Jump to content
jrx

Elustreening Eesti 2008 1. baaskursus alustab!

Recommended Posts

18. VEEBRUARIL alustab taas uus funktsionaalse enesekaitse baaskursus. Tegemist on kolmekuulise programmiga, mis sisaldab brasiilia jiu-jitsu ja vabavõitluse (MMA e. Mixed Martial Arts) põhitõdesid, mis annavad hea aluspõhja enesekaitseks ning soovi korral nende spordialadega süvitsi jätkamiseks. Baaskursuse treeningud toimuvad Tartus, Tähtvere spordihallis Laulupeo pst. 19 esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval 20.30-22.00. Terve baaskursuse (18. veebruar – 8. mai) hind on 900.- Makstes ühe kuu eest korraga on hind 400.- kuu. Oodatud on kõik huvilised alates 16. eluaastast.

Peale baaskursust on võimalik valida, kas jätkata brasiilia jiu-jitsu või MMA intensiivkursusel, entusiastid saavad tegeleda ka mõlema alaga korraga või siis poolaasta kaupa vaheldumisi.

Lisaks on vabatahtlik võimalus tegeleda paralleelselt funktsionaalse üldfüüsilise treeninguga (conditioning) - need treeningud on ka avatud võitlustrennivälistele huvilistele.

Täpsem info: Jorgen Matsi 55 631 192 / Ott Tõnissaar 56 495 342 / info@elustreening.ee

Samuti toimub 16. veebruaril kell 13.00-14.00 samas kohas kursust tutvustav demoüritus.

Veebist lugemiseks:

http://www.elustreening.ee

http://www.straightblastgym.com (ingl. k. Elustreening Eesti katuseorganisatsiooni kodulehekülg)

Muudetud kasutaja jrx poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma tean, et ma pole teie jaoks mingi autoriteet, aga ma siiski soovitan. väga mitmekülgne tegevus - harrastajale ohutu, aga samas motiveeriv (üldfüüsilise põhja ladumiseks, näiteks) ning tõesti huvitav ja loominguline.

kõlbab alustada üsna nadi ettevalmistuse pealt ja näiteks mina ei pea võimalikuks, et keegi läheks elustreeningust tmasse. vastupidise liikumise on läbi teinud paljud, mina kaasa arvatud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×