bullz-eye 0 Report post Posted January 18, 2008 tervistkas keegi oskaks aidata. tegelen suusatamisega, kuid vaja oleks ka jõusaalis käia, kuid ei taha seal mitmeid päevi ka käia. Max 2p nädalas jõusaali ja 4p suuska. kas keegi oskaks öelda mida kahe päevaga jõusaalis annab ära teha. Peamiselt oleks vaja selga, piitseps ja jalg. ainult kahe päevaga. Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted January 18, 2008 Sa pead kogu keha treenima, pealegi mida see biitsepsi tegemine sul suusatamises annab?Kava:Link Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted January 18, 2008 http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...mp;bot=bot.lime Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted January 18, 2008 tervistkas keegi oskaks aidata. tegelen suusatamisega, kuid vaja oleks ka jõusaalis käia, kuid ei taha seal mitmeid päevi ka käia. Max 2p nädalas jõusaali ja 4p suuska. kas keegi oskaks öelda mida kahe päevaga jõusaalis annab ära teha. Peamiselt oleks vaja selga, piitseps ja jalg. ainult kahe päevaga.Tööriistad > Treeningkavad - võta sealt kava või telli kava. Share this post Link to post Share on other sites
bullz-eye 0 Report post Posted January 18, 2008 Sa pead kogu keha treenima, pealegi mida see biitsepsi tegemine sul suusatamises annab?Kava:Linktähendab triitsepsit, ega biitseps midagi eriti ei anna jah Share this post Link to post Share on other sites
Aken 0 Report post Posted January 18, 2008 Ma käisin juhuslikult suusatamas järgmine päev peale selja trenni. Suusatamisel andsid kohe seljalihased tunda. Arvan et triitseps ja selg töötavad kõige rohkem suusatamisel. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 18, 2008 ma arvan et ringtreening võib sellise ala puhul hea ollakindlasti pikemad seeriad, mitte 10-12, sul ju pole eesmärk lihase kasvatamine, pigem vastupidavus Share this post Link to post Share on other sites
bullz-eye 0 Report post Posted January 22, 2008 ma arvan et ringtreening võib sellise ala puhul hea ollakindlasti pikemad seeriad, mitte 10-12, sul ju pole eesmärk lihase kasvatamine, pigem vastupidavusjah ikka pigem vastupidavus, neid ringtreeninguid olen ikka natu proovinud, kuid ei tea ka nii väga mõjuvaid. talvel jõudu suhteliselt vähe, suvel paar korda nädalas-kätekõverdused ees ja taga, kõhulihastele ja rohkem midagi muud...keegi võiks hea ringtreeningu üles panna.. Share this post Link to post Share on other sites