Jump to content
Sign in to follow this  
bullz-eye

treening

Recommended Posts

tervist

kas keegi oskaks aidata. tegelen suusatamisega, kuid vaja oleks ka jõusaalis käia, kuid ei taha seal mitmeid päevi ka käia. Max 2p nädalas jõusaali ja 4p suuska. kas keegi oskaks öelda mida kahe päevaga jõusaalis annab ära teha. Peamiselt oleks vaja selga, piitseps ja jalg. ainult kahe päevaga.

tervist

kas keegi oskaks aidata. tegelen suusatamisega, kuid vaja oleks ka jõusaalis käia, kuid ei taha seal mitmeid päevi ka käia. Max 2p nädalas jõusaali ja 4p suuska. kas keegi oskaks öelda mida kahe päevaga jõusaalis annab ära teha. Peamiselt oleks vaja selga, piitseps ja jalg. ainult kahe päevaga.

Tööriistad > Treeningkavad - võta sealt kava või telli kava.

Ma käisin juhuslikult suusatamas järgmine päev peale selja trenni. Suusatamisel andsid kohe seljalihased tunda. Arvan et triitseps ja selg töötavad kõige rohkem suusatamisel.

ma arvan et ringtreening võib sellise ala puhul hea olla

kindlasti pikemad seeriad, mitte 10-12, sul ju pole eesmärk lihase kasvatamine, pigem vastupidavus

ma arvan et ringtreening võib sellise ala puhul hea olla

kindlasti pikemad seeriad, mitte 10-12, sul ju pole eesmärk lihase kasvatamine, pigem vastupidavus

jah ikka pigem vastupidavus, neid ringtreeninguid olen ikka natu proovinud, kuid ei tea ka nii väga mõjuvaid. talvel jõudu suhteliselt vähe, suvel paar korda nädalas-kätekõverdused ees ja taga, kõhulihastele ja rohkem midagi muud...

keegi võiks hea ringtreeningu üles panna..