Existence 0 Report post Posted August 27, 2007 ma just proovisin siis süüa ,keerasin lehe kägarasse ja sõin ära ,ütleks et mingit moodi annab ta tõesti laksu seda uut Mr.Mesi video tahaks küll näha Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted August 27, 2007 Mul 4 karpi nõgeseid sügavkülmas Tahaks teada kui palju päevas neid süüa võib ja mitu päeva järjest. Share this post Link to post Share on other sites
BadAir 0 Report post Posted August 27, 2007 P ean nüüd ise kamh minema nõgeste jahile. Paistab et päris mõistlik proovida. Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted August 27, 2007 Nõges sisaldab üsna rogkelt rauda, kellel selle puudus see saab sealt abi, võib nii toorelt süüa, salati sisse tükeldada kui ka teed teha. Kõik variandid on head. Üle ei maksaks aga nendega pingutada. Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted August 27, 2007 Ma eriti ei usaldaks neid tablette ja värke, selle kohta on olnud palju vastuolulisi ja vähem vastuolulisi uuringuid, kui palju keha siiski nendest vitamiini - ja kaltsiumitablettidest omastab.Siiski ma võtan neid, kaotada pole midagi peale raha - raha mis on lahendus ja põhjus kõigile maailma probleemidele. Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted August 28, 2007 Nüüd lõpuks ka Mr.Mesi 2 treeningvideo saadaval Fitness Tv-s. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 28, 2007 Nüüd lõpuks ka Mr.Mesi 2 treeningvideo saadaval Fitness Tv-s.Ma hommikul tsekkasin üle selle Päris haige xD heas mõttes Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted September 10, 2007 Nõges peaks toimima testosterooni inhibiitorina, väga nõrgalt aga kiilaspäisuse vastu teda igastahes rahvameditsiinis kasutatakse. Nii et ma ei tea kas on ikka mõtet massiliselt näost sisse ajada Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted September 16, 2007 Uurisin veel natuke, nõges küll vähendab suguhormoone siduva valgu toodangut ja suurendab seega vaba testosterooni hulka veres, samas takistab ta testosterooni muundamist aktiivseks vormiks DHT-ks, nii et kokkuvõttes peaks toime olema kergelt antiandrogeenne.Seda ma ei tea kas DHT on toimelt lihtsalt 4x äkilisem T või on neil mingeid toime erinevusi ka. Share this post Link to post Share on other sites
kivipallur2 0 Report post Posted September 16, 2007 Ma sean kah jalutuskäigu soo peale ,kus on mul palju nõgeseid ,kuivatan siis tee jaoks ,muidu hakkan toorelt ka sööma Vaatab mis sellest välja tuleb [/qKUIVATA NÖGES JAHVATA PULBRIKS JA Lisa tee lusikatäis peale trenni valgusheiki mis moodi sa seda muidu sisse imed siis!!!MESI toimib sama moodi ju!!!PULBRIKS!!! Share this post Link to post Share on other sites
expertkenny 0 Report post Posted September 21, 2007 Millal siis tasub seda nõgest võtta? enne trenni või peale ja mitu korda nädalas, et üle ei pingutaks nagu siin osad väidavad.Või hoopis enne magamaminekut väike nõgese ja mee laks? Share this post Link to post Share on other sites
UmbIsik 0 Report post Posted September 21, 2007 Millal siis tasub seda nõgest võtta?Kõige parem moment on siis, kui keegi sind parajasti filmib või pildistab Share this post Link to post Share on other sites
martial 0 Report post Posted September 21, 2007 (edited) nats infi:http://et.wikipedia.org/wiki/K%C3%B5rven%C3%B5gesmingis muinasjutus tehti nõgesest kampsuneid aga saunavihaks kasutatakse päris kindlasti.PS! Piimanõges (valgete õitega) ei kõrveta! PPS! ravimtaimi kuivatatkse. Kuna ka nõgesel on ravivaid omadusi, siis usun, et kuivatades tema headus ei kao. Edited September 21, 2007 by martial Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted September 21, 2007 Võtta tasub põhiliselt vahest siis, kui eesnäärmega mingid mured on. Ehkki siis on serenoapalm ehk Prostamol Uno ka parem variant (sest ta on rohkem koespetsiifilise toimega ja ei mõju kogu kehale). Muul ajal minu arust küll võtta ei tasu ? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted September 26, 2007 Uurisin siis veel asja,suguorganites, ajus (libiido, agressiivsus) ja nahas avaldab testosteroon toimet üle kangema vormi DHT, skeletilihastes avaldab ise, sest ehkki DHT on 4x tugevama toimega, pole lihastes eriti 5-alfa-reduktaasi ja mujalt DHT-d transportida ei saa tema lühikese eluea tõttu.Nii et nõges ja teised 5-AR inhibiitorid suunavad justkui testosterooni toimet teistest organitest lihastesse. Lihaskasv libiido, akne, kiilaspäisuse, spermatoodangu ja rinnakarvade arvel. Nohh ja aromataasile jääb rohkem testosterooni kätte, mida ta saab östrogeeniks muuta ja rinnanäärmetesse kauneid vorme kasvatama suunata .Muidugi nõges on nii nõrk 5-AR inhibiitor, et ei oma erilist arvestatavat mõju. Finasteriid omab tugevat mõju. Ei soovita seda ei kiilaspea ega eesnäärme ravis kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
Indrekj 0 Report post Posted October 29, 2007 (edited) Kui palju seda tohib korraga võtta. 3-5 lehte? Ja kui tihti võib tarbida? Edited October 29, 2007 by Indrekj Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted October 29, 2007 Kui palju seda tohib korraga võtta. 3-5 lehte? Ja kui tihti võib tarbida?väga palju ei tasuks võtta igatahes !! Ma ei tea kas see on õige ,aga olen kuulnud ,et suures koguses tarbimine võib pildi tasku visata Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted May 19, 2008 Täna võtsime kahe sõbraga mõnusa sahmaka nõgeseid ja siis sellega panime laksu ühele ja sisi teisele käele.Ja uskuge mind see andis ikka mõnus laksu sisse,ei tea kohe mida oleks ära tahtnud teha...ausalt,proovige! Pärast oli ainult käsi jube vaadata,kui need kuppu lõid...väga jube.Ja käed tulitavad siiani. Aga homme uuesti Share this post Link to post Share on other sites
Xunnar 0 Report post Posted May 19, 2008 Mis, juba nõgesehooaeg käes? Tuleb vist ka otsima minna. Söön ja vihtlen ning annan teada siis kuidas oli. Share this post Link to post Share on other sites