Viiking 0 Report post Posted August 31, 2011 Tavaliselt Vichy karboniseeritud tavaline vesi ja siis täidan pärast kraaniveega koguaeg, ei ole nii rikas, et iga kord uut osta trenni . Muidu naljalt ikka vett poest ei osta Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted August 31, 2011 Täielik Värska Originaali fänn +1 Share this post Link to post Share on other sites
dirty scorpion 0 Report post Posted August 31, 2011 (edited) Värska või Borjomi, siis need BonAqua mahlapiisaga on ka hästi maitsvad. Kuid kõige enam siiski kraanivett Edited August 31, 2011 by dirty scorpion Share this post Link to post Share on other sites
SoxBeIn 2 Report post Posted August 31, 2011 See oleks nagu ülesoolatud, peale seda on veel suurem janu kui enne Eih sellega on see ,et sealt on osaliselt eemaltatud raud ja kõik muu on alles jäetud!Minumeelest suht hea kraam .Mul siin ikka läheb vahest 1,5L päevas. Share this post Link to post Share on other sites
aivo1359 3 Report post Posted August 31, 2011 Põhiliselt tarvitan joogiks Värska originaali mineraalvett,millel lasen gaasid välja tulla.Häda pärast olen tarvitanud mõne mahlaga(õuna-,mustsõstra-,kirsimahlaga jne.) maitsestatud vett. Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted September 2, 2011 (edited) Värska originaal Aura apelsini-virsikunektariga pooleks, parim. Mull peab sees olema, seistes läheb maitse ära rõvedaks. Vytautas oli ka suht joodav vist, borjomid ja muud on rõveda apteegi maitsega. Edited September 2, 2011 by jorsik Share this post Link to post Share on other sites
Elusulg 0 Report post Posted September 2, 2011 Minu Nr.1 on Vytautas! Vaatan ,et keegi polegi seda siin maininud. Ka minu meelest on Vytautas kõige parem, näitajad on sellel päris korralikud. Kvaliteedi maitset on tunda. Toon välja just klaaspudeli varjandi, sest seal on soolamaitset vähem tunda kui pastmasspudelis. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 2, 2011 Mina ei joo praegu ühtegi mullivett, aga teistest jookidest põhiliselt Fat Burner ning aeg-ajalt Aura õuna-viinamarja jook. Share this post Link to post Share on other sites