Jump to content
Allar

kõhulihased???

Recommended Posts

Kuidas saaks kõige kiiremini ja tõhusamalt kõhulihased(sixpacki) välja tuua, mul natuke on kui kõhulihaseid pingutada, aga seda on vähe, mis harjutusi peaks tegema, kui tihti jne???

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sama vana jutt nagu alati; pead esmalt saama lahti ülearusest rasvas, ehk siis, pead alustama dieeti , mis seisneb selles , et kulutad rohkem kaloreid , kui tarvitad. JA trenni kohta loe siit !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

arnoldil õigus, rasv on see sixpacki suurim vaenlane :) rasvapõletajaid võid ju poovida, aga pole mõtet eriti. hästi mõjutab kogu kõhtu 90 kraadise nurga all rippudes keretõsted... proovi ja tunned :P)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina arvan, et Arnoldil on õigus. Kui rasv ära põletada siis on kõhulihased igaljuhul näha millised nad on näed siis. Kui lihas nähe on tunduvalt motiveeritum teda ka treenida kui siis kui midagi ei paista. Rasvast lahti saamiseks oskan omast kogemusest soovitada pikamaa jooksu. Seejuures pole oluline palju kilomeetreid jooksed vaid kui kaua sa jooksed. Jooksma peaks selliselt et sa saaksid jooksmise ajal veel rääkida. Kui jooksed kiiremini on ka pulss liiga kiire ja sa ei põleta nii palju rasva. Alla tunni aja pole nagu eriti mõtete joosta, sest jooksmine kuni 45 minutini kulutab ära kõigepealt kasutada olevad süsivesikud peale 45 minutit läheb rasva kallale. Sealt ka see miks näiteks spetsiaalsed fatburning trennid naistele kestavad poolteist tundi aga tavaline aeroobika alla tunni. Iga päev kõhulihaseid teha ei soovita ükski treener, soovitatakse treenida ikka 1-3 korda nädalas ja teha erinevaid harjutusi. Väga hea harjutus on kaldpinnal rippes kätega tõsta jalgu üle pea. Siis kaob ka see mure ära, et korduste arv läheb suureks:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1. Korralik proteiini dieet

2.Aeroobne trenn - ujumine + jooks ca 2-3 x nädalas

3.Harjutused kõhulihastele.Ise tegin alguses aasta ainult keretõsteid kõhupingis.Lihaste ülemine osa tuli kenasti välja aga alt...nn päästerõngas jäi. Hakkasin siis tegaema komöleksi iga terenn üle päeva

1.Jalgade tõsted rippes või rööbaspuudel

2.Keretõsted kõhupingis

3.jalgade tõsted kaldpinnal

ja on mõjunud päris hästi kuigi 6 pack pole veel päris käes aga visadus viib sihile

Jõudu ja jäksu kõigile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×