Jump to content
Sign in to follow this  
Dr.Balacer

Kuiv nigu tite pepu pampersi sees

Recommended Posts

Tere Imre! Palju ma neid kummikomme õgima pean??? Tahan saada peaaegu nii kuivaks nigu sina oled???

Ma olen tähele pannud, et sul on mingi haige Imre-fetiš.

Ma vaatan, et Jokeril ei ole varsti enam siin lehel midagi teha- noorem generatsioon lendab täiega peale ju :rolleyes:

Ja nii nad paljastasid meie Doktori :ph34r:

Äkki on need kummikommid tõesti KUMMIST KOMMID? Sellisel juhul võib neid süüa piiramatult niipalju kui sisse mahub ja läbi käib. Kumm maomahlades ei seedi ja kui seedibki natuke siis toieteväärtus on imepisike. Neid KUMMIST KOMME süües saaks igaüks sigakuivaks kui sellest dieedist kinni peab.

Tegelikult oleks ju võimalik teha neid KUMMIST KOMME ükskõik mis maitse ja kujuga. Kotleti kujulised, kartuli, pisikesed riisikujulised kommiterad, saia leiva, mis iganes. Toodete maitsestamise ja isegi struktuuriga vaevalt et tänapäeva tehnoloogia puhul probleeme tekiks.

Ettevõtlikele inimestele hea äriidee!!!

Aga tegelikult on need päris maitsavad, need mis poes müügil, need kommikommid. :rolleyes:

Imre, aita! Kus poest saab neid kummikomme osta? Neid mis nii kuivaks teevad nigu tite pepu pampersi sees???

Siinkohal teen fitness.ee meeskonnale ettepaneku selle kasutaja IP aadress avalikustada ning samuti välja tuua kõik selle tegelase kasutajanimed. Vastasel juhul jääb see haige inimene veel pikalt siia portaali sitta pritsima.

Siinkohal teen fitness.ee meeskonnale ettepaneku selle kasutaja IP aadress avalikustada ning samuti välja tuua kõik selle tegelase kasutajanimed. Vastasel juhul jääb see haige inimene veel pikalt siia portaali sitta pritsima.

Toetan Imre ettepanekut :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.