Jump to content
madisac

Kickboxing ja jõusaal

Recommended Posts

Seisan probleemi ees, et ei oska õiget jõusaalitreeningkava välja mõelda. Kuna tegelen ka kickboxinguga, kus on oluline liikuvus, siis oleks kellegi nõu vaja. Tahaks teha ikka põhilistele lihas gruppidele.

Äkki oskab keegi head nõu anda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen mingi aja teemas olnud ja ise proovinud viia seeriad pisut pikemaks ja raskused vähemaks ja vahel lihtsalt maksimume proovinud erinevatel harjutustel. Joe Weideril peavad olema kusagil kavad poksijatele, millised just teevad läbi enamus olulisi lihasgruppe! Enamus treenereid muidugi halvustab kangisaali, et kiilud kehast kinni ja põimivad oma treeningutesse jõuharjutusi sisse. Ise katsetasin ylevalt alla rind,õlad, käed, pisut jalga ja kõht järgi veel. Ennem aeroobset (ratas) ja päris lõppu kah veel. Et raskustega teha ei kannata kui tahad järgmine päev kellegi eest põigelda ja vastu ka kiire löögi sooritada:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mu vend on poksija ja tal oli alguses sama mure. kartis et jääb uimaseks. nüüd lahmib jõusaali nagu segane. ja kiirusekaost pole juttugi. pauk on siuke et... hetkel tõmbab jõudu ca 160 ja kaalub 80 kg. asi nimelt selles et iga gramm lihasmassi tuleb raske tööga. ja karta et kui jõusaali lähed muutud kohe härjaks on küll mõtetu. tema teeb jõusaalis põhilis baasharjutusi. rinnalt surumine. kükk. j-tõmme. ja mõned har veel. kordused kuskil 8- 14 ja korduseid proovib sooritada nii kiiresti kui võimalik.näit rinnalt sur laseb kangi aeglaselt rinnale ja siis lükkab nii kiiresti kui torust tuleb. praegu on tal jõusaali mingi näd vahele jäänd ja kurdab et pauk läinud. nii palju kui mina tema jutust aru saan on jõusaal poksijatele üks hea asi. muidugi mitte liig palju. olgu minek kiire on rsk.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jutt täiesti õige! Ei härjaks saamist ei ole vaja yldse kellelgi karta ennem 10 aastat ilmselt:)

Rinna seeriad on head jah pauguga teha, seda olen näinud kasutavat ka kergeraksu mehi!

Kickboxingu puhul muidugi jalgu kükkidega piinata ei soovitata masinat on elastsemad ja ei lõhu niipalju, arvestades mis koormus jalgadele põhitreeningul langeb.Aga Weideri proged erinevatele aladele on asjalikud!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul töötab kõige paremini tsüklite süsteem, kõigepealt venitan rauda ja teen kergelt poksi, siis enne võistlust 2 nädalat üle 50 kilo kangile ei pane ja teen kuni 20 kordust seerias ja siis nädal sparringut ja koputama.

NB! väikses kaalus poksijal pole jõusaali osatähtsus suur kuid raskematel üle 75 ja edasi mängib suurt rolli.

näiteks üks eesti raskekaallane (see kellel Tambet Leetsi ribid katki lõi) tegi enne võistlust ainult jooks ja jõusaal. Pikemalt selgitada ei viitsi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×