ants16 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 (muudetud) Kaalun suht vähe, seni olen joonud valgukoksi pärast trenni, kaalu on 3kuu kohta tulnud umb 5-6 kilo. Kahjuks/Õnneks ei ole ma hardgainer ja sellepärast mõtlesin just seda toodet kasutama hakkama, kuna see sisaldab ka kreatiini. Mida oskate selle toote kohta kosta, kas oleks mõtekas osta? Muudetud November 25, 2007 kasutaja ants16 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
proTest 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 (muudetud) Küsiks juurde kohe, et palju tuleks ühe korraga kasutada - 30-40grammi piisav? Nagu ma olen ringi vaadanud, siis tõsisemad tegijad joovad kaks korda päevas, seega keskmisele treenijale sobiks kord päevas(isegi päevadel mil trenni ei tee)? Muudetud November 25, 2007 kasutaja proTest poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
DeepBass 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 Küsiks juurde kohe, et palju tuleks ühe korraga kasutada - 30-40grammi piisav? Nagu ma olen ringi vaadanud, siis tõsisemad tegijad joovad kaks korda päevas, seega keskmisele treenijale sobiks kord päevas(isegi päevadel mil trenni ei tee)?Ühe korraga peaks võtma HT-Ri 50 g, sest siis saab kreatiini 5g ja valku 25g. Ma ka kunagi küsisin et kas võtta seda igapäev siis mul öeldi et muidugi võtta iga päev ( vendv ja keegi veel ütlesid ). Siis ma võtsin igapäev aga noh see on suht kallis ja kui igapäev seda võtta siis 26 päevaga on otsas see sul. Kuskil lugesin kus fred ütles et vabadel päevadel pole mõttet kreatiini võtta kuna kreatiini tase lihastes langeb ainult treening päeval. Ma ise ostan ka endale nüüd uuesti HT-Ri ja võtan ainult trennipäevadel koos dextrosiga. =) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Capricorn 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 (muudetud) Kui 1 korra peale trenni tarbida 50 g, siis saab proteiini ja süsikaid nagu veidi vähevõitu, vähemalt minu arvates, ma olen proteiini ja just eriti süsikaid lisaks juurde pannud (momendil küll üldse proteiin otsas ja enne järgmist kuud ei hakka ostma ka, seetõttu võtan peale trenni 70-75 g HT-R-i ja panen veidi süsikaid juurde). Muudetud November 25, 2007 kasutaja Capricorn poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
sanzs 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 18, 2007 100g trennipäevadel jääb liiga paljuks ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Karu 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 19, 2007 (muudetud) 100 pole mõtet.Kasutan ise juba juulist saadik HT-Ri ja võtan 75 g. (Shakeris 150 ml!) Siis saab täitsa mõnusas koguses ained kätte ja alati pärast trenni söön ka ühe banaani. Kui HT-Rile dextrot juurde paneks, siis oleks ta juba ilgelt magus ju. Banaan täidab kõhtu ka natukeseks! Muudetud Detsember 19, 2007 kasutaja Karu poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
sanzs 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 19, 2007 100 pole mõtet.Kasutan ise juba juulist saadik HT-Ri ja võtan 75 g. (Shakeris 150 ml!) Siis saab täitsa mõnusas koguses ained kätte ja alati pärast trenni söön ka ühe banaani. Kui HT-Rile dextrot juurde paneks, siis oleks ta juba ilgelt magus ju. Banaan täidab kõhtu ka natukeseks! tänud vastuse eest Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides