rainisk 0 Report post Posted January 10, 2009 Seda ei tea kunagi 2kki tegi ka 3 a tagasi MArek Kalmus Style doping on oma tööd ikka teinud Nojah, ajude puudumine on oma töö ikka teinud ma vaatan . Share this post Link to post Share on other sites
q325 0 Report post Posted January 10, 2009 kui see poiss dopingut võtaks ss tõmme oleks tal 680 Share this post Link to post Share on other sites
oja86 0 Report post Posted January 10, 2009 See on ju Angelo , loomulikult ajab paska suust Muidu väga kõvad tulemused Rait , Võimas keha ka (Y)Kes vähegi viitsib googeldada teab, et rait on juba mitu aastat tegelenud jõutõstmisega ja võistlustel käinud.2007 ja 2008 käis dopingu proovis.Üleüldse olen ma siin foorumis teemasi jälginud juba pikemat aega.Mulje on ausaltõeldes kohutav, enamus asjapulgad on 16a poisid kes suruvad 100kg ja arvavad et on kõvad mehed ja ruigavad foorumis.Kes surub 120 kg, no see on juba jube boss, võib teisi öpetada ka.Saage aru alla 90kg tattninad tee ei tea mitte emmigi. Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted January 10, 2009 Rait on sportlane, keda on stabiilselt kontrollitud. Tema areng on olnud ühtlane.Ma ei saa aru, mille alusel keegi üldse julgeb väita mingitki seotust sterodidega.See on sportlasele solvav!! Palun jälgige seda kõik need, kellel on komme lihtsalt sitta loopida või tühjast kohast tolmu keerutada!! Share this post Link to post Share on other sites
noddy 0 Report post Posted January 12, 2009 Huvitav kuna see filmitud on? Kas see, ka ta praegune max jõutõmbes.See video on tehtud 2009 aastasees. 340 on suurim raskus mida ta hetkel proovinud on. 17 on soomes võistlused, eks näis mis seal teeb. Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted January 12, 2009 Huvitav oleks ültse teada miks kutt alustas, kuidas treenis jne. Ootame tegijate trenni Rait Sagoriga. Ta hakkas 14 aastaselt treenima ja surus 55kg? Selle parameetri järgi ei olegi ta kõige talendikam. Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted January 12, 2009 tulemused teiselt planeedilt. loodame, et tema ühtlasele arengule niipea lõppu ei tule Share this post Link to post Share on other sites
nadel 0 Report post Posted January 12, 2009 respect! Share this post Link to post Share on other sites
kossar2 0 Report post Posted January 12, 2009 mina nt surusin 14 aastaselt 125 kilo. aga nüüd jään talle kõvasti alla:D Share this post Link to post Share on other sites
L6viLeo 0 Report post Posted January 14, 2009 mina nt surusin 14 aastaselt 125 kilo. aga nüüd jään talle kõvasti alla:DMis suu kehakaal siis oli? Share this post Link to post Share on other sites
Chilldog 0 Report post Posted January 15, 2009 Kes vähegi viitsib googeldada teab, et rait on juba mitu aastat tegelenud jõutõstmisega ja võistlustel käinud.2007 ja 2008 käis dopingu proovis.Üleüldse olen ma siin foorumis teemasi jälginud juba pikemat aega.Mulje on ausaltõeldes kohutav, enamus asjapulgad on 16a poisid kes suruvad 100kg ja arvavad et on kõvad mehed ja ruigavad foorumis.Kes surub 120 kg, no see on juba jube boss, võib teisi öpetada ka.Saage aru alla 90kg tattninad tee ei tea mitte emmigi.Sinu asemel hoiaks ma üldse suud kinni!Aga edu Raidile edaspidistel võistlustel! Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted January 15, 2009 Sinu asemel hoiaks ma üldse suud kinni!Aga edu Raidile edaspidistel võistlustel! oja jutus on pointi, kui see 90kg välja jätta Share this post Link to post Share on other sites
