Jump to content
Mikimaus

Vaheaeg trennis?

Recommended Posts

Tervist, olen siin uus, vanus 21, kuid olen tegelenud hobikorras nüüd pea 8-9 aastat Karate, poksi, vabavõitlusega, kuid pool aastat tagasi toimunud tõsise jalavigastuse tõttu pean mõneks ajaks trennist loobuma (MMA peamiselt praegu huviorbiidis).

Kuidas soovitate seda aega sisustada? Jalale otseselt suurt koormust anda ei tohi (sparringud välistatud hetkel) kuid jõusaalis oleks küll. Kas treenida massi või jõudu, et poole aasta pärast saali tagasi minna ning olla heas vormis?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

raske on öelda mida sa tegema peaks, st ei tea kui halb see vigastus on. Kui kavatsed tegeleda MMA`ga siis tasuks kindlasti mõelda võhma peale. Kui joosta ei saa, siis sõuda, kui seda ka ei saa kergelt ellips või stepper või ratas. Kangi liigutamine võiks olla aga sekundaarne. Praegu muretse oma core-strenght pärast.

Aga eks täpsemalt annab vastata siis kui ütled mis viga ja mis arst rääkis ja kuidas ise tunned.

edu paranemisel :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sääreluumurd ja hüppeliiges hüppas välja. Kuidas juhtus, ei hakka rääkima. Kuid luu on täiesti terve nüüdseks kuid tunde annavad veel sidemed (ala joosta ei saa, tõmbab hüppeliigese juurest paiste). Ehk siis, selle jaoks lähebki pool aastat veel. Käin, liigun, sõudeergomeetrit ja ratast saab küll teha, need ei kanna kogu kehakoormust jalale.

Aga rohkm küsin lihaste poolepealt (pikkus 195, kaal 87 ), et räägitakse jõusaali toimest, teha löögid jne aeglasemaks, kui teed jõudu juurde. Kas sellise pausi ajal on üldse mõeldav ennast suuremaks kasvatada (suurem, tugevam) niiet hiljem löögikiirus säiliks?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×