Jump to content
extacy

Mingid kahtlased kapslid?

Recommended Posts

Tellisin kreatiini ja karbis oli kaasas mingid kahtlase eri värvi ja eri suurusega kapslid. Pisikese kilekoti sees. 11 tükki neid. Mis need on? Ei osanud teemat mujale teha...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaua see vitamiini värgi kaasa saatmine kestis või kestab ?

Muidu sain üleeile paki kätte ja mul polnud kaasas :o ja krt tellisin 6x MASS2-te ja eile oli "ainult täna MASS2 -25%" grr grr ;)

oleks pidanud veel paar päeva ootama ja tellima :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nüüd on sellest vast juba kuu, võibolla enamgi, kui sai jälle tellitud lisandeid juurde. Võtsime topelt, kuna tellisime kahe peale ja saime arve üle 1500.- mis tähendab juba väikest boonust sinna kaasa. Pastaka saime, täitsa kena ja korralik teine. Olen ka Fitness.ee kalendri saanud, aga see oli eelmisel aastal.

Igatahes, igatahes ka meil ei olnud seal neid vitamiine, küll aga tean ühte tuttavat, kes tellis poolteist nädalat hiljem vaid kreatiini ja temal olid need korralikult kaasas. Tuli ümbrikuga kogu see kraam, selline kollane postiümbrik, mitte kirja oma.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tellisin nädala tagasi, ning HT-R'i, AC-C-d ning Omega 3-e ning sain samuti selle paki kaasa. Lisaks veel Fitness särgi.

Kratsisin päris pikalt pead, mõeldes mis tabletid need on. Midagi nagu kaasas jällegi ei olnud, mis infot annaks. Vähemalt ei märganud küll. Aga noh, kui Animal Pak siis Animal Pak...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Midagi nagu kaasas jällegi ei olnud, mis infot annaks. Vähemalt ei märganud küll. Aga noh, kui Animal Pak siis Animal Pak...

Kas lehte ka ei olnud? Mina mäletan nagu seda tablettide kotikest ja kasutusjuhendit A4 formaadis, kus oli ka toode ära mainitud.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas lehte ka ei olnud? Mina mäletan nagu seda tablettide kotikest ja kasutusjuhendit A4 formaadis, kus oli ka toode ära mainitud.

mul küll polnud lehte. ainult kotikene nende nn. kapslitega ja kõik.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.