kossar2 0 Report post Posted January 15, 2009 Mis suu kehakaal siis oli?87 Share this post Link to post Share on other sites
Chilldog 0 Report post Posted January 15, 2009 oja jutus on pointi, kui see 90kg välja jätta mm, ma arvan seda et alati ei näita jõunäitajad kõike, kui teen tugevasti trenni kuid surun lamades alla 100kg, siis arvan, et pole inimene kohe loll ja ei tea mitte midagi, kõik ei tule megakiiresti ju, võimis? Osalt on muidugi tõepõhja all Share this post Link to post Share on other sites
noddy 0 Report post Posted January 15, 2009 mina nt surusin 14 aastaselt 125 kilo. aga nüüd jään talle kõvasti alla:Dkas see oli kohe esimesel korral kui surumiskangi nägid w? sagor pole enne seda kordagi kangi kätte võtnud kui 55 surus. ja ta kaalus siis vist umbes 65 kilo kanti. Share this post Link to post Share on other sites
Renxu 0 Report post Posted January 15, 2009 14 aastaselt 125 kilo? mis krdi imeloomaga tegu on... ma arvan et keskmine 14 aastane ei suru pooltki seda Share this post Link to post Share on other sites
L6viLeo 0 Report post Posted January 15, 2009 87Raske uskuda ausaltöeldes, et sul nii palju läks 14 aastaselt. Sorry aga nii see on. Räägi palju sa trenni enne seda olid teind? Share this post Link to post Share on other sites
QWE8 0 Report post Posted January 15, 2009 14 aastaselt 125 kilo? mis krdi imeloomaga tegu on... ma arvan et keskmine 14 aastane ei suru pooltki sedaHea, kui kolmandikugi suruvad. Share this post Link to post Share on other sites
antz 0 Report post Posted January 15, 2009 (edited) Hea, kui kolmandikugi suruvad.Vahet pole ju tglt palju keegi enda jutu järgi surus. Loeb see, mis võistlustel surutud on ja muud kõike annab vaidlustada. Üsna tühi jutt selle ümber, palju keegi kuskil väidetavalt surus.Sagorile muidugi edu! Edited January 15, 2009 by antz Share this post Link to post Share on other sites
noddy 0 Report post Posted January 16, 2009 Vahet pole ju tglt palju keegi enda jutu järgi surus. Loeb see, mis võistlustel surutud on ja muud kõike annab vaidlustada. Üsna tühi jutt selle ümber, palju keegi kuskil väidetavalt surus.Sagorile muidugi edu!Olen sinuga nõus.Olen mitmeid aastaid võistlustel käinud ja ei oel seal veel selliseid imelapsi näinud:) Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted January 16, 2009 Kes tahab see usub, ega tõestada teile ei saa muidugi ja vast ei ole vajagi. Mina aga tean Kossarit ja palju ta surunud on, kehakaalu ei oska öelda, mis tal oli kuid täiesti võimalik, sest ta on suht pikka kasvu. Paljud teist suruvad 225kg? Miks seda ei ole siis ebareaalne uskuda? Aga noh vahet ei ole kah, mõttetu arutleda! Share this post Link to post Share on other sites
Mr. TambourineMan 0 Report post Posted January 16, 2009 Kossari jutt on tõsi, uskuge või mitte! Share this post Link to post Share on other sites
oja86 0 Report post Posted March 4, 2009 homme peaks rait olema talendijahis kõik telku ette Share this post Link to post Share on other sites
whitesox 0 Report post Posted March 6, 2009 Talendijaht: Jõutõstja Rait võib olla tulevane maailmameisterVideo Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted March 6, 2009 http://www.delfi.ee/news/sport/muud_uudise...php?id=17837181Väga andekas! Mitte igaüks ei saa 4 aastaga nii tugevaks. Tõesti see tüüp on tegija. Respect! Share this post Link to post Share on other sites