lutsukomm 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2007 selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2007 selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna?Et tegid kukla tagant surumist? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Biitseps 1 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2007 selline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna?Ma arvan ,et siis kui valu üle läheb Kasutasid äkki liiga suurt raskust või polnud tehnika just kõige parem ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lutsukomm 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2007 kukla tagant surumist jah. oli minu viga täitsa jah kuna polnud ennem sellist harjutust teinud ja tegin ikka liiga suure raskusega. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2007 Njaa. Abistavad on sellisel puhul valuvaigistavad geelid ja massaažkui mõne päevaga ära ei lähe, siis kiropraktiku juurde Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kermo 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2007 Mul on sama asi olnud, kuid teise harjutuse juures tekkinud ja isegi minu mäletamist mööda kaks korda isegi. Kaelal tõmbavad mingid sooned ennast kokku ja ja pärast jääbki kael kangeks ja valusaks, see läheb üle mõne päeva pärast ka niisama, aga kiiremini, siis kui kasutad määrdesalve, mis nagu kaela kuumama paneksid, sest siis on valu kõige vähem tuntav. Ehk ei ole mu jutt väga meditsiiniline, aga räägin enese kogemusest. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
alf 1 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2007 Mul sarnane kogemus. Kuid nüüd lasen kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale ja probleeme pole olnud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Oktoober 27, 2007 Mul sarnane kogemus. Kuid nüüd lasen kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale ja probleeme pole olnude-ee-eee ...kukla taha surumisel lased kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale, Tahaks kah nii suruma õppida ..., Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cvtec 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 27, 2007 e-ee-eee ...kukla taha surumisel lased kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale, Tahaks kah nii suruma õppida ..., A mis siin arusaamatut on... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
eintsius 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 27, 2007 Seda juhtub inimestel tihti kukla tagant surumisega alustamisel. Põhjuseks on nõrgad kaelaliahased. Kõige lihtsam viis vältida seda on teha kaelaharjutusi nädal-paar. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides