Jump to content
Ott Kiivikas

ENNUSTA JA VÕIDA!

Recommended Posts

Eeloleval nädalavahetusel toimuvad Ungari pealinnas Budapestis juunioride ja veteranide maailmameistrivõistlused kulturismis ja fitnessis.

Eestist sõidavad võistlustele isa ja tütar: Indrek ja Liisa Otsus.

Järjekordsed maailmameistrivõistlused veteranide ja juunioride kulturismis ning fitnessis peetakse eeloleval nädalavahetusel, 30.11 – 3.12.2007 Ungaris, Budapestis. Võistlustele on registreerunud 86 juuniorsportlast, kokku 21 riigist ning 137 veterani 35 riigist.

Liisa Otsus sõidab oma esimestele suurvõistlustele, osaledes Ungaris fitnessi kasvukategoorias – 163 cm . Mõne nädala eest peetud Eesti meistrivõistlustel võitis Liisa fitnessis meistritiitli.

„Loodan, et saan teha sellise võistluse, milleks olen valmistunud,“ kirjeldab Liisa Otsus oma ootusi eeloleva tipp-võistlusega seoses. „Ettevalmistuse käigus sai jalg viga, pean olema ettevaatlik!“

Eesti vanim (52) võistlev kulturist ja Liisa isa, Indrek Otsus võistleb vanusekategoorias +50 aastat. Selles vanuserühmas eraldi kaalukategooriates ei võistelda.

Indrek Otsuse enda sõnul on tema enda võistlemisega seotud ainult üks plaan – parandada 2005. aastal veteranide MM-il saavutatud 11. kohta.

Võistlustele sõidab Liisa Otsuse treenerina ja delegaadina kaasa ka Natalia Nazarenko–Kiivikas.

Paistab, et mu eelmine üritus ennustusvõistlus käima panna ei õnnestunud, proovime uuesti. Õigesti vastanule Dorian Yatesi pildiga särk, pakkuma peab nii Isa kui türtre lõppkohta protokollis. Kui õieti vastanuid ei ole, saab auhinna see, kes kõige lähemale pakkus.

Head ennustamist!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Särk on mul olemas, aga pakun ikkagi:-)

Liisa on liiga ilus, et ta 6ndast kohast tahapoole jääks, seega pakun 6 koht.

Ja isal on liiga palju kogemusi, et 8ndast kohast tahapoole jääda, seega pakun 8 koht.

Tegelikult ikka jummala lampi pakkumine:-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uudiseid niipalju, et vanameister kordas oma õpilase tulemust ehk protokollis märgituna EL - elliminatsioon (15 sekka ei pääsenud 25 võistleja seast).

Liisa seevastu on esinenud hästi ja loodetavasti jätkab homses finaalis, tema kategoorias 9 võistlejat. Keahvoorus kutsuti korduvalt ette, mis on hea märk, loodame kõige paremat.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×