Jump to content
bluepearl

Parim treeninglisand ja küsimus lihasmassi kasvatamise kohta

Recommended Posts

Tervitused,

1. Asi

Ise olen umbes kuu aega võtnud Anatorit (pääris veider nimi asjal).

Eelnev trennikogemus: Hajusalt jõusaal, kickboxingus 6-7 aastat.

Nüüd aga olen iga teine päev teinud 3 kuud trenni järjest. Viimane kuu olen võtnud Anatorit - ennem seda ei võtnud midagi.

Rasva protsent langes ca 2 % võrra - 10st - 8,7ni %. Lihasprotsent hetkel 49,3

Kaal tõusnud 62-63 kilogrammist 67-69 kilogrammini ja seda kõike 3 kuuga!

Kuskilt aga lugesin, et max lihaskasv aastas peaks olema 5 kg. Mul aga kolme kuuga juba 5 kg tulnud. Eip tea, pakun jõusaaliga üle natuke?

2. Asi

Anator saab kohe otsa. Maitselt väga jube, aga toimelt paistab vist mõikavat. Keegi mulle treeninglisandi suhtes nõu ei oska anda? Vahetan millegi vastu välja, või võtan seda edasi. Anator muidugi pääris kirves ka.

Ette tänades,

Hannes.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esiteks, alguses ongi lihaskasv kiirem, esimesel aastal võib tulla müstiline hulk lihast, aga iga aastaga see juurdekasv aeglustub.

Anator on tõesti rõveda maitsega jook, aga ausalt öeldes ma ei usu et näiteks mõnda tavalist valku süües, oleks need tulemused väga hullult kehvemad. Pigem asi geenides kinni kui lisandis.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Esiteks, alguses ongi lihaskasv kiirem, esimesel aastal võib tulla müstiline hulk lihast, aga iga aastaga see juurdekasv aeglustub.

Anator on tõesti rõveda maitsega jook, aga ausalt öeldes ma ei usu et näiteks mõnda tavalist valku süües, oleks need tulemused väga hullult kehvemad. Pigem asi geenides kinni kui lisandis.

Hmm.. Tänan vastuse eest. Oskad võib olla soovitada mõnda toodet siit?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui juba selline teema tehti siis mul on ka üks küsimus MASS2 kohta. Kas seda tuleb võtta enne või peale trenni? (loogiliselt võttes ikka peale trenni?) Ning kas seda on mõtet võtta ainult päevadel kus ma trenni teen? (ehk siis 3 korda nädalas)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui juba selline teema tehti siis mul on ka üks küsimus MASS2 kohta. Kas seda tuleb võtta enne või peale trenni? (loogiliselt võttes ikka peale trenni?) Ning kas seda on mõtet võtta ainult päevadel kus ma trenni teen? (ehk siis 3 korda nädalas)

Jah jah jah, mõistlik oleks!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui inimene on kasvueas, siis see 5 kg küll mingi piir ei ole.

Rasva % mõõtmisesse ei tasu ka suhtuda väga kategooriliselt. Täpsemadki meetodid ei ole täiesti täpsed. Rääkimata mingitest telepoe mõõtjatest.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui inimene on kasvueas, siis see 5 kg küll mingi piir ei ole.

Rasva % mõõtmisesse ei tasu ka suhtuda väga kategooriliselt. Täpsemadki meetodid ei ole täiesti täpsed. Rääkimata mingitest telepoe mõõtjatest.

Vaevalt et 22 aastasena veel kasvan. Aga võta näpust, maybe tõesti. Telepoodi ei harrasta.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tõele au andes, ei teadnudki seda, et lihasmass alles pärast 20ndaid aastaid kasvama hakkab.. See kõige soodsam aeg küll, aga ega ta ilma trennita vast ei kasva väga.

Lisand, mis aitab treenimisele kaasa. :):P:):D:lol::P:P:)

Muudetud kasutaja bluepearl poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.