Jump to content
ants16

rinnalt surumise tehnika

Recommended Posts

Kas mingi suur tehnika vahe ka seal on?

Sõber ntks surub käed rohkem koos kui tavaliselt e. siis jätab käte vahele umb 30cm. Kusjuures nii surub ta 5kilo rohkem kui tavalist võtet kasutades. Ütleme kui võistlustele minna, siis kas ta tohib ka käed rohkem koos suruda või kahe kähe vahel peab mingi kindel pikkus olema?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kitsama haardega surud rohkem triitsepsiga. Maksimum laius on ette antud küll, miinimumi kohta ei tea. Suruda tuleb võistlustel nii, et võtad pukkidelt, hoiad, lased alla vaikselt, hoiad rinnal ja surud ülesse ühtlaselt ja sujuvalt. Kang ei tohi viltu minna, samas ei tohi ka puusad pingilt lahti tulla ega jalad liikuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Väikeste raskuste puhul mängib rolli harjumus. Suurt raskust sa 30cm haardega ära ei suru. Parem on kohe õigesti ära harjuda e. laialt, sellega on rohkem arengupotentsiaali.

Oleneb ikka mehest. Isiklikult surun laialt täpselt sama raskuse ülesse kui kitsalt. Kitsas haare on siis minu puhul õlgade laiune, treenin nii triitsepsit, küünarnukid liiguvad mööda külgi. Kui triitsad on kehvakesed siis arvatavasti on haardelaiuse puhul üleslükatav raskus väga erinev. Arvan, et kes soovib oma rinnaltsurumise rekordeid ületada peaks kasutama ka kitsa haardega surumist trennis ja samuti surumist rööbaspuudel lisaraskusega. Samuti peab heal surujal olema tugev õla esiosa. Seda ainult rinnaltsurumis harjutustega ei saavuta. Särgimehed vast ei pea sellele erilist rõhku panema. Kes aga sellistel võistlustel ei käi arendagu ennast ikka võimalikult mitmekülgselt. Nii treenides on ka alati max raskust proovides igasuguste vigastuste oht tunduvalt väiksem.

"Iga kett on just nii tugev kui tugev on keti kõige nõrgem lüli".

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×