zon 1 Teavita postitusest Postitas November 6, 2007 Kumba kodujuustu on dieediaegsel perioodil kasulikum tarvitada rasvatut või umbes 2%-list. Oletades et kärbin lisakaloreid nt süsivesikutest! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PT London 0 Teavita postitusest Postitas November 6, 2007 Kumba kodujuustu on dieediaegsel perioodil kasulikum tarvitada rasvatut või umbes 2%-list. Oletades et kärbin lisakaloreid nt süsivesikutest!4% kui v6imalik siis veel rasvasemat! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Janar Rückenberg 172 Teavita postitusest Postitas November 6, 2007 Võid täiesti vabalt ka seda 4% - st süüa!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Fred Antson 0 Teavita postitusest Postitas November 6, 2007 Vähemalt 4%-lise rasvasisaldusega! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kalakala 0 Teavita postitusest Postitas November 7, 2007 Vähemalt 4%-lise rasvasisaldusega!Tohib küsida miks "vähemalt"? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hehee 0 Teavita postitusest Postitas November 8, 2007 Tohib küsida miks "vähemalt"?Siit saad teada http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3105 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas November 8, 2007 Miks seda kodujuustu üldse süüa,on ju palju paremaid allikaid valgu saaamikseks nagu liha,munad jne jne jne.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas November 8, 2007 Miks seda kodujuustu üldse süüa,on ju palju paremaid allikaid valgu saaamikseks nagu liha,munad jne jne jne..Lepime nii kokku, et kui täpselt ei tea, siis lollusi ei kirjuta. Lihtne, eks! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mansel 1 Teavita postitusest Postitas November 9, 2007 Keegi saaks nimetada suure rasvasisaldusega toiduaineid? Näiteks hapukoor, pähklid, juust... mis veel? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hehee 0 Teavita postitusest Postitas November 9, 2007 Keegi saaks nimetada suure rasvasisaldusega toiduaineid? Näiteks hapukoor, pähklid, juust... mis veel? Pekk Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
zon 1 Teavita postitusest Postitas November 9, 2007 Miks seda kodujuustu üldse süüa,on ju palju paremaid allikaid valgu saaamikseks nagu liha,munad jne jne jne..4% kodujuust on üks lemmikumaid toiduained koguaeg olnud. Vaidle vastu et ei ole hea valguallikas Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Capricorn 0 Teavita postitusest Postitas November 9, 2007 6% (hapukoorega) on hea. Kui ööpäevane rasvade kogus kontrolli all on, siis võib vabalt süüa. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kuuliks 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Kas keegi uut kodujuustu hapukoorega on proovinud? Kuidas maitseb?http://www.valio.ee/tooted/kodujuustud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
martin1333 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 minu jaoks oli sama maitsega mis tavaline 4% Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LaurL 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Valio kodujuustud ongi kõige parema maitsega .. Teisi kodujuuste ei söögi! Lemmik : Murakamoosiga kodujuust Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LaurL 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Keegi saaks nimetada suure rasvasisaldusega toiduaineid? Näiteks hapukoor, pähklid, juust... mis veel? Või , searasv! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Arx07 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Valio kodujuustud ongi kõige parema maitsega .. Teisi kodujuuste ei söögi! Lemmik : Murakamoosiga kodujuustMulle jääb see murakamoosiga koguaeg silma, aga pole julgenud osta, et nagu moos ja kodujuust... ... Aga peab vist mingi aeg ikka siis ära proovima Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
timo116 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Extra 6% kodujuust on hapukoorega küll hea igatahes.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
marjasha 2 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Kas keegi uut kodujuustu hapukoorega on proovinud? Kuidas maitseb?http://www.valio.ee/tooted/kodujuustudKavas on kindlasti proovida, seni olen ise teinud, paljas kodujuust minu jaoks natuke kuiv, hapukoort ja hakklihamaitseainet sisse- nämma Kas see hapukoorega mitte kallim pole kui tavaline? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Hannela 4 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Ma kohe ostsin kui nägin, et uus ja hapukoorega kodujuust poes müügil. Ja kui aus olla, siis see läks vetsupotti ka...õudsalt soolane minujaoks. Ema mul ostis ka ning ütles, et talle ka ei maitsend, liiga soolane. (ma polnud talle siis veel rääkind, et ise olin ka proovinud ja samale järeldusele jõudnud) Mul on tavaline Alma kodujuust lenmik, ning Farmi oma samuti meeldib. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Kõige parem kodujuust on alpenrose oma. See rohelist värvi Ei taha mina enam teisi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PT London 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Longley farm kodujuust Mmm Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kuuliks 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Küsisin seepärast, et kas on sama hea kui Ekstra kodujuust hapukoorega. Tavaliselt söön ka Valio omi, kuid kuna sellel hapukoorega polnud, siis vahel tuli võtta Ekstra oma.Proovin siis ka ära, et kas on hea ja kas hapukoort ka tunda. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Zann0 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Hapukoore ja küüslauguga mmmmm Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas November 22, 2009 Need maitsatud, tilli, shampinioni jne on head Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides