Jump to content
osborneest

dieet + rasvapõletajad

Recommended Posts

Tere!

Mul selline probleem et oleks soov umbes 20-25 kilo alla võtta, aga ei tahaks oma toitumist väga miinimumini viia sest suvi käes ja grillimine ja muu selline. Kuid sööksin kella ajaliselt ja enamvähem sellist toitu mida peab kuid siis aegajaliste patustamistega. Ja selle pärast oleks kysimus et kui ma sööksin sellist rasvapõletajat nagu Pyruvate (360 x 750 mg) - Eiselt juurde kas sellest on kasu ja kas see tervist mul ka kahjustaks.

Dieet oleks mul järgmine.

8.00-9.00 puder või homlett peekoniga

12.00-13.00 lõuna ei paneks suuri piire aga muidugi tervislikult

17.00-18.00 dieet jogurt mysli või kellogsiga + linaseemneõli

Trenni teen.

jõud+jõud+aeroobne+jõud+jõud+aeroobne

ja päeval on parasjagu kõndimist ja jalgel olemist ssest töö nõuab seda.

Palun andke oma hinnang sellele

Ette tänade!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Unusta see pyruvate ja osta selle asemel mõni klassikaline ECA stack. Klassikalise all on mõeldud efedriini-kofeiini-aspiriini baasil preparaati. Olen siin müügil näinud asju, mis purgil reklaamivad ennast ECA-deks, aga tegelikult ei sisalda kõiki kolme komponenti. Enamasti puudub just efedriin (Ma Huang), mis on asendatud mingi mõttetusega. Kindlasti võib soovitada Ripped Fast 2 (müügil Pirital Muscle Base poes) Xenadarini (*mitte* EFX) ja Hydroxycuti. Kahte viimast pole ma paraku kohalikes poodides kohanud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kahjuks peab tunnistama, et su toitumine on väga paigast ära ja sel juhul ei aita rasvapõletajad ka. Loe artiklite alt toitumise ja treeningute kohta, sealt peaksid saama mingi ettekujutuse kuidas oleks õigem. Siin foorumis ei saa seda lihtsalt edasi anda, jutt läheks üli pikaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×