Jump to content
Sign in to follow this  
Weight-lifter

Klassikaline tõstmine

Recommended Posts

Tahaks teada, et mida see arendab? On mul õigus, et jalg, selg, õlg, traapets (põhilised) ?

On see tõsi jutt et tõstmine teeb õlgadest laiaks?

aitab see palju kaasa ja mida see annab kui käid regulaarselt ujumas? (seda tean et kasulik, niiet sooviks täpset vastust küsimusele) ? :)

jaa äkki oskate piltide linke ja nimesid panna siia tõstjatest (klassikalistest) ? :D

Aitäh!

Mul teeb mõlemat jalga. Nojah, eks ta ole üks väga kõva harjutus tegelt. Peale jõutõmbe ja küki VÄGA hea kohu keha üldtugevuse ja lihaskasvu suurendamiseks. Mark Henry tuleb kohe ette, teisi nii naljalt praegu ei tule meelde.

Kas viga minus kui väidan et klassikaline tõstmine on spordiala, mitte konkreetne harjutus? Harjutused on klassikaline rebimine ja klassikaline tõukamine. Tegeletakse veel ka rinnale rebimisega, kuid see klassikalise alla vist ei käi?

Kas viga minus kui väidan et klassikaline tõstmine on spordiala, mitte konkreetne harjutus? Harjutused on klassikaline rebimine ja klassikaline tõukamine. Tegeletakse veel ka rinnale rebimisega, kuid see klassikalise alla vist ei käi?

Misasi on rinnale rebimine?

Kas see "rinnale rebimine" lihtsalt üks osa tõukamisest ei ole?

minu arust ei ole sest tõukamisel tuleb kang ennem jalgadele võtta, aga võib-olla ma eksin

See tehnika on ikka ääretult raske. Näiteks seda lõigukest vaadata , kus see mees rebib , siis on näha , et mingil faasil tulevad jalad maast lahti ... kui viitsiks tehnikat õppida oleks see päris hea vaheldus.

See tehnika on ikka ääretult raske. Näiteks seda lõigukest vaadata , kus see mees rebib , siis on näha , et mingil faasil tulevad jalad maast lahti ... kui viitsiks tehnikat õppida oleks see päris hea vaheldus.

Õige termin on - kangi rinnale võtmine.

Ise seda ära eriti ei õpi. Otsi treener ja mõned kuud harjutamist, esialgu väikeste raskustega, siis peaks selgeks saama alles.

Oskaks keegi öelda, et kelle poole pöörduda, kes valmistaks mulle klassikalise tõstmise põhjal jõusaali kava? Oleks väga meeldiv, kui keegi suudaks aidata

Edited by EnrikoL