inimene 0 Report post Posted September 11, 2003 selline mure, et üks käsi on rohkem musklis, kui teine (märgatavalt). mida teha, et neid natuke tasakaalustada. kas peaks siis edaspidi ainult ühte kätt treenima Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted September 12, 2003 Treeni ikka mõlemaid käsi võrsete raskustega edasi, see et inimese mõlemad pooled pole võrdselt arenenud on normaalne. Share this post Link to post Share on other sites
KunnToomla 0 Report post Posted September 12, 2003 see looduse rike nõuab kirurgilist vahele segamist...friik Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted July 28, 2009 Vana teema, aga minul on sama mure. Parem käsi on tuntavalt suurem kui vasak käsi. Kui ma teen samade raskustega mõlemat kätt, siis loogiliselt võttes vasak ju ei arene järele. Või tuleb teha vasakut kätt suurema raskusega, et paremale järele jõuda? Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted July 28, 2009 (edited) Vana teema, aga minul on sama mure. Parem käsi on tuntavalt suurem kui vasak käsi. Kui ma teen samade raskustega mõlemat kätt, siis loogiliselt võttes vasak ju ei arene järele. Või tuleb teha vasakut kätt suurema raskusega, et paremale järele jõuda?Raskus vali nõrgema käe järgi, küll järgi jõuab Edited July 28, 2009 by timo116 Share this post Link to post Share on other sites
oks 0 Report post Posted July 28, 2009 Mõõda käed ära pingutades biitsepsid ja ütle mitu cm vahe on ! Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted July 28, 2009 Mul on sama jama, parem käsi on suurem kui vasak, teen samade raskustega ja jõuab juba vaikselt järele. Share this post Link to post Share on other sites
laizk 0 Report post Posted July 28, 2009 Ega juhuslikult tennist või midagi ei mängi? Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted July 28, 2009 Vana teema, aga minul on sama mure. Parem käsi on tuntavalt suurem kui vasak käsi. Kui ma teen samade raskustega mõlemat kätt, siis loogiliselt võttes vasak ju ei arene järele. Või tuleb teha vasakut kätt suurema raskusega, et paremale järele jõuda?Tee mõlemale käele sama raskusega, raskus vali nõrgema käe järgi. Väldi ületreeninguid ja oledki mäel. Share this post Link to post Share on other sites
Tarantula 0 Report post Posted July 28, 2009 selline mure, et üks käsi on rohkem musklis, kui teine (märgatavalt). mida teha, et neid natuke tasakaalustada. kas peaks siis edaspidi ainult ühte kätt treenimama pakun et sul on parem kästi tugevam kui vasak eksju , alustad tavaliselt alati parema käega treenimist ma arvan ( ehk siis tugevamaga) . Aga tee nii alusta treenimist nõrgema käega. See aitab usu Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted July 29, 2009 Ega juhuslikult tennist või midagi ei mängi?Ei mängi. Enamus jõutreeningud. Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted July 29, 2009 Ega geneetika vastu saa, mul ka käed erineva kujuga näiteks, ühel biits laiem ja teisel kõrgem... Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted July 29, 2009 Ega reuma vastu vist kah ei saa. Kui on loodud suurem, siis jäägugi nii. Arvasin, et ehk saab järele tuua vasaku käe, aga võib-olla mängib siin reuma omamoodi rolli. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Capo Report post Posted August 11, 2009 selline mure, et üks käsi on rohkem musklis, kui teine (märgatavalt). mida teha, et neid natuke tasakaalustada. kas peaks siis edaspidi ainult ühte kätt treenimaselle pärast pole mõtet põdeda , see normal et üks käsi suurem kui teine , kõigil on nii , naistel kah üks tiss suurem kui teine Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted August 11, 2009 (edited) Ja meestel samamoodi reeglina südamepoolne "tiss" suurem. Ja kätega on mul nii, et parem käsivars on vasemast suurem ja see eest vasem õlavasr on parempoolsest suurem - seda küll natuke ja see on normaalne, on ka paljudel teistel ja on ka loogilselt seletatav, kuna näiteks paremakäelisena olles haarad esmalt(teretad, tõstad midagi jne..) paremaga.. seetõttu on käsivars sellel poolel suurem.EDIT: minumeelest võiks lihase ümbermõõtu ikka mõõta hommikul peale ärkamist ja pingutamata ..saaks objektiivsema tulemuse lihase reaalse suuruse kohta! Edited August 11, 2009 by emmimees Share this post Link to post Share on other sites