Jump to content
Sign in to follow this  
Annika Pärtel

TEGIJATE TREENING: Kerli Gricevicius - selg ja biitseps

Recommended Posts

Tsiteerides kreisiraadiot: "Segab sind, raisk, või?"

Või pirokunni:"Vaata seda jobud!"

Ma ei saa aru, kust need vanemate hellitatud lapsed tulevad, kes ka täiskasvanult arvavad, et nad võivad kõike öelda ja teha.

Ärge jonnige. Neid leidub vast igalpool, aga mulle tundub, et sportlaste hulgas on neid eriti palju. Igatahes arvamusi on igasuguseid ja minule näiteks küll meeldivad videod, näiteks Mr. Mesi trenn, kus vahepeal ka nalja tehakse ja räägitakse. Räägitagu siis märgadest rindadest või pärmist või millest iganes. Niiet Joker peaks tegema neid videosid selliseid, nagu ta tahab. Niikuinii ei ole need kõigile ühtmoodi meelt mööda.

Mr Mesi trennid olid vaat ehk ühed parimad videod. Väga huvitav oli neid vaadata, trennieelsed protseduurid tegid asja eriti heaks.

Krt te nokite koguaeg, siin foorumis on viimaselajal päris nõmedaks läinud!!

On mis on, hea, et näeb ikka uusi inimesi ja nende treeninguga tutvub. Tõesti, kellele ei meeldi ja ainult viriseda leiaks siis ärgu vaadaku ja lugegu üldse! Lihtne. :D

Ei väidagi vastupidist, see on loomulikult hea kui näeb uusi inimesi ja nende treeninguga tutvuda saab. Kas aga sellest ka mingit kasu on kui näed, kuidas keegi neid samu harjutusi samamoodi järgi vehib teha? Kui jah, siis sel juhul äkki peaks tegema ettepaneku, et 3 või 4 inimest kordamööda seda seal videos teevad? :D

kirp2, asi pole selles, kas videod peaks kõigile meelt mööda olema või mitte, aga nad peaksid olema õpetlikud, kas sa õppisid midagi sellest, et aktivist neid harjutusi samamoodi järgi tegi?

Edited by Capricorn

Mina, rumal maatüdruk, lugesin kogu teema läbi ja ei saanud küll aru, et keegi midagi halvasti oleks öelnud või nokkinud. Tegijal peaks ju tagasisidest kena meel olema, arvan ma, ja nii palju kui on erinevaid inimesi, on erinevaid arvamusi. Et keegi ütleb, kuidas oleks tema arust asi parem, ei ole ju veel ometi halvustamine. Kas nõu kuulda võtta või kõrvale jätta, on juba tegija enese asi.

arvan ka et arvamust võib ikka avaldada ainult ei pea kõike südamesse võtma mis öeldakse...niipalju kui erinevaid inimesi niipalju ka erinevaid arvamusi :D ise seda videot vaadates kerisin ka vahepeal edasi kuna ühte ja samat liigutust pikalt vaadates läks igavaks... muidu oli video ja seal osalised toredad :D

Jõudu!

Minul pole neid videosid vaadates eesmärk tehnikat õppida, vaid lihtsalt meelt lahutada. Kui tahad tehnikat õppida, võta lahti harjutustepank, kuigi jah-seal pole need video peal ja palju arusaamatumad. Igaüks teeb omamoodi, mõni kasutab abiga kordusi, teine poolikut amplituuti jne. Siis peaksime me kõigilt tegijatelt nõudma, et nad ühtemoodi trenni teeks? Las ta teeb järgi, äkki siis näeb kohe ära, kuidas peab tegija meelest harjutust ikkagi tegema, lootuses et kui valesti tehakse, see tegija siis kohe parandab.

Ah, tegelt pohhui, mis mõttega me siin mingit juuksekarva lõhki ajame. On palju tähtsamaid asju mille üle pead murda. Ma lähen nüüd kana küpsetama... :D

Mina aga ei saa ühest asjast aru.. Miks ''aktivist'' teeb enamus oma harjutustest rihmadega? Veel küsimus - teemakohases videos oli harjutuste juurde kirjutatud nt. 4 x 10-12, samas kui tehakse u. 6 kordust? Mis siis üldse kirjutada neist kordustest.

