Jump to content
lutsukomm

valu....

Recommended Posts

selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna?

Et tegid kukla tagant surumist? :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan ,et siis kui valu üle läheb :D Kasutasid äkki liiga suurt raskust või polnud tehnika just kõige parem ?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Njaa. Abistavad on sellisel puhul valuvaigistavad geelid ja massaaž

kui mõne päevaga ära ei lähe, siis kiropraktiku juurde

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul on sama asi olnud, kuid teise harjutuse juures tekkinud ja isegi minu mäletamist mööda kaks korda isegi. Kaelal tõmbavad mingid sooned ennast kokku ja ja pärast jääbki kael kangeks ja valusaks, see läheb üle mõne päeva pärast ka niisama, aga kiiremini, siis kui kasutad määrdesalve, mis nagu kaela kuumama paneksid, sest siis on valu kõige vähem tuntav. Ehk ei ole mu jutt väga meditsiiniline, aga räägin enese kogemusest.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mul sarnane kogemus. Kuid nüüd lasen kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale ja probleeme pole olnud

e-ee-eee ...

kukla taha surumisel lased kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale, :(

Tahaks kah nii suruma õppida ..., :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda juhtub inimestel tihti kukla tagant surumisega alustamisel. Põhjuseks on nõrgad kaelaliahased. Kõige lihtsam viis vältida seda on teha kaelaharjutusi nädal-paar.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.