Rainer B 0 Report post Posted August 6, 2003 Mis siinsed inimesed selle firma toodetest arvavad? Share this post Link to post Share on other sites
Andro 0 Report post Posted August 6, 2003 Ega ma muud ei oskakski selle kohta öelda kui..Kätte jõudnud paastPoodides on FastSee ju täitsa saast Share this post Link to post Share on other sites
CONAN HÄVITAJA 0 Report post Posted August 6, 2003 Andro..... Sinu nimi, kui siit nüüd edasi fantaseerida, siis kõlab üsna täpselt nagu üks keelatud aine. Sellekõrval, kui arvestada tema mõju treenivale inimesele võib ju Fast ka saast olla. Kuidas kellelegi, aga see selleks. Eks sa paastu pealegi ja vaata kuidas teised kes kasutavad Fast-i tooteid sinust arengus valguskiirusel kaugenevad. Edu luuletamises. Share this post Link to post Share on other sites
revo5 0 Report post Posted August 6, 2003 kui fasti poodi minna siis seal räägitakse sulle nii kaua fasti paremusest et kuku pikali:) Share this post Link to post Share on other sites
Sten 0 Report post Posted August 6, 2003 Nii palju võin öelda, et see Andro ajab küll natuke lolli juttu, aga ise soovitan sul endal järgi uurida (loe nende kohta) ja proovida, kumb parem on, sest sa kunagi ei tea, mis mees see on, kes siia oma arvamust püstitab. Äkki on mõni arvuti fänn, kes on jõusaalist ainult lugusi kuulnud ja niisama ajab lolli juttu. Ja seal Fasti poes makstaksegi neile müüatele selle eest, et nad kiidaksid Fasti tooteid-loogiline ju. Ega nad ei saa hakata seal ju Tai Kane tooteid kiitma ja kindlasti on Tai Kane müügi punktides samamoodi. Share this post Link to post Share on other sites
Kurvits 0 Report post Posted August 11, 2003 Sa mees ajad küll väga segast juttu... oled ise ka muidu seda toodet üldse proovinud ja Taiga võrdlenud? Siinkohal nõustun Marekiga ja soovin, et saaksid aru, kui rumal sa ikka olla saad. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted November 7, 2009 (edited) Leidsin mingi fast teema kaugest ajaloost, et küsiks siit:Miks fasti tooted ei ole absoluudselt kuulsad välismaistes foorumites/reviewdes jne?Näiteks, kas produktid AC-C ja HT-R on reaalselt teiste suurfirmade samalaadsete toodetega konkureerivad(toimelt)? Edited November 7, 2009 by Arx07 Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted November 7, 2009 Niipalju kui ise kätte Fasti tooteid proovinud olen ( BCAA, Muscle+, HT-R, Hera80 ) ei ole mul küll ühtegi halba sõna nende kohta öelda! Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted November 7, 2009 omg see ju soome firma, mitte USA või mõne kuulsama riigi, sama hea miks keegi oti sepikut USA foorumites ei tea , arvan et suht sama toime võrreldes kuulsamate toodetega, 100% aminohapped jäävad 100%-liseks olenemata kus kohas toodetud Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted November 7, 2009 omg see ju soome firma, mitte USA või mõne kuulsama riigi, sama hea miks keegi oti sepikut USA foorumites ei tea , arvan et suht sama toime võrreldes kuulsamate toodetega, 100% aminohapped jäävad 100%-liseks olenemata kus kohas toodetudNu ses suhtes, et Oti sepik Oti sepikuks, aga Soome on siiski ju suur ja arvestatav riik Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted November 7, 2009 no kui Fitness.ee poes Fast tooteid sirvida, siis sealt olen kasutanud selle firma kreatiini. Ei olnud mingit vahet eelnevalt proovitud Tai Kane kreatiiniga. Ja Fasti sheiker sheigib joogi kokku sama moodi kui teiste brändide sheikerid, et soovitan! Share this post Link to post Share on other sites
Acqua 2 Report post Posted November 8, 2009 omg see ju soome firma, mitte USA või mõne kuulsama riigi, sama hea miks keegi oti sepikut USA foorumites ei tea , arvan et suht sama toime võrreldes kuulsamate toodetega, 100% aminohapped jäävad 100%-liseks olenemata kus kohas toodetudMa siin küll ei ütleks, et Soome mingi tundmatu koht kusagil põhjas või idas on. Ja et USA on SUPER-FAMOUS koht . Share this post Link to post Share on other sites
Belfort 0 Report post Posted November 8, 2009 ju nad ei ekspordi niiväga kuskile mujale.. või mida iganes.. Share this post Link to post Share on other sites
Alger025 0 Report post Posted November 9, 2009 Ei usu, et nad toimelt väga teistele toodetele alla jäävad... ise olen igatahes rahul! Share this post Link to post Share on other sites
Krall 0 Report post Posted November 9, 2009 Ega keegi ei tea mis see maitsestatud Hera magusaine on sama "tervislik" kui aspartaam?Aga muidu nii üldisemalt - mõnusad potid naks lahti, naks kinni. Tunduvalt vähemaeganõudev, kui mingi poti keeramine. Seda mida oodanud olen, olen ka saanud (ma imerohtusid pole muidugi proovinud, kui fast neid üldse toodab). Share this post Link to post Share on other sites