intsu007 0 Report post Posted September 5, 2007 ...et kas Hera80 ja Dextrot võib omavahel segada? Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted September 5, 2007 Jah võib küll. Share this post Link to post Share on other sites
Tsaar 0 Report post Posted September 5, 2007 ma kuulsin et need pidid kokku segades nitroglütseriini andma, mis juba väikese põrutuse peale võib plahvatada. nii et omal vastutusel segad neid kokku. Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted September 5, 2007 no tra, siis on küll jama majas, ma tegin omale juba palju valmis ja panin külma, pean kõik ära viskama, jälle läks 450eeki raisku Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted September 5, 2007 ma kuulsin et need pidid kokku segades nitroglütseriini andma, mis juba väikese põrutuse peale võib plahvatada. nii et omal vastutusel segad neid kokku.Naljamehed Share this post Link to post Share on other sites
skllm 0 Report post Posted September 5, 2007 ma kuulsin et need pidid kokku segades nitroglütseriini andma, mis juba väikese põrutuse peale võib plahvatada. nii et omal vastutusel segad neid kokku.ma koguaeg mõtlesin, et miks ta mul plahvatama kipub, nüüd tean siis põhjust Aga muidu hera80+dextro on ju etem kui muscle+? Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted September 5, 2007 ma koguaeg mõtlesin, et miks ta mul plahvatama kipub, nüüd tean siis põhjust Aga muidu hera80+dextro on ju etem kui muscle+?Muscle+ on kvaliteetsema valgukoostisega. Ei viitsi praegu täpsemalt vaadata, mis seal sees... Aga etem on selle poolest, et Muscle+ ostes maksad kohe ka suhkru eest hea hinna. Arvuta välja.Võibolla ma eksin... Share this post Link to post Share on other sites
püss 0 Report post Posted September 5, 2007 ikka võib.massikates ongi ju süsivesikud ja valgud koos.pealegi pärast trenni on süsivesikuid kaa lisaks valgule kohe vaja ja süsivesikud peaks aitama imendumisel kaa kaasa, selleks kaa ju energiat vaja Share this post Link to post Share on other sites