Jump to content
Guest poiske

Kaalus juurde

Recommended Posts

Guest poiske

Tahaks jubedalt kaalus juurde võtta, aga ei õnnestu :ph34r: olen juba ligi 7 aastat olnud peaaegu muutumatu kaaluga (175cm/60kg/24a). Süüa võin ükskõik mida ja kui palju. Kasvõi magusat kilode viisi, igapäev pizzat/hamburgerit/õlut jne. Isegi õrna rasvakihti ei teki kuskile.

Küsimus siis: milliseid toidulisandeid peaks/võiks süüa, et liha rohkem selga kasvaks? Äkki keegi teab soovitada mõnda head linki netisügavustes, kus oleks reaalset juttu kaalu lisamisest, koos retseptidega ja teiste näpunäidetega? Igati tänulik oleksin.

Raha toidulisandite jaoks oleks võimalik ~700.- kuus magama panna. Trenni teen rohkem koduste vahenditega (jooksmine, ujumine, hantlid, sangpommid jne).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegemist on väga kiire ainevahetusega ja parim soovitus on tõsta toidukordade arvu, sest ma eeldan et sa ei söö 5-6 korda päevas ja 2-3 toidukorraga ei jõua sa niipalju süüa, et tekkiks kalorite ülejääk, millest ehitada uut massi. Selge on see, et sa ei peaks jälgima liigselt toidu kvaliteeti kuna rasvumist ei ole oodata. Vähem peaksid tegema aeroobset treeningut nagu ujumine ja jooksmine see ei tule massi kasvatamisele kasuks. Mõistlik oleks hakata treenima jõusaalis, sest koduste vahenditega on raske progresseeruda. Toidulisanditest võiksid kasutada süivesiku jua valgupulbri segu Original amino dr. või Whey dr. Glutaminpeptid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest poiske

Paistab, et peab jõusaali jaoks siiski aega hakkama leidma :ph34r: Kas Robocop müüb ka neid toidulisandeid (Original amino ja Whey Glutaminpeptid)? Ma nagu ei leidnud sealt kodukalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jep! Sinu kiire metabolismiga öeldakse, et pole olemas valesti toitumist, on vaid VÄHE toitumist. Pead vaid oma kalorid (keha kg x 33) kindlalt täis sööma ja kui siis kah ei tõuse, siis veidi (ca 300 kcal) lisama - katse ja eksituse meetodil leia töötav skeem. Aga see tähendab, et peaksid korralikult toitumis- ja trenni päevikut pidama!

Ja muidugi tee korralikult jõutrenni kah, rõhu rohkem massi (jõu-) skeemidele!

P.S. Oi, kui paljud sind kadestavad - kui lihase selga saad, siis näiteks võistlusteks nahaaluse rasva alla võtmine pole sinusugustele suur probleem!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Muutumatu on sul tõesti siis kaalu nr. Aga muutuvad kindlasti muud vahekorrad rasva ja lihaste % kehakaalust.

Mul oli sama värk kaalusin 200g rohkem kui ultse alustasin 3a tagasi(mitte jõusaal siis).

Olin sama sale poiss, rasva% oli siis 31%, nuud olen suht lihastes, kaalun ikka sama palju aga rasva % on 4...

Kui ikka lisada tahad, jargi eelnevaid kõnelejaid ja voiks kasutada ka sellels mõeldud toidulisandit.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest R.M.

Üldiselt on inimesi, kes väga visalt kaalus juurde võtavad päris palju. Ise kah sellega maadelnud olen. Üritasin süüa 6 korda päevas. Kuu aega pidasin vastu (juurde võtsin 2 kg), siis enam ei jaksanud, sest sõna otseses mõttes oli kogu aeg selline tunne, et oled kurguauguni ennast täis õginud. Jube laisaks tegi, trenni ei jaksanud teha ja igatpidi oli kehv enesetunne. Kokkuvõtteks ütleks, et egas ikka looduse vastu saa, oled loodud nagu oled ja vägistamisega suurt midagi ei muuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eelmisele vastuseks: kindlasti võtavad mõned väga visalt juurde, aga kõvale söömisele (söögikordi peab kindlasti olema rohkem, isegi 6x päevas!) peab lisanduma kõva jõu (massi-) trenn, muidu ongi tulemuseks sinukirjeldet olukord. Eks iga inimene on oma iseärasustega, ei tohi karta vastavalt oma vajadustele igatsugu skeemimuutusi teha (samas on üldreeglid siiski üllatavalt universaalsed ja kõigile toimivad).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×