Chris 0 Report post Posted October 16, 2007 Tere. Selline jutt, et teen trenni treeningkava alusel, kuid kas harjutuste järjekord on tähtis? Kava järgi on rinnalt surumine esimesena, kuid ma olen teinud surumist kolmanda harjutusena...Loodan, et selline harjutuste järjekorra improviseerimine kahju ei tee. Ette tänades, Chris Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 16, 2007 Tere. Selline jutt, et teen trenni treeningkava alusel, kuid kas harjutuste järjekord on tähtis? Kava järgi on rinnalt surumine esimesena, kuid ma olen teinud surumist kolmanda harjutusena...Loodan, et selline harjutuste järjekorra improviseerimine kahju ei tee. Ette tänades, ChrisTavaliselt tehakse raskemad harjutused enne. Share this post Link to post Share on other sites
[m]iQ 0 Report post Posted October 16, 2007 (edited) põhimõte on selles, et sa teeksid üldisemad (kükk, surumine jne) ja suurematele lihasgruppidele mõeldud harjutused ennem, kui sa ise ei oska seda vaadata siis tee nii nagu ikkagi seal on. See on sellepärast, et sa ei väsitaks ennast väikeseid lihasgruppe tehes ära ja pärast ei jõuagi neid raskemaid teha. Edited October 16, 2007 by [m]iQ Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted October 16, 2007 Nagu mainiti, raskemad harjutused (harjutused kus kasutad suurimaid raskusi) enne, kuid on teine reegel veel (mida peab siis kombineerima kooskõlas esimesega), et kõigepealt peaks tegema harjutused, kus kasutad vabasid raskusi (kang, hantlid). Et siis rinnale kõigepealt surumine kangiga ning siis harjutused hantlitega ning seejärel trenažööriga tehtavad harjutused (seal ikka ka üldiselt raskemad enne). Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted October 16, 2007 Ma ei tea, kes su kava tegi, ning kui õige see on, kuid kui on ette antud järjekord, siis pea ikka sellest kinni. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted October 21, 2007 Ma olen kolmandat reeglit ka kuulnud - et kõigepealt need, millele kõige rohkem rõhku tahad panna ja kõige rohkem arendada Share this post Link to post Share on other sites