Jump to content
Vägivaldur

Ringtreening

Recommended Posts

Tagasi uudise / artikli juurde

Ringtreening on sobilik algajatele ja tervisetrenni tegijatele, kes soovivad lihaseid toonusesse viia ning vormi parandada. Õpi, kuidas saab see sind aidata!

Ringtreening on populaarne treeningmeetod, mida kasutavad nii sõjavägi, merevägi, sporditiimid, kehakultuuri ja ujumismeeskonnad kui ka tervise- ja treeningklubid. Üldlevinult arvatakse, et ringtreening parandab nii aeroobset vastupidavust kui ka jõunäitajaid, olles seega väga efektiivne treeningmeetod.

Ringtreening, mida katses kasutati, hõlmas jõuharjutusi, 10-12 tüüpharjutust nii ala- kui ka ülakehale. Katsealused ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minumeelest on ringtreeningule antud hinnang vaid mingit paari varianti uurides. Põhimõtteliselt on pikemate superseeriatega treening samuti ringtreening. Näiteks selle treeningu: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...mp;top=top.lime esimene seeria on nii võimas, et annab terve ringtreeningu mõõdu vabalt välja. Ja seda ei saa algaja treeninguks mingil juhul nimetada.

Ringtreeningut on võimalik teha väga ja väga erineva iseloomuga, varieerides: ringide arvuga, harjutuste arvuga, raskustega, harjutustega, pausidega või nende puudumisega jne Nii saame üsna erineva iseloomuga treeninguid ja nende kõigi kohta küll antud artikli ja katse järeldused ei laiene ning ringtreening kui selline ei ole kindlasti ainult algaja rõõm. Või kuidas teistele tundub?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×