Jump to content
revo5

Fast vs Tai Kane

Recommended Posts

Mina arvan, et mõlema firma toodetel on omad pluss pooled. Täpsemalt tutvumiseks Fasti toodetega soovitaksin külastada www.fast.ee lehte, kus on nii mõndagi. Aga nii palju võin öelda kindlalt, et on mõtekam osta Fasti kreatiini, kui Tai Kane oma, sest ükskord ma uurisin neid mõlemat ja järelduse panin sellele lehele kirja (soovitan seda ka vaadata) http://www.fast.ee/?go=forum&f=2&t=142 ja sealt vaadake Steni postitust. Muidugi eriti kõva on veel Fasti Whey+, mille kohta leiate ka Fasti lehelt infot. See on kõige parem proteiin, aga see eest on hind ka vastavalt kvaliteedile krõbedam. Mina soovitan sul endal ise järgi uurida ja proovida, kumb parem, sest kunagi ei tea, kes räägib tõtt ja kes ajab loba.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aiaiai.. veriseks teemaks kisub.

Einoh ma võin ise kah lambist numbreid paberile köhida.

12 on näiteks ilus number... ja 77 on minu arvates kah päris soliidse väljanägemisega. Ja miks piirduda ainult numbritega saja piires. Mulle isiklikult meeldib veel number 1673 - selline mystiline ja veidi minevikuhõnguline.

Igatahes - edu kõigile numbripakkujatele (järsku teeks kohe võistluse, kes pakub kõige huvitavama ja eksootilisema numbri ? =oP )

Ahjaa... Kõigelõppu paneks ikka selle tuntud vanasõna, et 'Oma silm on kuningas' - või tegelikult antud juhul on selleks oma kõht.

Maitske ise ja vaadake, mis jahu teile rohkem peale läheb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegelkult on asi puhtalt turunduslik. On ju Tai Kane poolenisti eesti päritoluga (üks omanikke ja toote looja Olev Annus).

Kes, siis ikka võõrast eelistab, eriti veel Soomes. Ps. Fasti tootmisega tegeleb endine Tai Kane töötaja.

Asi nii , kes tahavad toetada Olev Annust ja Ott Kiivikat, need ostke Tai Kane tooteid,

teised kes pooldavad Kalmust ja soome kapitali , ostke Fasti.

Valik on teie !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen proovinud Tai Kane NO.1 ja Whey Lemonit mõlemad olid head. Kui lähtuda sellest mida värvilisem silt ja ümmargusem purk võiks ju ka muud osta aga milleks? Kui tihti te näete Mercedese või Ferrari reklaame aga ikka on parimad. Ühesõnaga pooldan Tai Kane-t ja nende müüjaid, sest kui minna kohale (Telliskivi tänava konor/poodi) saad kasulike juhtnööre ja keegi ei määri sulle midagi pähe (ise küsisin mingi jubekalli FatBurneri vms. kohta ja anti nõu, et ära söö enne magaminekut süsivesikuid ja pole mingit "burnerit" vaja ja nii oligi sõin hoopis jube jälgi maitsega caseinat-i ja lihas muudkui kasvas ja rasv vähenes). Fast-i poes pole käinud ei tea laita soovitada aga Robocop-i poodi soovitan julgelt kõigile ja arvestades, et eesti esikulturist promom Tai Kanet usun, et on hea, mitte Ott ei söö salaja Fast-i või muid tooteid:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi nii , kes tahavad toetada Olev Annust ja Ott Kiivikat, need ostke Tai Kane tooteid,

teised kes pooldavad Kalmust ja soome kapitali , ostke Fasti.

Kusagil teise teema all sa kirjutasid, et tahtsite Fasti tooteid oma veebipoes müüa, kuid Fast keeldus. Selle fakti valgusesl paistab ülalolev tsitaat olevat kantud rohkem hapude viinamarjade sündroomist kui leegitsevast patriotismist. Kui see nii oleks, ei müüks te ka Eiselti, Universali jt tootjate kraami, kuna need ju kõik neetud võõrkapitalil põhinevad.

