lutsukomm 0 Report post Posted October 26, 2007 selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna? Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted October 26, 2007 selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna?Et tegid kukla tagant surumist? Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted October 26, 2007 selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna?Ma arvan ,et siis kui valu üle läheb Kasutasid äkki liiga suurt raskust või polnud tehnika just kõige parem ? Share this post Link to post Share on other sites
lutsukomm 0 Report post Posted October 26, 2007 kukla tagant surumist jah. oli minu viga täitsa jah kuna polnud ennem sellist harjutust teinud ja tegin ikka liiga suure raskusega. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted October 26, 2007 Njaa. Abistavad on sellisel puhul valuvaigistavad geelid ja massaažkui mõne päevaga ära ei lähe, siis kiropraktiku juurde Share this post Link to post Share on other sites
Kermo 0 Report post Posted October 26, 2007 Mul on sama asi olnud, kuid teise harjutuse juures tekkinud ja isegi minu mäletamist mööda kaks korda isegi. Kaelal tõmbavad mingid sooned ennast kokku ja ja pärast jääbki kael kangeks ja valusaks, see läheb üle mõne päeva pärast ka niisama, aga kiiremini, siis kui kasutad määrdesalve, mis nagu kaela kuumama paneksid, sest siis on valu kõige vähem tuntav. Ehk ei ole mu jutt väga meditsiiniline, aga räägin enese kogemusest. Share this post Link to post Share on other sites
alf 1 0 Report post Posted October 26, 2007 Mul sarnane kogemus. Kuid nüüd lasen kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale ja probleeme pole olnud Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted October 27, 2007 Mul sarnane kogemus. Kuid nüüd lasen kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale ja probleeme pole olnude-ee-eee ...kukla taha surumisel lased kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale, Tahaks kah nii suruma õppida ..., Share this post Link to post Share on other sites
cvtec 0 Report post Posted October 27, 2007 e-ee-eee ...kukla taha surumisel lased kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale, Tahaks kah nii suruma õppida ..., A mis siin arusaamatut on... Share this post Link to post Share on other sites
eintsius 0 Report post Posted October 27, 2007 Seda juhtub inimestel tihti kukla tagant surumisega alustamisel. Põhjuseks on nõrgad kaelaliahased. Kõige lihtsam viis vältida seda on teha kaelaharjutusi nädal-paar. Share this post Link to post Share on other sites