Dr.Balacer 0 Report post Posted October 13, 2007 selline küssa et kas kummikommid hollivuudi kikusid katki ei tee??? Share this post Link to post Share on other sites
zwen 3 Report post Posted October 14, 2007 Dr.Balacer tegutseb jälle Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 14, 2007 Dr.Balacer tegutseb jälle Dr. Balacer = Dr. Balancer - tüüpi inimesed on psüühiliselt haiged inimesed, nad ei saa küll sellest ise aru. Kõige parem ravim neile on - neid lihtsalt täiega ignoreerida. Share this post Link to post Share on other sites
Dr Balancer 0 Report post Posted October 14, 2007 Dr. Balacer = Dr. Balancer - tüüpi inimesed on psüühiliselt haiged inimesed, nad ei saa küll sellest ise aru. Kõige parem ravim neile on - neid lihtsalt täiega ignoreerida.Heh, tegelikult ei tasu üldistusi teha. Antud hetkel aga tõesti on see "Balacer" (ilma n-ita) ehk veidi 'retarded'. Okei..ka mina võtsin selle kasutajanime selle kuulsa Dr Balanceri artikli järgi, mis imrele näpunäiteid jagas. Mina seda artiklit aga ei kirjutanud. Kellel vähegi taipu peas ja siinset saiti piisavalt külastanud, taipab milline Eesti kulturist tolle artikli kirjutas Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted October 14, 2007 selline küssa et kas kummikommid hollivuudi kikusid katki ei tee???Kui vana sa oled ah? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 14, 2007 Heh, tegelikult ei tasu üldistusi teha. Antud hetkel aga tõesti on see "Balacer" (ilma n-ita) ehk veidi 'retarded'. Okei..ka mina võtsin selle kasutajanime selle kuulsa Dr Balanceri artikli järgi, mis imrele näpunäiteid jagas. Mina seda artiklit aga ei kirjutanud. Kellel vähegi taipu peas ja siinset saiti piisavalt külastanud, taipab milline Eesti kulturist tolle artikli kirjutas Sellest järeldus - omad vitsad peksavad kõige valusamini e. ei tasu ennast ehtida võõraste sulgedega. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted October 14, 2007 Aitab küll. Share this post Link to post Share on other sites