Ja kui oma arvamust veel avaldada, siis tõepoolest võiks lasta inimesel omas elemendis ja rütmis trenni teha, mitte filmida kuidas keegi just sooritatud harjutust järgi teeb (loe: järgi üritab teha). Väike tagasiside.

Minul pole neid videosid vaadates eesmärk tehnikat õppida, vaid lihtsalt meelt lahutada. Kui tahad tehnikat õppida, võta lahti harjutustepank, kuigi jah-seal pole need video peal ja palju arusaamatumad. Igaüks teeb omamoodi, mõni kasutab abiga kordusi, teine poolikut amplituuti jne. Siis peaksime me kõigilt tegijatelt nõudma, et nad ühtemoodi trenni teeks? Las ta teeb järgi, äkki siis näeb kohe ära, kuidas peab tegija meelest harjutust ikkagi tegema, lootuses et kui valesti tehakse, see tegija siis kohe parandab.

Ah, tegelt pohhui, mis mõttega me siin mingit juuksekarva lõhki ajame. On palju tähtsamaid asju mille üle pead murda. Ma lähen nüüd kana küpsetama... :D

6ige ja mina lahen liitun sinu kommuuniga orkutis :D

Lisaks väike täpsustus: DR. Balancer lihtsalt tõi välja tsitaadi kultusfilmist "Borat", nii et pole vaja südamesse võtta. Lihtsalt ebaõnnestunud nalja tegemise üritus.

Pilte ja videot vaatasin, kõik vajaliku näeb ära (khmm...) :D ja ega vist trennivideosid põnevamaks teha saa kah. Pealegi kui väga kuivaks ja tehniliseks asi ajada, siis ei viitsiks keegi vaadata. Praegune formaat suht hea.

Mina, rumal maatüdruk, lugesin kogu teema läbi ja ei saanud küll aru, et keegi midagi halvasti oleks öelnud või nokkinud. Tegijal peaks ju tagasisidest kena meel olema, arvan ma, ja nii palju kui on erinevaid inimesi, on erinevaid arvamusi. Et keegi ütleb, kuidas oleks tema arust asi parem, ei ole ju veel ometi halvustamine. Kas nõu kuulda võtta või kõrvale jätta, on juba tegija enese asi.

Ma ka hästi ei saa aru, milliste komplekside küüsis mõned siinsed postitajad vaevlevad, et ühe "tegijate treeningu" suhtes tagasisidet andes ning ettepanekut tehes kohe seda "nokkimisena" võtakse ning isegi veel arvatakse, et tõenäoliselt peab tegu olema vanemate poolt ära hellitatud lapsega, kes ka täiskasvanult arvab, et ta võib kõike öelda ja teha. :D Või siis kohe tahetakse saata "tegijate treeningut" läbi viima ja ise artiklit kirjutama. No ok, kui on mingi selline probleem, et lihas absoluutselt ei kasva ning arengut ei toimu või hoopis kõht on pidevalt tühi või siis kõht tühi ei ole, aga "peab" pidevalt lahjat kohupiima kõrist alla vägistama ja see närviliseks teeb vms, siis ma võibolla mõistaksin, aga sel juhul võiks seda mitte ainult enda teada hoida. Siit kohe järgmine ettepanek: foorumikasutajad, kes eelnevalt nimetatud probleemide küüsis vaevlevad, võiksid vastava lause oma profiili "allkirja" sisse panna, siis oleks kohe postitust lugedes hea aru saada, mis sellise reaktsiooni taga võib olla. Näiteks järgnevad allkirjade näited:

"Palun minu postitusi lugedes endast mitte välja minna, sest mul lihas kasvab väga s*tasti ja ma olen sellepärast väga närviline ning see kajastub ka minu postitustes!"

"Lahja kohupiim ei kannata kriitikat, samuti ka mina kui ma seda iga päev mitu pakki söön!"

"Ettevaatust: kui mul kõht tühi on, siis sõidab mul katus ära ja ma ei vastuta oma postituste sisu eest! Kahjuks momendil ongi dieet käsil..."

:D

Edited by Capricorn

Kuna ma oskan lugeda, siis ma sain aimu, et sa mõtlesid mind selle krõbeda postituse all.

