ka nendest siin samas teemas, mõtlesin et tasuks proovida. Väga mugavad on ja võib vabalt pesumasinas pesta, mida on ka mitu korda tehtud, väga kerged on ja õhulised Share this post Link to post Share on other sites
sharon 4 Report post Posted February 29, 2012 New Balance sisetreeningutossud, pealt riidest ja mõnusalt hingavad-painduvad. Share this post Link to post Share on other sites
nightq 9 Report post Posted March 6, 2012 (edited) Endiselt Capezio jazz-tossud või jazz-sussid Edited March 6, 2012 by nightq Share this post Link to post Share on other sites
Alustaja 0 Report post Posted March 12, 2012 Mina olen see plätu ja soki mees kuna pole sobivad jalatseid leidnud veel. Äkki oskate soovitada mingi hea hinnaga jalatseid ? Share this post Link to post Share on other sites
siisike 3 Report post Posted March 30, 2012 Nii naljaga pooleks... Suurema osa teadlikust elus jalatseid kontsaga alates 8cm. Kuna mitte mingisugust trenni ei tee siis pole ka trennijalatseid Share this post Link to post Share on other sites
Sucameunus 1 Report post Posted September 20, 2012 plätudega või siis isegi paljajalu! Share this post Link to post Share on other sites
PlaaTable 22 Report post Posted October 13, 2012 Endal mingid nike jooksutossud, väga hästi ajavad asja ära, nii jooksurajal kui ka kükke tehes. Share this post Link to post Share on other sites
AceOfSpades 0 Report post Posted October 17, 2012 Jõusaalis sokipõisil muidu ikka kingad Share this post Link to post Share on other sites
Marianna 5 Report post Posted October 19, 2012 Endal mingid nike jooksutossud, väga hästi ajavad asja ära, nii jooksurajal kui ka kükke tehes.Ma ei soovita jooksutossudes kükke teha ega üldse jalajõutrenni nendega teha. Nad on ebastabiilsed ja kõrgema pehme kannaga. Paljudel juhtudel on ka valele jalatüübile mõeldud jooksutoss ostetud. Jalavigastused (eriti põlved) on kerged tulema.Mul endal on Reebok Olympic lifting trainers: http://www.roguefitness.com/reebok-crossfit-oly-women-s-white-charge-green-aubergine.phpKasutan trennis ka Vibram Fivefingers jalatseid: http://barefoot-shoes.findthebest.com/sites/default/files/1051/media/images/Vibram_FiveFingers_Bikila_LS_Barefoot_Shoe.pngJooksmiseks on Nike Free jalatsid: http://www.nikefree40v2.com/images/Nike%20Free%203.0%20V3/nike-free-30-v3-womens-grey-black-white-271955.jpg Share this post Link to post Share on other sites
RiinaSolo 55 Report post Posted October 20, 2012 Tantsutrennis Capezio või Sansha tantsutossud, aeroobikas-jõusaalis Reebok smooth fit all out kõrgemad tossud. Pärast ühte toredat "tööõnnetust" on vaja hüppeliigesele lisatoestust natuke, need tossud täitsa täidavad seda eesmärki. Julgen täitsa soovitada, eriti hinna tõttu, mis oli Tartu Zeppelini II korruse spordipoes (nime ei mäleta) 35€ Share this post Link to post Share on other sites