varvas 0 Report post Posted January 2, 2008 ja üks väheke loll müüt ka- olen mõndade käest kuulnud , et proteiin ajab peeretama, mõned ütlevad et ei aja- et siis kas ajab või mitte ? Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted January 2, 2008 ja üks väheke loll müüt ka- olen mõndade käest kuulnud , et proteiin ajab peeretama, mõned ütlevad et ei aja- et siis kas ajab või mitte ?söö mõni kohupiimapakk ära, saad teada Share this post Link to post Share on other sites
varvas 0 Report post Posted January 2, 2008 söö mõni kohupiimapakk ära, saad teada ma mõtlen proteiini pulbrist tehtud sheiki, loomulikult kohupiim ei aja Share this post Link to post Share on other sites
DarremCharles 0 Report post Posted January 2, 2008 ma mõtlen proteiini pulbrist tehtud sheiki, loomulikult kohupiim ei aja koomik ikka :P see on inimestel erinev... Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 2, 2008 pakun et peeretama ajab laktoos, mida on ka kohupiimas Share this post Link to post Share on other sites
someday 0 Report post Posted January 2, 2008 Peeretamisest.Üldiselt on tegemist õhuga, mis tahab tagasi välja saada. Kuid samas on seal kindlasti ka teatav hulk ainevahetusest tulenevaid gaase. Linknatuke täpsemalt sellest. Ka sellest, kuidas hoiduda. Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted January 3, 2008 mai ütleks, et vadakuga midagi on, aga soja ajab küll kõhus natuke keerama Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted January 3, 2008 http://www.olemees.ee/index.php?option=com...3&Itemid=41 Share this post Link to post Share on other sites
Vikatman 0 Report post Posted January 3, 2008 Pigem hais õhus kui valu kõhus! Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted January 3, 2008 Liikumatus ajab peeretama Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted January 3, 2008 Mida meie täheldamud oleme- süües tavapäraselt enamasti proteiine ja rasvu+ trenni tõttu ka mingil määral süsikaid sinna juurde, ei ole kõhuga absoluutselt mingeid probleeme. Ei ole täheldanud mingeid muutusi ka seoses sellega, mis laadi proteiine süüa.Mõningased probleemid tekivad nö laadimispäeval, mil sööme sisuliselt mida tahame- magusat, rämpstoitu jne ehk siis korraliku koguse süsivesikuid. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted January 18, 2008 http://www.aegmaha.com/?id=14935 Share this post Link to post Share on other sites
Henritamm 0 Report post Posted January 18, 2008 Irw...Suht põnev toode Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted January 18, 2008 Mõningased probleemid tekivad nö laadimispäeval, mil sööme sisuliselt mida tahame- magusat, rämpstoitu jne ehk siis korraliku koguse süsivesikuid.Mis see laadimispäev tähendab? Et korra kuus lased ennast lõdvaks ja sööd mida iganes? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted January 18, 2008 Kord nädalas vist... pole ise neid tsükleid katsetanud. Share this post Link to post Share on other sites
gh 0 Report post Posted April 12, 2008 Pigem hais õhus kui valu kõhus! "Parem häbi silmis, kui valu kõhus!" Share this post Link to post Share on other sites
joker 2 Report post Posted April 12, 2008 Mis see laadimispäev tähendab? Et korra kuus lased ennast lõdvaks ja sööd mida iganes?Eks see on erinev, kas keegi teeb ja millal ja kui tihti teeb. Ise teen 1x nädalas ja korralikult (täna näiteks olid - burksid, friikad, koogid, pizza, puuviljad, jäätisekoks, magus kohupiim, viin). Ja ei ütleks, et sellepärast mingit liigset keharasva tekib. Nädalas 1x trenn ja sellega seonduv täielikult unustada - see teeb ainult head.Ja ise samat meelt - gaasid tekivad pigem liigsest süsivesikust kui liigsest proteiinist. Share this post Link to post Share on other sites
marko4589 0 Report post Posted May 5, 2008 laupäeval trenni tehes olin just alustanud trenniga tegin soojenduseks sõudmist,kui tuli üks tüüp selline keskealine mees teksades otse tänavalt ainult,et paljajalu )näha kohe,et pole just sage trenniskäija) võttis 3 kilosed hantlid tegi nendega 5 korda biitsepsitele peegli ees harjutusi siis nägi kangi pani sinna kohe otsa 10 kilosed kettad ja nii kui tõstis nii pani sellise käraka peeru tegi 2 kordust pani kangi kohale vaatas ringi ega keegi kuulnud nähes,et ma ei suutnud naeru tagasi hoida võttis oma kapivõtmed mille loopis saali tulles põrandale ja kadus ilma raskusi oma kohale tagasi panemata huvitav mis eesmärk sellistel on saalis. Share this post Link to post Share on other sites
rainukas3 0 Report post Posted February 12, 2009 laupäeval trenni tehes olin just alustanud trenniga tegin soojenduseks sõudmist,kui tuli üks tüüp selline keskealine mees teksades otse tänavalt ainult,et paljajalu )näha kohe,et pole just sage trenniskäija) võttis 3 kilosed hantlid tegi nendega 5 korda biitsepsitele peegli ees harjutusi siis nägi kangi pani sinna kohe otsa 10 kilosed kettad ja nii kui tõstis nii pani sellise käraka peeru tegi 2 kordust pani kangi kohale vaatas ringi ega keegi kuulnud nähes,et ma ei suutnud naeru tagasi hoida võttis oma kapivõtmed mille loopis saali tulles põrandale ja kadus ilma raskusi oma kohale tagasi panemata huvitav mis eesmärk sellistel on saalis.vaata asi on selles, et alguses on kõik kõvad hakkajad trennitegijad ja mõtlevad, et ükskõik mida nad seal teevad on tulemusega. Ka noored käivad ju alguses niisama kangi lükkamas ja kui mõni targem kah vahest näeb, siis ikka ju õpetab teda õigeid asju tegema või siis mida ta üldse teha võiks, et see ära tasuks. Share this post Link to post Share on other sites
-ilmateade- 0 Report post Posted February 12, 2009 trenn+sheik ja peeretan õhtu otsa...peab vist proteiini vahetama Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted February 22, 2009 trenn+sheik ja peeretan õhtu otsa...peab vist proteiini vahetama Mul on sama Share this post Link to post Share on other sites
Heix89 0 Report post Posted February 22, 2009 Peer ju pere rõõmuks. Ainult salapuss ajab hinge täis! Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted February 23, 2009 Ise pole küll täheldanud, et sheik peeretama ajaks. Samas mis selles halba oleks, parem on kui välja tuleb ju Kunagi klassivend ütles sellise väljendi " Terve mees kes tagumiku kaudu köhib" Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted February 23, 2009 sõltub tootest, mõni ajab mõni ei aja üldse Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted February 25, 2009 Tavatoidu puhul ei tekita "gaase" ei sysivesik ega ka valk. S6ltub, kui palju ja millega te seda s88te.Ainukesed asjad, mida v6iks gaasitekitajatena tavatoidust v2lja tuua on oad ja herned (v2hemalt need kyll, mis kuivatatud kujul myydaval, mida enne leotama peab). Share this post Link to post Share on other sites