Aga kullakallis Capricorn, ma ei tea, mispärast sa ennast siin puudutatuna tunned, sest ma ei mõtelnud üldse sind nende inimeste all. Konstruktiivne kriitika on igalpool vajalik, aga ma mõtlesin hoopis seda, et vaatasin tegijate trenni fotoalbumit ja leidin sealt taaskord ühed krõbedad kommentaarid. Võib-olla ma joppasin ära, nagu Aktivist Liisa Otsuse artikli puhul, sest taaskord loen ma kellegi arvamust, mida ta oleks võinud endale hoida, aga millegipärast sellega hakkama ei saanud. Ilmselt oli see viimane piisk karikasse. V-b oleks ma pidanud erinevalt netikommentaatoritest oma mõtted endale hoidma, sest muidu tunneb keegi ennast puudutatuna vms. Aga ära muretse, ma ei pea praegu dieeti, ega söö rasvata kohupiima ning kui mu postitused asjakohatud olid, siis võime loota, et see meeleolu läheb varsti üle ja ma enam nii ei tee.

Peace!

Igatahes ei taha enam offtopicusse kiskuvaid postitusi teha. Over and out.

Edited by kirp2

Olen samuti seda meelt, et kriitika on omal kohal (mistahes üllitiste puhul). Aga peaks see tõesti olema konstruktiivne ning igasuguse negatiivse alatoonita. See, kas autor kriitikat ja nõuandeid ka kuulda võtab, on loomulikult tema enda otsustada.

Antud juhul: olenemata sellest, kas Joker ja tema meeskond-naiskond muudab formaadis midagi või mitte, ootan tema vändatud lugusid ja vaatan neid alati häämeelega.

Siit kohe järgmine ettepanek: foorumikasutajad, kes eelnevalt nimetatud probleemide küüsis vaevlevad, võiksid vastava lause oma profiili "allkirja" sisse panna, siis oleks kohe postitust lugedes hea aru saada, mis sellise reaktsiooni taga võib olla. Näiteks järgnevad allkirjade näited:

"Palun minu postitusi lugedes endast mitte välja minna, sest mul lihas kasvab väga s*tasti ja ma olen sellepärast väga närviline ning see kajastub ka minu postitustes!"

"Lahja kohupiim ei kannata kriitikat, samuti ka mina kui ma seda iga päev mitu pakki söön!"

"Ettevaatust: kui mul kõht tühi on, siis sõidab mul katus ära ja ma ei vastuta oma postituste sisu eest! Kahjuks momendil ongi dieet käsil..."

Ole hea, palun tee ise nö ots lahti siis! :D

Mina isiklikult ka dieeti ei pea, söön nagu loom ja rasvata kohupiima ei ole juba mitu aastat proovinudki...

Mina aga ei saa ühest asjast aru.. Miks ''aktivist'' teeb enamus oma harjutustest rihmadega?

Sellepärast et tahan. Koguaeg ei kasuta, ainult seljatrennis. Tunnetan lihast niiviisi paremini, kui ei pea pidevalt keskenduma kasutatava raskuse kinnihoidmisele- selle töö teeb ära rihm ja pole ohtu et raskus kogemata viimaste raskete ning aidatud korduste ajal käest libiseb. + paari aasta taguse randmeluu murru tõttu on üks randmetest siiani nõrgem kui teine- rihm kindlustab, et koormus langeb kehale ühtlaselt ja võtab randmetelt liigse koormuse.

Kui aktivist igast jamast laseb end häirida, siis lõikan MEE või BALANCERI naiseks (nagunii nad juba peaaegu nagu eided välja näevad) ja hakkavad nemad seda osa artiklist vedima.

Peace

Joker ja Aktivist (kuigi Aktivistiga saime vist räägitud) võiks oma fakte kontrollida.

To joker: ma võin aadressi ka anda kui juba lõikamise jutuks läks. Eriti härga täis mõned ikka :D

Krt siin foorumis ei anna üldse enam midagi teha, kellele ei meeldi, et möla modereeritakse. Kes arvab, et rsk teed midagi tra teab mida. Teil igav või, et käite ja lahmite mis iganes pähe tuleb.

Ja üldse.. olge tolerantsemad, kõik me kannatame iga päev kriitika all, sellepärast nüüd küll midagi tegemata ei tasu jätta.

to Aktivist: tee rahus oma asja edasi ja ära end häirida, see ju kunst nagu ehete tegeminegi. Kellele meeldib kellele ei. Üldine tagasiside on ju positiivne.