postihiir 0 Report post Posted November 8, 2007 Mis harjutusi peaksin kavasse panema, et saada laiemat selga.eriti palju seeriaid ei kannata,tavaliselt on minu kava selline:Kükk 1x12Rind:kaldpink -hantlid 2x8Selg:Kangitõmbed-12,10,8,6Plokil tõmbed eest kitsa haardega-12,10,8,6Selle kava eesmärk on pühendada rohkem seeriaid seljale, panin selle kava ise kokku.Teen seda kava iga nelja päeva tagant ja tegelikult ei tea, kas see on taastumiseks piisav aeg,aga selle kavaga pole mul ületreeningut tekkinud(ainult siis, kui peale puhkust jõusaalist(nädal või2, teen puhkepause harva). Olen proovinud ka järgi, et kui ma lisan sellesse kavasse veel mõne seljaharjutuse, tekib ületreening.nii et see on ka vist minu "seeriate taluvuspiir".Olen ka kõhna kehaehitusega nö "väikse raamiga"(ektomorf)(Laiust ma pole selle kavaga suutnud lisada-rohkem on arenenud triitseps ja selja paksus,raskused on sellised et tehnika oleks hea,tunnetus on ka hea)Olen proovinud lõuatõmbeid ja plokil allatõmmet, aga sellist tunnetust ei teki nagu kangitõmmetel või plokil eest-tõmmetel.Toitumine: umbes 2-3 kuud tagasi kaalusin 60 kg, nüüd 70 kg sama kavaga(söön palju võibolla isegi liiga palju,valke ei kasuta,yritan need tavatoidust kätte saada), on tulnud lihasmassi aga rohkem rasva naha alla ja soovitud tulemusi pole(laiem selg).kui palju tohiksin teha aeroobset?Võiksite välja pakkuda spetsiaalse kava seljale, kindlasti on siin otsingumootor ja artiklid, aga tahaksin väga nõu spetsialistidelt. Tänud vastajatele! Share this post Link to post Share on other sites
bombraider 0 Report post Posted November 8, 2007 Võta endale treeningkavade alt sobiv kava ja tee seda, tervet keha tuleb ühtlaselt treenida. Share this post Link to post Share on other sites
sdmartin 0 Report post Posted November 8, 2007 mina treenin selja laiust ntx plokil kitsa haardega allatõmbeid tehes. Peopesed on vastastikku. Share this post Link to post Share on other sites
cvtec 0 Report post Posted November 8, 2007 suht asjalik artikkel...http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3937 Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted November 8, 2007 lõuatõmbed laia haardega on parim seljale laiuse andmiseks Share this post Link to post Share on other sites