Jump to content
Kaval

Kust uuesti alustada?

Recommended Posts

Tere taas

Jutt ja seis selline, et keha hakkab käest ära minema ja aeg midagi ette võtta jälle... käisin vist umbes nii 10 kuud jõusaalis aga suvel mai kuuga jäi see pooleli, areng oli juba korralik ja välimus nii enam vähem... aga kuna mai kuust jäi teatud põhjusel pooleli ja on siiamaani pooleli olnud siis selle ajaga on kõik see väike lihasmass kadund ja ka paar kilo ikka rasva juurde tulnud. Nüüd plaaningi uuesti ennast käsile võtta, kuna aega ehk rohkem. Kuidas alustada? Eesmärgiks on lihtsalt parem keha, mitte ülikuiv vaid lihtsalt. rasva on nüüd nii palju kogunend juurde, et kõhulihased on korralikult ära kadund nende alla.

Kas alustada nüüd sellega, et kaalu pisut ennem vähendada ja siis hakata jõusaalis käima või hakkata kohe nii öelda uuest musklit kasvatama. Algul oleks vist kergem rasvast lahti saada kui pärast? Siis ka kergem juba lihasmassi kaotada.

Tänan

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vastupidi, rasva on kergem hiljem kaotada.Põhjus - suuremad lihased on suurema energiavajadusega ja põletavad seda rasva kiiremini.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Korraliku toitumis-ja trennikavaga saad mõlemat. proovitud

Muudetud kasutaja gmaster poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vaata et sa kindalt ei hakka punnima vana rasusega millega enne tegid...isegi mitte vähe mdalamaga...alusta ikka üsna algusest.Mul endal oli ka nii et muidu tegin mingi 7 8 kuud ja siis suvel ei teind jõusaalis midagi vaid tegin metsikult aeroobset ja toitusin valest ja siis olid lihased suht läind.Igatahes nüüd mingi kuu aega tagasi oli trapetsivigastus ja täna oli rinnalihasevigastus, jsut tahtsin kraetiini hakata kasutama aga vot nüüd on nii et mingit kreatini siin pole ja 2 nädalat trenni ka pole :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×