Mina isiklikult ei tee oma valikuid mitte tootja, vaid toote järgi st vastavalt sellele, kuidas toode meeldib ja arengule kaasa aitab. Idee puhtast patriotismitundest kehvemat toodet tarbida ei tekita erilist entusiasmi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Amazoni pood tahtis tõesti oma valikusse ka Fasti tooteid lisada, kuid sai keelduva vastuse.

Amazon müüb ja jääb müüma erinevate tootjate parimaid tooteid.

Antud teemas käib jutt Tai Kane kontra Fast.

Üritan rahvale selgitada kummagi brandi tagamaid, milline kellele kasulik jne.

See kumb on parem, näitab aeg.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nojah, minu arvamus on see, et kaup, mida müüvad mõlemad firmad, on sisuliselt üks ja sama. Ei ole mõtet vaielda, kas üks proteiin on kasulikum kui teine.

Hakkavad mängima hoopis sellised asjad, kuidas firma oma kaupa müüb. Poe asukoht jne. Robocopist antakse küll alati head nõu jne, kuid ega fastki alla ei jää. Hoopis mis mind fasti poole tõmbab, on väga kliendikeskne hinnapoliitika - aled, sooduspaketid, igakuised superaled jne. See tõmbab ostma! Arvan, et proovin järgmiseks fasti tooteid. Kuigi rahvas juba räägib, et sama raha eest saab fastist rohkem kvaliteeti! Mine sa tea:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Robocop ei müü allahindlusi, vaid kui teeb, siis annab tasuta ( pole viimaste aastate jooksul olnud võistlusi nii jõutõste kui rammumehe kui loomulikult kulturismi), mida Robocop ei oleks toetanud. See on kokkuvõtes rohkem kui ale ( ma nimetaksin seda sponsorluseks). Praegune situatsioon on natuke sarnane kütuseturul toimuvale, kus hinnasõja käigus üritab uus tulija võita turuosa, ükskõik mis hinnaga ( saamata ka ise seejuures kasu). Saame näha kuidas Fast toetab lähiaastatel Eesti sporti, esimene suurem võimalus seda teha oleks Eesti meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis 25.10.2003

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See on huvitav lähenemine, aga mind ei huvita see kas võitlustel saadakse sheiker või mitte. Tervisesportlasena hindan allahindlusi mis mõjutavad otseselt minu rahakotti. Suurem ostjaskond on tervisesportlased ja see kommentaar oli küll "ämber". Elagu allahindlused ja "kütuseturu" effekt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rambo, kas sa oled äkki märganud, et see "kütuseturueffekt" on pikemas perspektiivis hindu hindu ainult tõstnud (vaata kasvõi kütusehinda). Turule tulia sellepärast müübki odavamalt, et turuosa võita ja kui tal sellise dumpinguga õnnestub turg ja hinnad ära solkida siis mõni ettevõtja võib tegevuse lõpetada ja siis hakkab turuletulija alles kasumit saama ja hindasid tõstma ja ei tõsteta mitte samale tasemele vaid kõrgemale kuna konkurents on kadunud. Ega siis turuletulija heategevusorganisatsioon ei ole et ilma elab ta tahab ju ka kasumit.

Mis puudutab igasugu sportlaste toetamist, siis ilma selleta ei oleks meil tipptegijaid ja ilma tipptegijateta pole meil tervisesportlastel kellegilt küsida nõu ja soovitusi enda paremaks arendamiseks, kuna siis jäävad ka meie tulemused kesiseks löövad paljudki käega ja ongi ennäe imet üks spordiala jälle Eestist lahkunud.

Mina pooldan igaljuhul sportlaste toetamist, samas ei ole mul midagi uute toodete vastu kui ainult uute toodete aisaks "heaks" ei oleks hind (siinkohal ei pea silmas FAST-i kuna pole proovinud).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui võrrelda hinnatasemeid Fasti ja Amazoni poodides, siis mingist Fasti poolsest dumpingust pole ilmselgelt mõtet rääkida. Allahindlust, mida tehakse püsiklientidele peale teatud summa eest ostmist, ei saa ometi kõlvatuks konkurentsiks pidada. Või mis asja sa, Ott, "ükskõik mis hinnaga turuosa võitmiseks" nimetad? Niipalju, kui ma ise sealt ostnud olen, pole keegi mulle muidu või poolmuidu midagi pakkunud.

