Jump to content
Bonsuna

TOKKO UNENÄGU...

Recommended Posts

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=4167

EKFL-i president Arnold Tokko viibis hiljuti Roomas koos teiste alaliitude presidentidega ja nägi kummalist unenägu. Kes oskab seda kohutavat unenägu kõige paremini lahti seletada, sellele lubas Caesar Tokko isiklikult kinkida väga väärtusliku ja otse Vatikanist toodud pühitsetud palvehelmestega risti.

Aega abi pakkuda kuni 21.12.07

_______________________________________________________________________________

"Kuidas kõik tegelikult oli? Alduri salaplaan ehk kuidas Mr.Mesi-st EKFL-i President sai."

_______________________________________________________________________________

Aldur: " Nonii mehed, näen, et te ei ole siin niisama passinud. Ei tubli, väga tubli töö aga öelge nüüd mulle täpselt kes sellega siis hakkama sai lõpuks?"

Otsus: " See olin mina, harjutasin täna teivashüpet. Tead, mõtlesin, et lähen vanakeste MM-ile kergejõustikus. Nojah, see selleks. Märkasin siis, et Tokko ja Ott jälle kaklevad saalis. Võtsin oma kangi mis mul siin teivast asendas ja jooksin neile ligi. Piisas ainult ühest kergest torkest, ma ei pidanud isegi kangi paindesse jooksma."

Aldur: " Nojaa, näen jah oled tubli olnud Indrek aga mida sul Ott on öelda?"

Ott: " Mis mul ikka enam siin öelda või teha. See oli vist ikka Ints jah aga ma töötlesin seda raibet ikka ka enne korralikult kui Ints asjale punkti pani. Sa ju tead Aldur kuidas ma seda raiska vihkasin, sina tead, me oleme sellest rääkinud küll ja rohkem.

Kogu Eesti kulturismi ###### keeranud, kuradi möku. Ise tegi muudkui tähtsat nägu, suust tuli aga selline möga, et taevas appi.

Aga asi oli sedasi, et tegin siin näed õlga ja see tropp raisk tuli jälle mind õpetama. Ütles, et tee jah ikka selle lollaka Indreku soovituste järgi, järgmine aasta elmineeritakse sind MM-il juba kaalumisel ära. Ma tead nii vihastasin, hommikune puder tõusis ka ülesse krt. Sa ju tead Aldur kuidas ma rsk vihkasin seda meest. Virutasin talle sellesama hantliga. Aga tal, sa ju tead , pea seest tühi rsk, kõlises ainult. Tema rsk irvitas selle peale. Panin siis veel korra ja küsisin, et mis sulle siin nalja teeb mees. Praegu läheb asi ikka väga teravaks tead. Tema irvitas veel hullemini. Märkasin alles siis, et olin tal esimese matsuga lõualuu ripakile virutanud, hahaaa ja just, nagu selles anektoodis, hahaaha. Siis näen silmanurgast, et saali teisest otsast alustab Ints hoojooksu. Jah, just nagu teivashüppaja. Hahahaa. Teiba asemel kang püsti ees. Mul asi kohe selge, et Intsul on tõsised plaanid. Ta muidu ikka kangiga saalis ringi ei jookse. Püüdsin siis selle irvitava jobu tähelepanu endal hoida, et ehk õnnestub koostöös oma treeneriga sitapeale ikka lõpp peale teha. Sa ju tead, meil ennegi Intsuga koostöö sujunud. Noh ja nii läkski, Ints juba ei eksi, kui midagi teeb või ette võtab siis on ka tehtud.

Ptüiii... Vaata kus lainetab , poleks uskunud, et selle mehe veri ka punast värvi on.

Nüüd vaja ainult uus President ametisse nimetada.

Ints niikuinii ei viitsi selle jamaga tegeleda tal vaja ju iga-päev 6h ratast sõtkuda. Ja kui tema nüüd Presidendiks saab siis mina peaks ikka tema eest selle töö kõik ära tegema. Teeme nüüd nii kulla Aldur, et mina saan Presidendiks eks.

Aldur:"Nojah, et mingit jama ei oleks pärast siis kõik peab olema korrektne, on nii Ott?"

Ott: "Jajah, ikka, loomulikult"

Aldur:" Seaduslik, on nii Indrek?"

Otsus ja Ott Koos: "ABSOLUUTSELT"

Aldur:" No vaadake siis mehed, niipalju kui mina asjast aru saan on siin toimunud mõrv ja minu kohus on sellest teatada politseile."

Otsus ja Ott ei saa sõnagi suust, vahivad üksteisele otsa ja kuulavad kuidas Aldur telefoniga räägib.

Aldur:" Hallo, kas politsei? Jah, helistan, et teatada mõrvast...... ei noh jah, päris selge, et mõrv. Mehed ise tunnistasid ülesse ja mul on see kõik diktofonil olemas. Jah, on küll alati diktofon kaasas, mis siis, ma olen ju KESKERAKONDLANE, me oleme siin kõik keska mehed. Jah loomulikult, muidugi õpin juhilt. Nii, et saatke oma mehed kohe siia. Ah jah muidugi, Reval-Spordiklubi jajah, seesama Aia tänaval. Ok, aga tehke kiiresti ma kardan, et mul võib siin nüüd raskeks minna. HÕKKK...

Tuut-tuut-tuut.....

Mr. Mesi vaatas seda kõike vaikselt nurgast pealt ja hõõrus nüüd ainult käsi kokku. B)

Muudetud kasutaja Bonsuna poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
_______________________________________________________________________________

"Kuidas kõik tegelikult oli? Alduri salaplaan ehk kuidas Mr.Mesi-st EKFL-i President sai."

_______________________________________________________________________________

B on psilotsüübet näksind?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mõni vist ei saa hästi aru, et tegu on pildi kommentaariga. Bonsuna tahab ju pühitsetud palvehelmestega risti saada :o

Logisch!!!!!!! Mõni siis tõesti arvab midagi muud??? B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kalmus ennast just tagasi ei hoidnud...B)

Kui nüüd Mr. Mesi enam eetrisse ei pääse, võib Marek küll ta koha üle võtta.

:o

Mesi-ist saab President ja Kalmusest Mr.Mesi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×