Samakamees 43 Report post Posted August 23, 2007 Ma tahaks teada , et kas kreatiini leidub kuskil toiduainete sees ka ?Kui jaa siis millistes ? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted August 23, 2007 http://www.powersport.ee/foorum/viewtopic.php?p=47 Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 23, 2007 Selge Mõtlesin , et jätan kreatiini tarvitamise kõrvale , aga tundub , et pean edasi tarvitama Share this post Link to post Share on other sites
Mkala 0 Report post Posted August 23, 2007 Kõigerohkem kreatiini leidub kiludes !!! Kuid jah, igapäev kilusid süüa ... ?!?! Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted August 23, 2007 Metsloomalihas on ka väga palju kreatiini, ikka mitmeid kordi rohkem kui "tavalises" lihas, aga ega seda tavaliselt väga plaju võtta pole kusagilt.Põhimõtteliselt võib jah öelda, et näiteks 5 g kreatiini (tavaline päevane annus pulbri kujul) tavatoidust küll kätte ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted August 23, 2007 on ka uurimusi, mis näitavad, et 5g on liiga palju, ja et 2,5 on õigepaarsada grammi heeringat peaks vist grammi või paar kreatiini andma Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 23, 2007 Kõigerohkem kreatiini leidub kiludes !!! Kuid jah, igapäev kilusid süüa ... ?!?!Kuskilt ma kuulsin , et heeringas pidi ka päris palju olema Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted August 23, 2007 paneb juba mõtlema et äkki peaks kreatiini ostma endale ,olen muidu trenni teinud 9 kuud ,kas on mõttet tarbida toidulisandeid ?Kui vähe trenni teinud siis saab ju toiduainetest kah vajalikud ained kätte ,aga kreatiini ei saa nagu ma näen Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 23, 2007 paneb juba mõtlema et äkki peaks kreatiini ostma endale ,olen muidu trenni teinud 9 kuud ,kas on mõttet tarbida toidulisandeid ?Kui vähe trenni teinud siis saab ju toiduainetest kah vajalikud ained kätte ,aga kreatiini ei saa nagu ma näen kreatiin pole õnneks suur väljaminek Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted August 23, 2007 kreatiin pole õnneks suur väljaminek Kratiin jah normaalse hinnaga ,pigem muretsen selle pärast mis vanemad ütlevad neil koguaeg häda et mis sodi sa endale näost sisse ajad Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 23, 2007 Kratiin jah normaalse hinnaga ,pigem muretsen selle pärast mis vanemad ütlevad neil koguaeg häda et mis sodi sa endale näost sisse ajad "steroidid" nagu neile öelda meeldib Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted August 23, 2007 Lisaks enamik kreatiini mis lihas leidub, laguneb kuumutamisel, niiet põhimõtteliselt ainuke kreatiin mis meie lihastes on, on see mida meie enda organism toodab, seda juhul kui me kreatiini lisandina ei võta. Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted August 23, 2007 "steroidid" nagu neile öelda meeldib Ega jh ,nad eriti vist vahet ei tee "steroidil" ja "toidulisandil " arvaku mis tahavad ,kestahes ,mina teen ikka trenni ja söön oma "sodi " edasi Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted August 23, 2007 Kas nii peakski jooke tegema ? :Optimaalseks kreatiini manustamisajaks on vahetult peale treeningut. Treeninguvabadel päevadel võimaluse korral võtta sisse tühja kõhu peale. Kreatiini kõige parem lahustada leiges vees ( optimaalseks oleks naatriumirikas, karboniseerimata mineraalvesi ), 30 minutit peale kreatiini manustamist juua 70-100g süsivesikute sisaldusega jook ( glükoos, maltodekstriin), või vahetult peale treeningut sisse võtta kreatiin ja Whey Protein ehk vadakuvalku (30-50g ) neid eelnevalt vees lahustades, 30 minutit hiljem valmistada shake 30-50g dekstroosi või maltodekstriiniga ning ära juua.Ise olen kreatiini joogi koos süsivesikutega koos teinud ja alla kulistanud. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 24, 2007 Kas nii peakski jooke tegema ? :Optimaalseks kreatiini manustamisajaks on vahetult peale treeningut. Treeninguvabadel päevadel võimaluse korral võtta sisse tühja kõhu peale. Kreatiini kõige parem lahustada leiges vees ( optimaalseks oleks naatriumirikas, karboniseerimata mineraalvesi ), 30 minutit peale kreatiini manustamist juua 70-100g süsivesikute sisaldusega jook ( glükoos, maltodekstriin), või vahetult peale treeningut sisse võtta kreatiin ja Whey Protein ehk vadakuvalku (30-50g ) neid eelnevalt vees lahustades, 30 minutit hiljem valmistada shake 30-50g dekstroosi või maltodekstriiniga ning ära juua.Ise olen kreatiini joogi koos süsivesikutega koos teinud ja alla kulistanud.Ma joon kreatiini piima ja viinamarja suhkruga xDEile siis panin leige veega peaks ütlema , et suht räige on tühja kõhu peale leiget vett kaanida Share this post Link to post Share on other sites