Jump to content
Bonsuna

TREENING JA TOITUMINE... Küsitlus!

Recommended Posts

Nagu tähelepanelik lugeja on märganud siis aasta algusest on treening ja toitumiskava tellimise hinnad tõusnud. Sooviks siis siin näha kõikide kavatellijate arvamust uute hindade kohta, samuti kas olete jäänud rahule kavaga (dega) mille olete ostnud? Võib ka nimetata treeneri kellet kava tellisite, aga ei pea.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen tellinud 2x Ott Kiivikaselt treeningkava, millega jäin väga rahule. Sain temalt algajatele mõeldud kavad. Üks 2 päeva oma, teine 3 päeva oma.

Ühe korra veel temalt toitumiskava, vorm paranes ja arengut oli näha.

Ning 1 korra olen veel tellinud Marek Kalmuse käest, mis oli 4-ks jaotatud kava. Jäin ülimalt rahule ka tema kavaga. Olen temalt veel tellinud ka toitumiskava, mille järgi söön ka praegust, aga natuke olen kohandanud seda endale sobivamaks. Kiidusõnad ja muud mitte midagi.

Uued hinnad on tiba kõrgele küll aetud, kuid toitumiskava eest võiks veel maksta 500 krooni, aga jõusaalikava eest, see võiks küll odavam olla. Selline on vähemalt minu arvamus. B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Marek, tee teema "küsitlused" alafoorumisse. Kerem on jälgida ja annab parema ülevaate B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tellisin toitumis- ja treeningkava Kalmuselt. jäin väga rahule. vorm paranes ja sain toitumise osas palju targemaks. osaliselt on toitumiskava jäänud samasuguseks, kuid seda väikeste muudatustega. Kavade hinnad on muidugi kallimaks läinud, kuid soovitan sellega ära harjuda, et kõik läheb aina kallimaks B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tellitud on mul nii Kalmuselt toitumine ja treening kui ka otilt toitmumine.

Ainult kiidusõnad.

Hindade suhtes. 500 investeerida toitumiskava või treeningkava eest pole tegelt palju , kui vaatada seda pikemas perspektiivis.

Seda kasutad ju tükk aega nii et minuarus on hind igati normaalne.

Ka nemad peavad leiba millegagi teenima:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Marek Kalmuselt tellitud toitumiskavaga olen rahul, siis oli veel odavam hind, aga poleks kahju ka 500 kr selle eest maksta. B) Treeningkava olen ise (põhimõtteliselt siin saidil olevate kavade põhjal) kokku pannud, aga ei välista võimalust, et keegi kogenum võiks parema ja efektiivsema kava koostada. Samas ka toitumiskavaga on nii, et kui seda täpselt järgid, siis nagu midagi valesti ei saagi teha, aga treeningkavas võivad ju harjutused, seeriate ja korduste arvud jms kirjas olla, aga siiski annab harjutusi teha ka valesti (vale tehnikaga, intensiivsusega jne). Treeningkava telliksin võibolla siis kui saaks spetsialistiga koos saalis olla ja ta minu harjutuste sooritamist pealt vaadata ja vajadusel juhendada saaks. Sel juhul ei oleks "Jakobsonist" kahju. B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Toitumis- ja treeningkavast oli kehaehitamise (BB) alustamiseks suur abi. Väidetavalt oli need koostanud Ott Kiivikas.

Alguses oli töökohast tingituna toitumiskava päevast programmi ebamugav järgida aga pärast sai korda.

Treeningkavas olev kükk kang turjal vigastas natukene põlved ära aga see võis olla ka puhtalt mingi asja valesti tegemisest.

Hiljem jätsin selle harjutuse välja ja asi paranes.

Uus hind on minu arust natukene liiga kõrge.

Toitumiskava võib olla treeningkavast kallim.

Teisest küljest vaadatuna - siis palju maksab personaaltreeneri treeningkord?

Samas kütuse aktsiis tõusis ja palgad ka tõusevad.... B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul ka Kalmuse toidukava. Olen rahul, arengut on näha ja tunda. Arvan sama, et toitumiskava eest käiksin välja küll 500 (kui ma poleks juba 350 eest tellinud kava) aga trennikava eest mitte.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Huviline, kes leiab fitness.ee üles peaks leidma endale iseseisvalt trennikava. Kasvõi siitsamast lehelt. Trennikava ostmise juures pooldan selle saamist treeneri käest jõusaalis - kõik saalid ei ole ühtmoodi varustatud ja soorituse tehnika aspektid jms. Nii et isiklikult trennikava soetama ei hakka ei sellise hinna eest ja ilmselt odavama eest ka mitte.

Toitumiskava on natuke teine teema. Selle eest võib veel rohkem maksta - see on lihtsalt nii oluline element. Korra Bonsunalt toitumiskava tellinud ja sigarahul sellega. Ajaga olen kül ise natuke kohendanud detaile, aga see on raudselt üks paremaid investeeringuid, mida olen teinud ja mida iga kulturismist/fitnessist huvitatud (harrastus)sportlane saab teha. Loomulikult väga vajalik ka inimestele, kel huvi alla võtta kaalus tervislikult seejuures ülemäära liigutamata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eelmisel aastal tellitud Marek Kalmuselt toitumiskava- eesmärk kaalu langetamine. Kava toimis ja kehakaal langes. Pärast viiekuulist toitumise jälgimist oli Mareki soovitus, et peaksin ikka jõusaali ka kiikama:) sai sedagi tehtud kava järgi. Ühegi teise kaalulangetamise meetodiga ei ole kaal kahanenud just sealt kust vaja:) ja enda ohjeldamine söökidega oli ikka raske. Praegu on mul tunne, et minu organism on "hakkanud minuga räälkima" st tunnetan, mida on vaja süüa. Olen Mareki kavaga rahul ja julgen soovitada teistelegi. Selleks, et saada oma kaal normi ja parandada oma tervist ei ole 500kr palju. Aitäh Marekile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×