Jump to content
zon

kodujuust dieedi ajal

Recommended Posts

Kumba kodujuustu on dieediaegsel perioodil kasulikum tarvitada rasvatut või umbes 2%-list. Oletades et kärbin lisakaloreid nt süsivesikutest!

4% kui v6imalik siis veel rasvasemat!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Miks seda kodujuustu üldse süüa,on ju palju paremaid allikaid valgu saaamikseks nagu liha,munad jne jne jne..

Lepime nii kokku, et kui täpselt ei tea, siis lollusi ei kirjuta. ;) Lihtne, eks!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Miks seda kodujuustu üldse süüa,on ju palju paremaid allikaid valgu saaamikseks nagu liha,munad jne jne jne..

4% kodujuust on üks lemmikumaid toiduained koguaeg olnud. Vaidle vastu et ei ole hea valguallikas ;)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Valio kodujuustud ongi kõige parema maitsega .. Teisi kodujuuste ei söögi! :huh:

Lemmik : Murakamoosiga kodujuust

Mulle jääb see murakamoosiga koguaeg silma, aga pole julgenud osta, et nagu moos ja kodujuust... :) ... Aga peab vist mingi aeg ikka siis ära proovima :P

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma kohe ostsin kui nägin, et uus ja hapukoorega kodujuust poes müügil. Ja kui aus olla, siis see läks vetsupotti ka...õudsalt soolane minujaoks. Ema mul ostis ka ning ütles, et talle ka ei maitsend, liiga soolane. (ma polnud talle siis veel rääkind, et ise olin ka proovinud ja samale järeldusele jõudnud)

Mul on tavaline Alma kodujuust lenmik, ning Farmi oma samuti meeldib.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Küsisin seepärast, et kas on sama hea kui Ekstra kodujuust hapukoorega. Tavaliselt söön ka Valio omi, kuid kuna sellel hapukoorega polnud, siis vahel tuli võtta Ekstra oma.

Proovin siis ka ära, et kas on hea ja kas hapukoort ka tunda.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.