See, et Robocop võistluste spondeerimisega tegeleb on iseenesest kena, kuid suht naiivne on arvata, et kõik teatud alal tegutsevad firmad puhtalt missioonitundest sellega tegelema peaks. Ettevõtte eesmärk on raha teenimine, selle jagamisega tegelevad enamasti teistsugused organisatsioonid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Iseenesest on su jutt ju tore Marcu kuid kui sa arvad, et keegi toidulisandeid vahendavatest firmadest selle hinnapoliitikaga kaasa läheb siis sa eksid. Suuri kasumeid ei teeni neist keegi ja kauba hind ning kvaliteet määrab turu reageeringu. Samas olid ajad, kus 1,2 glutamiin (robocop) maksis samuti 100 krooni vähem. Äkki oli seegi robocopi poolne hinnapoliitika. Eiselt on vast ainus, kes kehtestas kohe hinna mida pole siiani muudetud. Sinu rahustuseks võin veel lisada,et kulturism kui spordiala on väljasuremise äärepeal. Vaata võistlejate arvu ja kui sa arvad et auhinnaks saadud lemon korvab kümned tuhanded kroonid siis see nii ei ole. Aga ostes robocopi tooteid toetad Otti (A.Tokko tsitaat). Hea et meil vähemalt üks "tippkulturist" olemas on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ja lõppkokkuvõttes tulekski ju väljasurnud või seda tegeval spordialal toetada nn asjaarmastajaid, ehk siis tavaklientuuri, tehes neile alesid, et nad saaks korralikult süüa ja areneda, äkki siis on tlemas tipptegijaid juurde. Praegu on mõned tipud eestis, ja ausalt öeldes on mul savi, kes ja kuidas neid toetab. Nad on juba niigi arenenud:) Enamus neist on mõne saali treenerid, kus trenn on neile tasuta, söögid joogid saavad nad ka poolmuidu kätte, ja see on nende elu. Toetage parem rahvast, siis hakkaba rahvas ükskord ka tippe toetama!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Marcu jt...las ta siis tõstab hindu, kui on võitnd ostjaskonna.

Siis ju saabubki robocop marjakorjamisaeg, saab ju siis oma teistest odavamate hindadega tulla ja näpuga näidata, et näete nyyd poisid, me ütlesime kohe, et me oleme paremad, hinnad on meil ju soodsamad ja kaup parem. Aga ei usu et midagi sellist tuleb.

Kogu teema on kokkuvõttes Kiivikas vs Kalmus, kes lihtsalt ei mahu ühele lavale, oleks eestis üks firma, fast+robocop, oleks kõik rahul. Aga niikaua kui on tsirkust, on ka nalja ja leiba.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen proovinud mõlemate tootjate kretiine ning võin kindlalt öelda,et jõuarenduseks on fast kindlalt tai kanest üle. TK ei tulnud poole aasta jooksul eriti midagi. Fastiga on juba kahe kuuga rinnalt surumine 130-150 läinud. Ka koguse ja hinna vahe räägib Fasti kasuks.Aitäh

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

samahästi võiks küsida kumb oli enne, kana või muna. häid tooteid pakuvad mõlemad ja minu arvates on asi hoopis todaviisi, et parima ''komplekti'' saab kokku siis, kui fasti ja tai kane tooteid omavahel kombineerida. vähemalt minul õnnestus leida enda jaoks sobiv variant sobiva hinnaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Piisab sellest kui võita Eestis 5 aastat järjest, et aru saada millise firma tooteid süüa, võite edasi süüa mida tahate, tulge ja näidake tulemusi. Isegi Marek Kalmus sai lõpuks aru selleks, et tugevas konkurentsis võistelda on vaja süüa õigeid tooteid ( Tai Kane).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kas see mis mees neid toidulisandeid sööb ei määragi enam midagi või. jutust jääb mulje et ole milline juku tahes, murra aind natuke kangi, pea dieet vastu ja kui õige firma tooteid juhtud sööma siis ongi oma. ehk esmajärjekorras määrab võidu see millise firma tooteid süüa. kuhu jääb siis trenn.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×